Şimdi Ara

Dark Movix Star Full HD Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler egreat r6b güzel ürün fakat bitmek bilmeyen sorunları var ve fw çıkmıyor mala ben egreat-r6b konusununda tüm msjlarını okudum ve movix'i almaya karar verdim 110 liraya teknobiyotikten gelince bi inceleme yapcam son fw'si ile güzel oldu diyorlar hadi bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Beyler egreat r6b güzel ürün fakat bitmek bilmeyen sorunları var ve fw çıkmıyor mala ben egreat-r6b konusununda tüm msjlarını okudum ve movix'i almaya karar verdim 110 liraya teknobiyotikten gelince bi inceleme yapcam son fw'si ile güzel oldu diyorlar hadi bakalım...

Kardeş lütfen ''egreat r6b'' çamur atma o cihazda hiç bir sorun yok ama lütfen yapma valla satıcısı acaip kızar sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Borgias

quote:

Beyler egreat r6b güzel ürün fakat bitmek bilmeyen sorunları var ve fw çıkmıyor mala ben egreat-r6b konusununda tüm msjlarını okudum ve movix'i almaya karar verdim 110 liraya teknobiyotikten gelince bi inceleme yapcam son fw'si ile güzel oldu diyorlar hadi bakalım...

Kardeş lütfen ''egreat r6b'' çamur atma o cihazda hiç bir sorun yok ama lütfen yapma valla satıcısı acaip kızar sonra.

Popcornhour'u severim ancak kabullenmiyor cihazdaki eksiklikleri ama canı sağolsun ne diym herkesin kendi kararı tabi aralarında da pek bir fark yok keyfiniz hangisini istiyorsa onu alın ben Türk kazansın dedim fw'si de yeni dark movix aldım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Borgias

quote:

Popcornhour'u severim ancak kabullenmiyor cihazdaki eksiklikleri ama canı sağolsun ne diym herkesin kendi kararı tabi aralarında da pek bir fark yok keyfiniz hangisini istiyorsa onu alın ben Türk kazansın dedim fw'si de yeni dark movix aldım :)

Türkmü kazansın, hiç biri bunların Türk malı değilki, belki biz Türküzdür.

• İşlemcisi Türk malı değil doğru da geri kalan akortek üretimi işte al gitsin birini hacı işini görür film izleyeceklerin ikiside
  • quote:

İşlemcisi Türk malı değil doğru da geri kalan akortek üretimi işte al gitsin birini hacı işini görür film izleyeceklerin ikiside

• quote:

İşlemcisi Türk malı değil doğru da geri kalan akortek üretimi işte al gitsin birini hacı işini görür film izleyeceklerin ikiside

kardeş alınca bir bilgilendirme yaparsan bizde alırız, şimdiden hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar ürün dün elime geçti içinden 2 ucuda 3lü kablo çıktı benim tüplü tv'de sadece scart girişi vardı o yüzden gittim bi tane bir ucu scart diğer ucu 3lü aldım ve taktım av kanalını açtım mavi ekran vardı dedim aha bozuk Sonra media playerın kumandasındanda av'a bastım ve görüntü geldi Sonra taktım 3"5 inç 1 tb harici diskimi ilk 1080p 15 gblık 14 mbps inceptionu açtım takır takır oynattı ileri sardı takılma olmadı.Sonra 720p film denedim ve izlemediğim 480p bi filmi oturup arklarla izledik altyazı ayarları sorunsuz 5-6 renk seçeneği ve kenar seçeneği var büyüklük ayarı da güzel ayrıca ekranın istediğin yerine getirebiliyorsun altyazıyı istediğin zamanda kapatabiliyorsun dual filmlerde ses geçişleri sorunsuz açıkcası şimdilik bi kusurunu görmedim hoşuma gitti yani beklentimi karşıladı 110 liraya değdi diye düşünüyorum

