Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasayı almayı düşünüyorum ama fanların ışıklı olması beni biraz rahatsız edicek o ışıklar kapatılabiliyor mu veya renkleri değiştirme şansım var mı?
  • Yok ya acilmadi yine yeniden montaji yaptim yine elektrik geliyo fanlar hafif donuyo sonrada kapaniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 6 Nisan 2016; 17:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi bi sey farkettim psu guc kablosunu takarkende cikartirkende ciz diye ses cikiyo acaba prizle ilgili yada psu ile ilgili bi sorun olabilirmi elektrik kacagi sanirim psu surekli kendini sanki korumaya aliyo ve kapatiyor

• Çok detaylı bilmiyorum fakat bir akım kaçağı filan olabilir. Başka bir psu deneyebilirsen emin olabilirsin. yada başka bir priz.
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bastan bi kurulum yapın olmazsa başka bir PSU ile deneyin, kabloları yanlış takmış olabilirsiniz ledler direk sonuyorsa

+ - lere dikkat edin anakartinizin videosu montajlanmasi yada kitapçığından felan bakın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 6 Nisan 2016; 18:10:04 >
  • xRavel X kullanıcısına yanıt
    Ledler göz alacak yada yoracak şekilde aydinlatmiyor.
    Ledler fan akımıyla bir fan açıldığında yaniyor elektrik bilginiz varsa ledleri sokebilirsizin yada renk degistirebilirsiniz kendiniz

• Hocam kafayi yicem eski kasaya montaj yaptim acildi hemde tas gibi saka mi simdi bu ama eski kasaya takarken 2 hdd vardi 1 ini taktim deneme amacli acaba psu mu yetmiyordu ne dersin 600 watt yeterli gelmedimi acaba ekstradan 5 fanla sacma gibi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 6 Nisan 2016; 19:38:45 >
    600 w çok rahat kaldırır
    kasa kablolarını doğru takmamış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 6 Nisan 2016; 19:45:29 >
  • Hocam kasa kablolari derken on panel baglantilarindan mi bahsediyorsun

• hyr yani bahsettiğin ön panel bağlantılarıysa şimdiki eski kasaya taktığım gibi taktım yani aynı hadi bide fanlar var takılcak onları yanlış taksam bile açılmamasına sebep olmaz nedir sorun anlamadım psu kendi kendini kapatıyor gibi sürekli yani en son çare başka bi şey kalmazsa en yakın bi bilgisayarcıya neyse parası verip montajı yaptırcam
    Eski kasada çalıştıysa psu da sorun yoktur diye düşünüyorum, belki yeni kasanızda bir kusur vardır bizim çözemediğimiz. Siz en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin kesin karar vermeden önce
  • Valla bilmiyorum bende napicam yarin son kez bi montaj denicem gina geldi artik bu 3. montaj olucak buda olmazsa istemeyerekte olsa bi bilgisayarcinin yolunu tutcam lanet olsun ya harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 6 Nisan 2016; 20:41:11 >
  • Arkadaşlar bu kasadaki 5 fanın montajı nasıl oluyor?Tek bir molex gördüm fanla alakadar?Anakarta bağlanma durumu yok mu?

• Sensei Splinter kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece molex ten psu ya bağlanıyor anakarta bağlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Hayır sadece molex ten psu ya bağlanıyor anakarta bağlanmıyor

Molexin üzerinde fan controller power yazıyor sanırım ona bağlıyoruz değil mi

• Sensei Splinter kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
    Listeye ekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 6 Nisan 2016; 22:39:18 >
  • Hadi bakalım marşa bastım. Ama Windows kuramadım çünkü bios ayarlarını tam çözemedim. Windows 10 x64 uefi moda kurucam. Windows 8.1/10 Whql açık olunca hata veriyor boot ederken. Anlamadım gitti. Yanlış yapıp 2. Kere format uğraşmak istemiyorum. Yarın bir MSİ teknik desteği arayayım. Bu da kasadan görüntüler olsun benim.

Fanlar kapalı iken çıt yok kasada. Gammaxx işlemci sogutucu nun sesi cama kulağı dokununca geliyor.

Kasadaki fanlarda gayet sessiz low konumda iken. Sevdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tabii ki

• Gammaxx s40 mı soğutucu?Ben de yarın onu monte etmeyi planlıyorum i5 4460 a.Memnun musunuz
  • Abi bende de win 10 pro 64 bit uefi var ben bios dan hiç ayar yapmadan kurdum. Yalnız ben PC yi ilk topladığımda actigim zaman bios uyarı ekranı vermişti F2 de default settings felan seçip ilerlemiştir ondan sonra kasayı tam toplayıp USB ile win10 kurmuştum diyeceğim o ki bios un ayarlarını default moda alıp ta deneyin bi gerçi anakart modelimiz farklı benimki MSI h110m pro-vd

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.