Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakartımız aynı. Default ayarlarda Fast Boot filan kapalı. Birkaç aklıma takılan var ondan dolayı emin olamadım.
  • Sen denedin mi default ayarlara alıp Kemal abi, bir de abi şey sorcam pc yi ilk açtığında sendede hard diskten cart curt sesleri geliyormu ben biraz araştırdım hard disk pc hiç çalışmadığı zaman soğuyormuş ısınana kadar cızırtı sesi yapıyor bi 5 dk sonra ses kesiliyor.
  • saçma geldi bana bu dediğin. bilgisyar çalışmadığında tüm parçalar soğur. o zaman yeni ateş yakarmış gibi ses gelmesi lazım :D

ben ssd kullanıyorum.

bios default ayarlar ile windows kurar benim için önemli olan doğru bios ayarları ile windows kurmak. neden windows 8.1/10 whql seçtiğimde hata veriyor onu anlamadım.
  • Hmm bende internetten okuduklarımın yalancısıyım gerçi dediğim gibi pc yi açtktan 5 dk sonra ses gidiyor umursamıyorum :D

Doğru bios ayarlarından kastın ne abi?
  • Windows 8.1/10 desteği
    Windows 7 support

MSI Fast boot
    Fast boot

gibi seçeneklerin ayarları.

Araştırıyorum.
  • Bir de ben bakayım benim bios ayarlarına
  • Windows 10 kullanıyorsan eğer, seçili değil ise Windows 8.1/10 desteğini aç, Windows 7 desteğini kapat, UEFI kurulum yaptığını düşünüyorum. Boot seçeneğinde sadece UEFI seçtiğinde bilgisayar düzgün açılcak mı bir denermisin?

Değiştirdiğin ayarların önceki hallerini bir kağıda yazarsan iyi olur geri dönebilmen açısından. Zaten bios hata olduğunda önceki ayarlara kendi dönüyor.
  • Şuan ki ayarlari atıyorum birazdan deneyeceğim dediklerini
    Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 7 Nisan 2016; 10:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Default ayarlar bunlar işte.
  • Dediğin şekilde ayarladim abi sanki bilgisayar eskisine göre biraz daha geç açıldı
    Birde eskiden ilk açtığımda MSI bios ekrani gelirdi hani şu del e f11 e basarsan şunlar açılır tarzı şimdi sadece MSI logosu var herhalde fast boot u açtığımızda böyle oldu

• Yeniden başlatırsan geç açılır ama bilgisayarı kapat diyim açarsan daha hızlı açılır.

Windows 8/10 desteğini açınca MSI FAST Boot mu kalıyor sadece. Ekranı hatırlayamadım.

Birde Internal GOP ekranının içeriğinin resmini yollayabilir misin?

Konu Dark N10'dan çıktı MSI H110'a döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 7 Nisan 2016; 10:47:07 >
  • win 8/10 desteğini açınca
    win7
    msi fast boot
    fast boot ekranları kalıyor

msi fast boot u açınca fast boot ekranı gidiyor
  • MSI Fast bootu kapa
    Fast boot açık olmalı Wİndows 8 ve 10 ile.

MSI Fast Boot dün akşam okuduğumdan hatırladığım kadarı ile Wİndows 7 ile destekleniyor.
  • Bunlarda benim kasadan Görüntüler :)

Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 7 Nisan 2016; 17:49:35 >

• Resimleri simage olarak düzeltirseniz daha iyi olur hocam . İndex e üyelerin fotoğraf albümü oluşturucam geniş bi zamanda
  • Arkadaşlar sonunda kasa açıldı mutluyum huzurluyum İsterseniz beni de ekleyebilirsiniz
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Nasıl hallettiniz?

• aslında komik bi durumda fanları ben arkadan psu ya bağladım orası tmm ama bide önden anakarta bağlamışım sanırım ondan dolayı kısa devre falanmı yaptı ne orayı takmadım şimdi tıkır tıkır çalışıyor işte insan bazen böle şeyler yapabiliyor heyecanla
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Sen önceden sormamis miydin fanları 5 fani anakarta nasıl bağlıyoruz diye bende direk PSU ya bağlıyor demiştim diye hatırlıyorum

Neyse sıkıntı yoksa olay bitmiştir hayırlı olsun :)

• yok hocam o ben değildim ama o mesajı görünce kafama dank etti zaten o başka bi arkadaştı teşekkürler yinede yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 7 Nisan 2016; 16:27:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.