Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlara bakıyorum. Kafayı bozup 4'lü 5'li satan yok mu diye. :D Teşekkür ederim.
  • Bu arada 14 yapsak fanları daha da sessiz ve randımanlı olur kasa. İlerde düşünülebilir.

Ön 2 fanı 14'lüğe çevirebiliriz sadece tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Nisan 2016; 0:33:30 >
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Corsair-Series-AF120-Edition-Airflow/dp/B00F6S10KK?ie=UTF8&keywords=corsair%20af%20120%20led&qid=1460928634&ref_=sr_1_3&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&sr=8-3

25$ 'a filan geliyor.
    Sanalmarketim'den alınca da 90TL eder maks. 15TL fark için çok beklemek gerekir mi bilmiyorum. Birde taksitle ödeyememek.

Şimdi karşılaştırdım da.

• Ön fanlar 14 lük destekliyor mu ? Eğer destekliyorsa içeriye daha rahat hava akışı için 14lük alınabilir. Amazonda evet tek çekim var ne yazıkki. 10 gün beklemem diyorsanız buradan da alabilirsiniz tabi.
    Destekliyor. Yani ben öyle hatırlıyorum. Fan deliklerine bak bi. Dışta delikler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dışta delikler var evet denemek lazım. Bu arada bir şey dikkatimi çekti , bizde ki kasanın fanları 0,25 amper. Corsair'in ise 0,40 amper. Yani neredeyse 2 kat daha güçlü hava üfler. Bilseydim fansız kasa alıp , fanların hepsini corsair alırdım..
  • Abi gerçekten ya herşey senin basina geliyor uefi problemi, psu, fan donmemesi. Sen o bilgisayara 5-10 tane ilahi vs indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefi problemi ekran kartından kaynaklı idi. Onu düzelttik güç bela. :) vbios güncellemesi ile.

Fan gidik belliki. Motorunda sıkıntı var. Biraz evvel açtım pc yi yine calismadi düşük devirde. Parmaklamadim bu sefer ama desteği alınca çalışacaktı. Yüksek devirde çalıştı. Corsair yolu gözüküyor.

5 corsair af 220tl eder. Kasadan pahalı:)
    Ay ay değiştirelim bari. Bende bilendim resmen 5 ini de şimdiden değiştirsem mi diye.

• Orası öyle evet :) Zaten benim kasanın fanları 3'e düştü sıvı soğutmadan dolayı. Radyatörde corsair'in fanlari var üst kısımda. Ön taraflar duruyor. Arka egzoz çıkışına da üstten artan mavi ledli fanı bağladım

Valla iyiymiş.

Şimdi baktım fiyatlara güvendiğim 3 siteden.

sanalmarketim'de 45TL
    teknobiyotik'te 65TL
    sinerji'de 56TL

Şimdi baktım teknobiyotik'teki yüksek statik basınçlı versiyon yazıyor. Ondan fiyat farkı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Nisan 2016; 8:47:01 >
  • Ondan bir sey olmaz abi dedigin gibi degistirirsin gecer bi corsair le.

• İki model var af ve sp . Af olanlar kasa içi havalandırma için. Sp olanlar ise radyatörler için. Sp'ler çok daha hızlı ve sesli çalışıyor soğutma için. Benim Radyatörde de sp olanlardan var. Fanları son hıza alınca havalimanına dönüşüyor kasa.

Evet onu biliyorum. Ama AF seriside içinde iki farklı versiyona ayrılıyor anladığım kadarı ile

http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/corsair-air-af120-yuksek-performans-serisi-yuksek-statik-basincli-120-mm-kasa-fani-co-9050003-ww.html AF Yüksek Basınçlı
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/corsair-air-serisi-sp120-sessiz-yuksek-statik-basincli-120-mm-kasa-fani-co-9050005-ww.html SP Yüksek Basınçlı

Kod da bir hata var sanırım bunun ya şimdi farkettim :D

http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/corsair-air-serisi-sp120-sessiz-yuksek-statik-basincli-120-mm-kasa-fani-co-9050005-ww.html

Hatta burda bi karışıklık var sanırım. teknobiyotik farketmemiş herhalde bunu.

Neyse sanalmarketim'den ayrıttım ben tek ürünü.

• Siz Sadece Bi Tane Corsaır Af Alın Çalışmayanın yerine şimdilik yeter boşa masraf yapmayın gittigi yere kadar gitsin kendi fanları :D
  • Aynen öyle akşam tekrar test edicem. Ama motorunda sıkıntı oldu gibi. Düşük voltajda çalışmıyor. Eski tip uçak pervanelerini çevirerek çalıştırılan ya onun gibi yapınca çalışmaya devam ediyor.

Uzun süre kapalı kaldıktan sonra tekrar çalışmıyor. Ama kapatıp açınca çalışıyor.

• Herşeyde Sizi buluyor Kasayı bi okutup Üfletin :D
  • Çok üstüne düşmekten herhalde. Sakınan göze çöp batar misali.

Dün philips akım koruyucu aldım taktım valla bundan sonr içim daha rahat. 3600joule. :D

Bu fanı ya ben kısa devre yaptırırken bozdum yada usb çoğaltıcının adaptörü bozdu tıpkı faremin ışığının bitanesinin patlaması gibi ve dpi ayarını hafızada tutmaması gibi.
  • Cidden güzel fanlar

• İşyerindeki Dış Kasalara Bi Yenileme Ayar Çektim 2 Tane Kasanın Dış Kasalarınıda Dark N10 yaptım hiçbir sorun yok :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.