Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yeni bir anakart,işlemci ve ram aldım. Bunları almışken kasayı da değiştireyim dedim. Şu anda Dark Orion kasa kullanmaktayım. Kablo saklama kısmı çok dar, üstelik USB 3 ön paneldekileri arkdan kablo ile kullanmaktayım. Kablo saklama kısmı dar olduğundan kapağı kapattığımda kablolar eziliyor. (Özellikle HDD'ye taktığım sata ve güç kablosu ile Kalın ana Power kablosu) Dark Orion'un Genişliği 20mm. O yüzden yan tarafı çıkıntılı, 2xUSB 3,0 ve 2x USB2,0 olan bir kasa aramaktayım. Dark Sub-Zero 4xUSB Genişlik:226 mm (yandaki çıkıntılar dahil mi hariç mi bilmiyorum) düşünüyorum. Kullananlar N10'dan memnun ama onun da genişiliği 200mm. Sol tarafa kabloları sakladığımızda kapağı kapatınca kablolarda ezilme oluyor mu? Orada sub-zero'daki gibi bir bombe olsa iyi olurdu. Çünkü şu anda bu kasanın genişliği Orion ile aynı. Kullananlar ne tavsiye eder? Sub-Zero'yu deneyen var mı? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 3 Nisan 2016; 11:37:41 >

• antares079 kullanıcısına yanıt
    Merhaba , ben de yeni sisten topladım. Dark N10 kullanıyorum yukarıda görmüşsünüzdür hatta fotoları. :) Kabloları iyi yerleştririrseniz eğer fazla sıkıntı olmaz ama yinede kapağı kapatırken hafiften 5 saniye uğraşıyorsunuz. Kablolarda ezilme yok ama haberiniz olsun. Fofo çekip atarım sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Merhaba , ben de yeni sisten topladım. Dark N10 kullanıyorum yukarıda görmüşsünüzdür hatta fotoları. :) Kabloları iyi yerleştririrseniz eğer fazla sıkıntı olmaz ama yinede kapağı kapatırken hafiften 5 saniye uğraşıyorsunuz. Kablolarda ezilme yok ama haberiniz olsun. Fofo çekip atarım sonra.

Teşekkürler.. Konuda da arka taraftan resim var ama işte aynı tip kasa gibi duruyor. Bir de 226 mm genişlik deyince bir düşündüm. N11'den indiirm ile alıcam diğer parçalar ptesi ve salı gelecek. O zaman'a kadar araştırıyorum.
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam :)
  • Evet bende sona yaklaştım sanırım.. bugün marşa basmayacağım. Kapaklar kapanmadan bi görün istedim. Daha derli toplu olamazdı herhalde.

Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kapaklar da sıkıntısız kapandı. Stickerlar da tamam. Ekran kartı arkadaştan olunca Nvidia yada ati sticker imiz yok ;)

Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü

• Pek yakinda aranizda olabirim veya s340 alir gecerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 3 Nisan 2016; 23:45:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam :)
    Çok guzel kabloları baglamissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 3 Nisan 2016; 23:18:54 >
  • Renk olsun dedim biraz. ;)

• Herkese iyi geceler. Bu ay içinde ben de ya Dark n10 ya da Aerocool aero800 kasadan birini alıp sistemi tamamlamış olacağım. Ancak hala kararımı vermiş değilim. Aero800'ün fiyatı daha pahalı olsa da muhtemelen daha sessiz olacağını düşünerek tercihimi ondan yana kullanmak istiyorum. Ama beni n10'un da sesli olmadığı konusunda ikna ederseniz hem param cebimde kalmış hem de kafam rahat etmiş olur. Sonuç olarak ikisi de şık ve güzel kasalar ve yeterince büyükler. İçine koyacağım mATX board muhtemelen oyuncak gibi duracak. O.c de yapmayacağım için fazladan ısınma sorunum da olmayacak. Belki de fanların 1-2 tanesini devre dışı bile bırakabilirim. n10'un avantajı fan kontrolcüsünün olması. Gerçekten de düşük ayarda ses hissedilir şekilde azalıyor mu yoksa pek bir faydası olmuyor mu?

Karar vermemde bana yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.
    Hepinize teşekkürler.