• sagol siz egreat kullanmış yada görmüşmüydünüz, acaba hangisi alsak.
  • Kardeş yönlendirme yapmak istemem egreat r6b kullanmadığım için fakat ben bu üründen memnun kaldığımı belirmek isterim ihtiyaçlarımı karşılıyor egreat r6b'de karşılayacaktır ancak onun loading ekranında takılma sorunu var bazı cihazlarında onunla uğraşmak istemedim dark aldım tercih meselesi
  • ok alıyorum.
  • Alt yazısı içinde olan mkv lerde Türkçe karakter problemi yaşıyorum,
    bunu başka yaşayan varmı? Srt uzantılarda Türkçe karakter problemi yok ama hdm.....i.com dan felan indirdiğim Türkçe alt yazısı içinde olan mkv lerde Türkçe alt yazı encoding'i ne seçersem seçeyim düzelmiyor.
  • Dostum hdmekanindan indirdiğim filmlerde sorun yok bende düzgün altyazı senin makinenin sürümü nedir acaba yani hangi fw yüklü?
  • Normal srt lerde bende de problem yok,
    mkv içinde gömülü olan bir tanede yaşadım, fırsat bulunca diğer mkv lerede bakacağım,
    teşekkürler cevap için.

bendeki son sürüm, Hello! TDV2.0 gibi acaip bi yazı var.
    Sanki karakter sınırlaması varmış gibi bu kadar yazmışlar.

Alet beklediğimden iyi çıktı, dün 6 saate yakın açık kaldı,
    izmir sıcağında, acer k11 'in fanları öldürün bizi diye bağırırken bu cihaz sadece ılıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 28 Haziran 2011; 0:09:42 >
  • Destek bekliyoruz ama forum kapalı gerçi açık olsa ne olacakki yazdık ettik bakan takan yok,

http://www.akortek.net/index.php

dark cinemania bölümüne istek konusu açtık ama bana göre tamam dedi adam şak konuyu kapattı, satıcıya göre tamammış ama kullanıcı magdur,

• quote:

Orijinalden alıntı: babadagi

Normal srt lerde bende de problem yok,
    mkv içinde gömülü olan bir tanede yaşadım, fırsat bulunca diğer mkv lerede bakacağım,
    teşekkürler cevap için.

bendeki son sürüm, Hello! TDV2.0 gibi acaip bi yazı var.
    Sanki karakter sınırlaması varmış gibi bu kadar yazmışlar.

Alet beklediğimden iyi çıktı, dün 6 saate yakın açık kaldı,
    izmir sıcağında, acer k11 'in fanları öldürün bizi diye bağırırken bu cihaz sadece ılıktı..

Dostum dün wanted 720p altyazı gömülü filmde aynı sorun bendede oldu Türkçe karakterlerden ç yi gösteriyor ancak ı ve ş de sorun var daha önce 2 tane 720p gömülü denemiştim sorun yoktu ama bunda var acaba gömdükleri altyazının formatı mı farklı ki?

• Büyük ihtimalle içine gömme işlemi yapılırken srt 'nin ansi/utf-8 şeklinde değiştirilmemesinden kaynaklanıyor, neyse çok önemli bir detay değil.
    Saolasın cevap için.

bi eklenti yapmak gerekirse;

Zor.Baba.3.2010.BluRay.810p.DuaL.OpeD.mkv - Jessica Alba'nın ilk çıktığı sahneden sonra 3 4 saniyelik
    aralıklarla film hızlanıp normale dönüyor, seyredilmeyecek kadar kötü değil ama hissediliyor.

Onc.Upn.a.Tm.in.th.Wst.1968.BluRay.720p.DUAL.x264-CHD(HDA)
    Bttl.Ls.Angls.2011.BluRay.1080p.DUAL.x264-CHD(HDA).mkv - Gömülü alt yazıda Türkçe karakter problemi var.

yarın alt yazıları srt olarak ekleyeceğim, bakalım ikinci alt yazılara geçiş yapabilecekmiyim. Sonucu yazarım.

sonradan not:
    klasörde aynı isimde bir srt var ise gömülü alt yazıyı görmüyor, direk olarak srt uzantılı alt yazıyı yüklüyor. iyide yapıyor.
    farklı isimlerde/uzantılarda koydum fakat aynı isimde kinin dışında görmedi, insan bir altyazı seçicisi gibi bişi arıyor.. (ne kadar gerekli olduğu tartışmaya açık muhakkak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 29 Haziran 2011; 11:29:41 >

• Bende DMM2 aldım. Akortekin forumuna bir kaç eksiğini yazdım ve yeni yazılımda düzeltilmesini rica ettim. Fakat 2 gündür forum bakıma alınmış açılmıyor. Müşteri şikayetlerinden bıktılarda forumu kapattılar mı acaba? Orda Salih diye bir arkadaş var. DMM2 ye yeni yazılım çıkacak ve basit sorunlar düzelecek dedi. Benim gibi herkes Salih arkadaşın sözüne inandı bu cihazı aldı. Yazılım çıkacağına forum kapandı. Hani nerde destek nerde verilen sözler
  • Aslında alacagın cihazı inceleyeceksin, yanında filmler olacak test edeceksin, eğer o hali ile yeterli geliyorsa alacaksın yoksa ben hiç kimseye güvenmiyorum.
  • ben medi player lara karşı özel ilgi duyan ve bir çoğunu alıp deneyen biriyim. Movix star ı ı da size kısaca kıyaslamalı anlatacağım.
    homotech, smartmedia, dark mini mania, wd in bir kaçını, movix fun, cihazlarını alıp birebir denedim ve dark mini mania ve dark movix star hariç hepsini iade ettim.

