Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Üründe bu
  • Bu hafta sonu evde değilim eve geçince ölçerim hocam.
  • Aldım yine DARK N10'u :D o filtreyi de aldım. yapıştıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lecher

Aldım yine DARK N10'u :D o filtreyi de aldım. yapıştıracağım.

Tekrardan hayırlı olsun hocam.
  • Silverstone tundra td03 e td02 e rahat sığar sanırsam doğrumuyum kullanan var mı ayrıca ?

Yeni serilerde önde ızgaramı birşey olmuyor dendi açıklar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    İskelet iç kısmında ön fanların takılı olduğu panelde ızgaralar kalkmış. üretim hatası zannedip geri gönderdik. sonra baktılar ki 2. parti üretilenlerde yokmuş artık bu panel.
    aero 800 stok bitti ekstra fan ve fan kontrolcüsü alıp masraf açacağına geri aldım DARK N10'u. Bİr de o filtreyi aldım. temiz ve şık görüneceğine inanmakla birlikte tozlara hayır diyecektir kasa içi.
  • quote:

Farkı şu şekilde göstereyim.
    Konuştum değişim sağlayacaklar eğer önceki model ellerinde kaldıysa. Yoksa iade yada başka bir kasa bakacağız.

Bu mesaja eklenen görseller:

Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü

Burada görebilirsiniz farkı

• Td rahat sığacaktır teşekkürler.

• quote:

İskelet iç kısmında ön fanların takılı olduğu panelde ızgaralar kalkmış. üretim hatası zannedip geri gönderdik. sonra baktılar ki 2. parti üretilenlerde yokmuş artık bu panel.
    aero 800 stok bitti ekstra fan ve fan kontrolcüsü alıp masraf açacağına geri aldım DARK N10'u. Bİr de o filtreyi aldım. temiz ve şık görüneceğine inanmakla birlikte tozlara hayır diyecektir kasa içi.

1.parti bulmak zor olmasa gerek nereden aldınız kasayı acaba?

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Valla heryere Akortek sağlıyor.

Diğer sitelere bakarsan 3 gün içinde kargo diyor genelde. Aradım bir kaçına sordum. Hepsi 2. parti olucak. :D Ayrıyaten iadem vardı teknobiyotikten bir daha daha fazla ödemem gerekecek sırf o panel için. Onun yerine toz filtresi aldım işte.
  • Bende geçen dark n10 aldım. Yolladiginiz resimdeki gibi ön tarafta ki fanlar izgaraya bağlı. Benim aldığım kasa ilk kasalardan mi şimdi ?

• ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Öyledir büyük ihtimal yada bizim seriyi üretirken koymadılar bizi kolpaladılar yeni serilerde yok diye :D
    Nerden aldınız?
  • Sinerjiden aldım. Izgaranin iptal olmasi ne fayda sağlamış peki yeni üretime?

Ben dün sinerjiye sordum. Ürün bitti yeniler geldi dediler. Muhtemelen sizin bahsettiğiniz şekildedir dediler.Bi açıp bakmaya üşendiler.

Sinerjiyi severdim ama son zamanlarda gıcık olmaya başladılar. Hesabımba bulunan puanları bir şekilde kullanıp sinerji ile ilişiğimi keseceğim bu gidişle.

Teknobiyotik 10 numara. Satıştaki Salih bey tüm kahrımı çekti 1 haftadır sağolsun.
    Sonuçta kazanan oldular.

Sinerji zaten taksit olayında kat ve kat daha mantıksız ve pahalıya geliyor ürünler.
  • Forumda ki teknobiyotik yazılarını görünce , teknobiyotiği kafamda eledim hocam. Kasa da şimdi ızgaranın olmasının ne zararı veya faydası var ? Kaldırmalarının sebebi nedir ?
    Ben memnun kaldım açıkcası hizmetlerinden ama ilerde ne gösterir bilmiyorum. Mesela sinerji derdim ama şimdi sinerjiye gıcık kapmaya başladım. Artis davranıyorlar biraz.
  • Ben tekrar alınca bana gönderdikleri kasayı geri de gönderebilirler ve tüm ürünlerde bu panel olmadığını söyledikleri için Silverstone filtreyi de almıştım. Kasa ve filtre bugün ulaştı. Eve geldim ve hemen kasayı açtım.

Ne göreyim; kasa o eksik olan panelle geldi. :))

Bir başka mutlu oldum. Şimdi o vidaları nasıl halledeceğimi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de dikkatli baktım şimdi kasaya , ön tarafta ızgara yokmuş . 2. attığınız resimde ki gibi boş ortası. Böyle olması daha mı iyi ?
  • Ben olmadığı için bana göre kötüydü. Geri gönderdim. Başka çare olmayınca yine aldım. Bu sefer panelli geldi ;)

Aldığım filtreleri 2 katı korumaya yardımcı olacak artik
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.