Bu arada sistemim muhtemelen şöyle olacak.
    -------
    msi h110m pro vd
    i5 skylake 6400
    8gb kingston ram
    sapphire r9 380 2gb
    wd 1 tb
    evga 750gq
    kasa ?

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    Dusuk ayarda fandan ses çıkmıyor, yüksek ayarda çok hafif sesini duyarsınız , ki gamer olduğunuzu varsayarsak kulaklık vs taktığınız zaman hiç bir şey duymazsiniz, dikkat etmeniz gereken nokta yüksek ayarda azıcık ses var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 4 Nisan 2016; 10:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Dusuk ayarda fandan ses çıkmıyor, yüksek ayarda çok hafif sesini duyarsınız , ki gamer olduğunuzu varsayarsak kulaklık vs taktığınız zaman hiç bir şey duymazsiniz, dikkat etmeniz gereken nokta yüksek ayarda azıcık ses var

Gayet güzel özetlemişsin.
    Gece yatarken düşüğe alınır yada kapatılabilir. Download işlemleri için zaten ısınmayacak bilgisayar.

Ben fanları ileride değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik gayet yeterli. ilerde güzel sessiz ve daha çok hava akımı sağlayan fanlar takılabilir.

Aerocool 800 ile aynı kasa ama her ikisinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları mevcut.

DARK N10 dah mantıklı bence.

Aero800'un en hoşuma giden özelliği karartılmış yan cam kullanması ve aerocool fanlara sahip olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Nisan 2016; 11:53:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lecher

quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Gayet güzel özetlemişsin.
    Gece yatarken düşüğe alınır yada kapatılabilir. Download işlemleri için zaten ısınmayacak bilgisayar.

Ben fanları ileride değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik gayet yeterli. ilerde güzel sessiz ve daha çok hava akımı sağlayan fanlar takılabilir.

Aerocool 800 ile aynı kasa ama her ikisinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları mevcut.

DARK N10 dah mantıklı bence.

Aero800'un en hoşuma giden özelliği karartılmış yan cam kullanması ve aerocool fanlara sahip olması.

Peki Dark'taki önde ve üste bulunan ikili fanlar soğutma ihtiyacının az olması sebebi ile istenirse küçük bir operasyonla tekli hale getirilebilir mi? Yoksa biraz el becerisi ve teknik bilgi gerektiren bir operasyon mu gerek?

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    Fani sök tamam. Her fan için ayrı 12v bağlantısı var zaten.

Benim paylaştığım resimlerde kasanın arka tarafındaki kabloları bak.
    Biri işlemcinin arkasına doğru kalan fan kontrolcusunun kablolarindan biri. Diğeri de harddisk yerlerinin üst kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Nisan 2016; 0:8:46 >
  • Elinize sağlık derli toplu toplamışsınız. Ben daha toplamadım bile kabloları hepsi koca karı gibi iç içe karışık hala.
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İki kere is yapmayı sevmediğimden direk kabloları toparladım.

• Merhaba arkadaslar iyi aksamlar bende ayni kasadan aldimda bi sorum olcakti herseyi taktim power reset dugmesinin guc kablolarini falan yalniz pc yi acmaya calistigimda guc tusuna bastigimda ledler bi kere yaniyor geri sonuyor hayir en gicik gittigim yer ise o power reset vs. yerleri taktigim yerdir ama denemek icin reset le power in yerini degistirdim ayni sey reset e bastigimda oluyor yani orlari dogru taktigima eminim yinede bilen bi arkadas yardimci olursa bekliyorum

• Düm amazondan sıvı soğutmam da geldi , uzay mekiğim kalkışa hazır.

[simage]
    Dark N10 Kullananlar Kulübü
    [/simage]

[simage]
    Dark N10 Kullananlar Kulübü
    [/simage]

• Bu arada bu ön fanların arkasındaki panel yok diye Silverstone mıknatıslı fan filtresi almıştım. Gördüğünüz gibi kasanın üst fonlarının üzerine koydum. Biraz daha renk kattı üst tarafa. Bu filtre on panelde tam denk geliyor. Ama ben oralarda orjinal de üstteki mıknatıslı filtreyi kullandım daha şık bir görüntü oldu. Yarın yeni ekranım nasipse gelecek. Asus vx239h. Ondan sonra marşa basıp Windows kurabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.