1- Homotech cihaz movix star ın birebir aynısı ama yazılım kötü, mts yi ( sony video kameraların full hd film formatı ) oynatamıyor, ileri geri 8 hız dışında sarma yapmıyor.) iade ettim.
    2- movix fun her formatı oynatıyor ama sık takılıyor ve adaptörü çıkarıp takmadan tekrar çalışmıyor, 3 defa denedim 3 ü de takılam yaptı, 3 ünüde iade ettim.
    3- dark mini mani ve smart media bire bir aynı cihazlar, kasaları farklı, hatta bendeki mini mania nın yazılımını smart medianın kiyle değiştirdim daha pratik çalışıyor ve hiç takılmadan videoları oynatıyor en kötü tarafı fan sesi, gerçi ben fAN ININI ÇIKARIP İÇİNE VE ALTINA BİLGİSAYAR TAMİRCİLERİNDE PASİF SOUTUCU ALIP YAPIŞTIRDIM. Fan sesinden kurtuldum, 6 aydır bu şekilde kullanıyorum sorun yok. Menüsü güzel, takılma yapmıyor eterneti var direk internete bağlanabiliyor( ama belirli siteler dışında site gezemiyorsunuz adres giremiyorsunuz youtube filkcr picasoweb gibi siteler dışında giremiyorsunuz)..
    4. wd in 59 tl lik olanın menüsü çok basit, mesela ses açıp kapatamıyorsunuz ve ekranı 4/3, 16/9 yapmak için her seferinde başa dönmeniz filmi kapatmanız gerekiyor, yani pratik değil ade ettim.
    5.movix star a gelince homotech e dark movix starın yazılımını yükleyip denedim her şeyi güzeldi, ama resim zoom layınca sağa sola bakılamıyordu ve ileri geri sarması da 8 x i geçmiyordu.

dark movix star (20 haziran itibarıyla yeni yazılımlı olan) artıları
    1- düşük güçle çalışıyor fan yok ve ısınma yapmıyor.
    2- takılma yapmıyor
    3- mov mts dahil oynatamadığı filme rastlamadım.
    4- ileri geri 32 hızda sarabiliyor ve bu işi gerçekten iyi yapıyor. diğerleri ileri geri sararken saniyede bir-iki kare gösteririken bu cihaz neredeyse saniyede 25 kare gösteriyor.
    5- küçücük ve hafif bir cihaz..
    6- büyük kapasitedeki HDD leri görüyor ve -oynatıyor.
    7- resim gösterimi çok iyi zoom yapınca sağa sola aşağı yukarı resimi tamamen inceleyebiliyorsunuz..
    8- film gösterim anında filmi hiç durdurmadan 4/3 16/9 full ekran vs değiştirip en uygun olanında seyre devam ediyorsunuz..

eksileri...

1- eterneti yok internete bağlanamıyorsunuz..
    2- rca kablosuyla ( av kablosu) bağlandığınızda kumandadan av a basmak gerekiyor ki ekran çıksın, bereket HDMİ otomatik algılıyor ama donanımsal değişim yapılmamış yazılımlı olanlarında HDMİ ı da kumandadan basmandan algılamıyordu bir defa cihaz bozuk diye iade ettim, sonrakinde de aynı olunca denedim buldum..

SONUÇ OLARAK EĞER HDD DEN FULL HD FİLMLER VE MOV FİLMLER DAHİL FİLM SEYRETMEK İSTİYORSANIZ VE FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜZE BAKMAK İSTİYORSANIZ EN UYGUN CİHAZ ŞU ANDA MOVİX STAR TEKNOBİYOİK.COM DAN ALIN.. 110 TL CİVARINDA ...
    bende movix star aldım donanımsal değişim yapılmış yeni yazılımlısını teknobiyotik( kendi siteleri) den getirttim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupbalaban -- 29 Haziran 2011; 13:57:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.