Şimdi Ara

Dark Movix Star Full HD Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cinemania xs hepsiburada da 94 tl ye inmiş , movix starda darty de 99 tl

movix star ı mı yoksa cinemania xs yi mi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

quote:

Orijinalden alıntı: K.BigaLapseki

Sayın,vinsanity-10

Benim ürün bu, ama genel hatları ile aynı, çift sesli filmlerde hiç bir sorun yok, internetden indirdiginiz MKV gömülü altyazıları kapataviliyorsunuz, ilk aldıgım bir kaç gün tüplü tv de kullandım hiç bir sorun yok.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemania-35-sata-hdd-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpcin/ProductDetails.aspx?productId=bd85322&categoryId=112123

Kardeşim sağolasın cevap verdiğin için eyvallah heralde bu cinemania xs senin makinenin dahili disk takılamayan cinsinden heralde diğer özellikleri aynı olsa gerek teşekkürler...

evet, bütün özellikleri aynı, ben çok memnunum çevrenizde varsa bakarak görerek alınız, kişilere göre beklentiler farklı olabiliyor,

benim amacım sadece bilgisayarıma indirdiğim her türlü formatı sorunsuz izlemekti, buda bana bunu verdi çok memnunum.

• Bildiğim kadarıyla xs harici dvd oynatamıyor ancak movix star yeni yazılımla artık external dvdrw destekliyormuş. deneyen var mı hiç?
  • maalesef optik ses çıkışı yok.
  • Ürünü yarın sabah alıyorum arkadaşlar çok şükür
  • Hayırlı olsun dostum aldıktan sonra izlenimlerini lütfen bizimle paylaş...
  • Ürünü aldım biraz kullandım.

Arkadaşlar özellikle boyutu çok güzel Küçük mini birşey çok hoşuma gitti.HDD kadar birşey

Fiyatına göre gayet iyi diye düşünüyorum.Şuana kadar bi sorun yaşamadım ama kumandası biraz iyi değil nasıl derseniz tam almıyor illa önüne gelcek o biraz sorun oluyor
  • beyler, ben ürünü ilk alanlardanım,

bu yeni firmware muhabbetlerinden sonra aradım sordum nası yapacaz diye, firmadan kargo ücreti size ait olmak üzere gönderebilirsiniz, garanti dahilinde upgrage yaparız dediler.
    deim ya usb falan bişi olmuyormu die, özel bir cihaza bağlıyorlarmış çipini komple yeni bi versiyona na mı ne geçiriyorlarmış versiyon 2.0 demişlerdi galiba

neyse

malı paketledik gönderdik, iki üç günde hazır edip geri yollamışlar. iki kere kargo parası verdikten sonra bakalım değdimi diye bağladım tv'ye

Genel menüde gözüme bir şey çarpmadı (iddialarına göre tüpplü TV'de farklı bir menü çıkıyomuş)

+1 İlk olarak eklenen DVD iso desteğini beğendim, DVD arşivimide bu cihazda artık izleyebiliyorum, güzel ve sorunsuz
    +2 Filmdeki alt yazı mantığı komple değişmiş, yukarıda detaylı bir menü çıkıyor, zaman kaydırma renk vs hatta olmayan altyazı kapatma gelmiş,
    +3 bende olmamıştı demiştim ama sonra bi arkadaşın verdiği liknlerden indirip denediğim filmler şu an sorunsuz oynuyor, geliştirmişler, bravo

Bunun haricinde bence 1080p oynatmaya yönelik cihazlar içinde benim gibi ağ desteği ihtiycı olmayanlar için biçilmiş kaftan kıvamında bir cihaz

• quote:

+2 Filmdeki alt yazı mantığı komple değişmiş, yukarıda detaylı bir menü çıkıyor, zaman kaydırma renk vs hatta olmayan altyazı kapatma gelmiş,

hocam bende almadan önce yorumlarda görmüştüm altyazı ile ilgili hiç birşeyi değiştiremiyorsunuz falan yazıyordu benim ürün gelince baktım dediğiniz gibi her türlü ayar yapılır renk boyut açma kapama falan
  • Beyler ürünün siparişini verdim sonunda inş sorunsuz bir playerım olur gelince sonuçları yazcam :)
  • .mkv film indirdim ileri sarmıyor ve sürede atlamıyor.

.avi lerde sorun yok denedim ama mkv de olmuyor
  • Firmware sürümü ne yazıyor kardeş? seninki eski yazılımlı olmasın?

Ayrıca tek mkv mi denedin? elinde başka mkv yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatanaHero -- 23 Haziran 2011; 10:59:29 >
  • Merhaba. Cihaz mkvlerdeki gömülü altyazıyı kapatabiliyor mu?
  • Evet kapatabiliyor, özellikle anime seyrederken ingilizceyi kapatım türkçeyi kolaylıkla koyabiliyosun
  • Şimdi bu cihaz gerçekten 188 liramı ?
    Eğer böyle ise helal olsun adamlara.
    Plastik kasalı , eski 1073 işlemcili ve optik çıkışı bile olmayan bir ürünü 99 TL'lik Egreat R6B gibi bir canavarın 2 katına satabiliyorlarsa sadece şapka çıkarmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colak82 -- 24 Haziran 2011; 10:56:34 >
  • Fiyat 188 tl ve optik çıkış yok. Egreat Eg-R6B'ye haksızlık yapmışım.
  • Sahiden amma pahalı bu yahu ! Cinemania XS'den çok farkı yok gibi. Bizim bilmediğimiz bir özelliği mi var ?
  • cihaz teknobiyotikte 119 darty de 129 liraya satılıyor.
  • 188'e tutturamadılar şimdi 120-130 civarında satmaya çalışıyorlar.
    İşleri yine çok zor çünkü Egreat R6B gibi bir oynatıcı Electroworld'te 99 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

188'e tutturamadılar şimdi 120-130 civarında satmaya çalışıyorlar.
    İşleri yine çok zor çünkü Egreat R6B gibi bir oynatıcı Electroworld'te 99 lira.

neden bu konuya giripte çamur atıyorsun malaburger panpişkom, önce ya dedigin gibi ol yada oldugun gibi davran,
    ha sizin konudaki cihaz hada bu cihaz ikiside al birini vur birine,

mesela sdizi görsüm aman efendim süpersiniz falan desem kendini bir şey sanırsın bütün dandik taraflarını unutur kendini Allah bile sanırsın ama bir kötü yanını göstersem sapıtırsın

önce eleştiriyi öğreneceğiz panpişkomania
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.