Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh be tüm bios ayarlarını anladım. Windows kurulumundayım sonunda. Uefi desteğini de aldım gtx660 ekran kartının. Tüm gün kafa patlattıktan sonra iş yerinde bu iyi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://sendvid.com/ilnbjx4i kısa bir yeniden başlatma videosu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bana bi yardimci olabilirmisiniz oyun oynarken sistem mavi ekran verip reset atiyor ve resimde biosta gorunen 5v kisminda baya bi voltaj dususu oluyor simdi yesil gorunuyor ama ben resmi cekmeden once kirmiziydi orasi biliyorum yeri burasi degil ama bilen varsa yardimci olabilirmi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    İşlemciye fazla yük biliyordur ve tekliyordur bu yuzden overclocklaya bilirsin işlemciyi ram i ve gpu yu belki çözülür

• Amd nin cool n quite teknolojisini devredisi birakmak ise yarayabilir demisler nette falan bi bilgin varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

İşlemciye fazla yük biliyordur ve tekliyordur bu yuzden overclocklaya bilirsin işlemciyi ram i ve gpu yu belki çözülür

Sistemin mavi ekran vermesi ile yazdığınız şeyin hiçbir alakası yok.

Dediğinizi uygularsa tam tersi sorun çoğalır.
  • Su an stock sogutucu var zaten istesemde yapamam overclock zaten isisi yuksek bi kac gun sonra islemci sogutucusu almayi planliyorum o zaman belki

• Bide mavi ekran verip reset atiyor ya ilk baslangicta hdd yi gormuyo ve windows acilmiyor bi daha yeniden baslatinca goruyor

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Arkadaş oyun oynarken sıkıntı olduğu için öyle söyledim yoksa alanım değil teknik işler ne söylesem yalan olur

• Aman ha arkadaslar tartisma cikmasin sorunum yuzunden please cool n quite i kapatmakla bi nebze cozulurmu sorun nette yazanlar bu teknoloji icin gerektiginde voltaji dusurebilir diyorlar hatta biostan kapattim ama simdilik bi sorun yok oyunda denemedim ama

• omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Cool n quite ne bilmiyorum valla, tartışmalik durum yok zaten bilmediğim şey hakkında yorum yapmak yanlış oldu

• Arkadaslar kasanin ic duzen nasil? Moduler olmayan bir psu fazla karisiklik yaratirmi kasa icerisinde?
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Kasanın içi yayla gibi hiç bir karışıklık olmaz sayfalarda arkadaşların sistemleri var onlara bakabilirsiniz

• Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Sorun Olmaz Kasa Gayet geniş
  • uzun araştırma ve yorum okumalardan sonra bende bu kasayı aldım.10 numara kasa.içinde piknik bile yapabilirsiniz.kabloları falan guzelce toplayınca gayet ferah bir hal aldı.kasadan çıt çıkmıyor.sirkulasyon çok guzel.fx 9370 işlemci ve dark aqua force w120 soğutucu
  • bluetiger77 B kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum listeye?

• Bu özellik işlemcinin fazla işlem gerektirmeyen zamanlarda hızını düşürerek daha serin ve daha az enerji tüketmesine imkan sağlıyor. Intel'deki stepspeed ile aynı mantık.

Örneğin 2ghz işlemciniz var gerekmediği zamanlarda 800mhz'e çekiyor işlemciyi. Bu da işlemcinin soğumasına ve fazla enerji tüketiminin önüne geçiyor.
  • Anladim abi sagolasin bilgi icin :)

• ekle kardesım
  • Hocam sorunum çözüldü çok şükür Tavsiye ettiğin Gammaxx s40 soğutucuyuda siparişini verdim inş bende memnun kalırım nette biraz araştırdım çoğu kişi F/P ürünü diyor hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.