Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dark N10 Boş Kasa Satın Al 18 Temmuz 2024 08:21 1 1 Dark N10 Boş Kasa Gerek ebatlarının büyük olması, gerekse görsel zevk açısından farklı kasaya geçiş yaptığım için satıyorum. 2 önde, 1 arkada ve 1 üstte fanı mevcut (üstteki diğer fanı bir arkadaşıma vermiştim. Normalde üste 2 adet takılabiliyor).2018 yılında alındı, 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Tüm USB ve kulaklık girişleri sorunsuz. Yan plastik camında ufak tefek lekeler mevcut.Kutu mevcut olmadığı için ve kargo masrafları fazla olduğu için kargoyla gönderim yapamıyorum maalesef. İstanbul anadolu yakasında yardımcı olabilirim.6 yaşında ve eski tip bir kasa olduğu için fiyatı siz belirleyin ama öldürmeyin :)Kasanın genel özellikleri için:akortek.comDARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli 750W 80+ Bronze ATX Kasa - PC Bileşenlerihttps://akortek.com/donanim/dark-n10-usb-3-0-5x12cm-fan-fan-kontrolculu-pencereli-750w-80-bronze-atx-kasa.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] Aigo DarkFlash Dark Air ARGB İşlemci Kule Tipi Soğutucu [775 & 115X & 1366 \/ AM3 & AM4] [ALINIK] Starfield ~AMD Rewards~ [SATILDI] Dark N10 Boş Kasa [SATILDI] [SATILIK] FSP 600W AHBC