Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet mutlu olacaksın merak etme. 🖒 hadi hayırlısı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyw hocam tesekkur ederim kargo gelicek onu bekliyorum dagitimda su an yalniz bi sorum olcakti bu benim su an takili stock sogutucunun fan kablosu yokmu 4 pin onu cikaramiyorum yani elime gelmiyor zorlamakta istemiyorum netten baktim sıkısmıs olabilir diyorlar pense ile falan cikarin demislerdi su an elimde pense yok bildigin bi yontem varmi acaba yoksa gidip bi pense alicam mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş sağ sol yaparak yukarı doğru çek. Biraz zor çıkıyor işlemci fani soketleri

Arkadaşında dedigi gibi sag sol yaptırarak çıkıyor bi süre sonra
  • biliyorum o yöntemi denedim kaç defada işte ne biliyim biraz zorlamıştımda azıcık yukarı doğru çıkıyor gerisini getiremedim bide çekerken basmam gereken bi yeri varmıydı ya hani çentik falan bi yüzünde öle bi yer var sanki neyse bi daha deneriz olmadı bu arada Gammaxx ta geldi hocam bide bu soğutucunun yanında gelen macunumu kullanayım yoksa bende ayrı bi macun var temizleyip onumu sürüyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 14 Nisan 2016; 15:05:40 >

• Evet hocam sonunda sogutucununda montajini yaptim simdilik onunla gelen termal macunu kullandim ama arkadas niyeyse montaji yaparken zorlandim burdan amd ye sevgilerimi iletiyorum baya basinc uyguladim oturtmak icin icimde sanki tam oturtamamisim gibi bi his var ama neyse yinede mutlu sona ulastim resimde ekliyim dedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü
    Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 14 Nisan 2016; 22:48:34 >

Güle güle kullan. Sıcaklıklarını bi kontrol et. Soğutucunun kafasını hafif sağ sol yaparak bakalım oturduğu yerde boşluk varmı?

Ben altındaki termal macunu sildim direk kendi macunu mu kullandım. Windows ortamında 28 31 derece arası sıcaklıklar. Oyun sırasında tam test etmedim ama oyundan çıktıktan sonra 50 55 filan görmüştüm

• Eyw hocam teşekkürler baktım zaten ilk sıcaklıkları kontrol ettim msı afterburner yükledim yükte iken oyunlarda bakmak için masaüstündede aida64 programı var onla bakıyorum boşta iken 28 35 arasında gidip geliyor yükte yani oyunlarda ise sendeki gibi 50 55 arası gidip geliyo ama sonra yakın zamanda bide biraz daha kaliteli bi macun kullancam
  • Çok canım sıkkın. Gece sabaha karşı elektrik gitti. UPS ötmeye başlayınca kapatıp geri yattım. Sabah işe gitmeden önce bi bakiyim dedim çünkü kasanın içinde yanması gereken ışık yanmıyordu. (UPS'i açmıştım.)

Ne yaptım ettiysem bilgisayar marş basmıyor. Kabloyu söktüm taktım, psu'yu switchten kapadım açtım. Defalarca UPS'i kapadım açtım nafile. Geç kalıcam diye kapalı şekilde bıraktım herşeyi.

UPS'te güç var çünkü monitör açılabiliyor.
  • hocam öncelikle geçmiş olsun senin psu neydi acaba benimde eski psu vardı bundan önce elektrik kesintisi yüzünden yanmıştı hani yakın bi yere yıldırım falan düştüyse şayet inş yanmamıştır ama bi şey yandıysa bile psu yansın anakart falan allah korusun
    Ne yıldırımı denize gidicez yarın. :) iki kere gitti geldi ama uykun arasında pat küt sesler hatırlıyorum hayal meyal. Ama geldiğini de hatırlıyorum elektriğin. High power benim psu

• Geçmiş olsun . High power'in hangi modeli acaba ? Bende de high power astro lite 750 watt gold 80+ var. Bi sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar.

Pc yi kullanmadığınız zamanlar arkadan psu'yu kapatıyor musunuz ?

• ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Hayır kapatmıyorum tabiki. UPS var birde zaten arada.

PSU : High Power Element Bronze II 600W 80+ Bronze
  • Yok abi elektrik yok pc de. Ups harici başka kablo ve başka priz de denedim. Yok yok yok. Bi elektrik gitmesi ile psu mu gitti şimdi? 😈😱

• Kısa devre ile sadece kasa fanları takılı halde (anakart ve ekran kartı güç kabloları sokulu) anakarta giden kablolada yeşil ve siyaha zımba teli ile dokunarak kısa devre yaptırdım ve kasa fanları çalıştı. Anakart gitti galiba benim. Yada psu güç yetersiz. Nasıl daha iyi anlarım?

• Ekran kartı gücü kesik iken de açılmıyor. Ekran kartına güç kablosu takılıyken ışığında yanmıyor.

• Fan Kontrolcü bozulunca yenisini ararken denk geldim bu kasaya c fan kontrolcü ve çok sesli fanları değiştirip ortalama 150 tl harcamak yerine bu kasayı almayı düşünüyorum. İçinin ferah olduğu ortada fanlar çok kötü durmuyor ama fanların sesi çok çıkıyor mu ve hdd sıcaklıklarınız ne durumda merak ediyorum çünkü kapalı bölgeye aldığımız için yeterince hava sirkülasyonu oraya da uğruyor mu ? ve 159 mm uzunluğunda işlemci soğutucu kullanıyorum kasaya sığar mı ?

Son olarak daha önce internetten kargoyla hasar görebilecek ürün almadım hepsiburada veya eksen bilgisayar dan almayı düşünüyorum bu firmalarla sıkıntı yaşayan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResVR -- 17 Nisan 2016; 21:00:02 >
  • ResVR R kullanıcısına yanıt
    Dark N10 tam bir f/p kasası. Corsair veya Cooler Master gibi tabiki sağlam değil ama verilen paranın hakkını veriyor. Fanları çok sesli değil fazla rahatsız olmazsınız. Hdd bölümü gizli ama yan tarafı havalandırmalı. Öndeki alt fanın bir kısmı havayı direk oraya üflüyor. Hdd ve 2 ssd'nin sıcaklıklarını görebilirsin.

[simage]
    Dark N10 Kullananlar Kulübü
    [/simage]

• ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Arkadas durumu iyi ozetlemis, kasa tavsiye edilir f/p olarak

• Abi geçmiş olsun ya yeni gördüm, inşallah anakart felan saglamdir psu sorunu çözülür yollarsin degistirirler yada tamir ederler.
    Ayni psu yu ben de alacaktim malum öğrenciyiz fiyat farkini vermek istemedim de aerocool kcas 600w 80+ bronze aldim. Bizim burda bir seneden fazladir yeralti metro insaati var, bide evimin yaninda vialand gibi koskocaman avm var elektrikler cogu zaman kesiliyor allahtan evdeki aletlere sikinti yapmadi daha.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.