Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir M.

İyi akşamlar, hocam y g u dan kastınız nedir, ben anlamadım kusura bakmayın :)

güç kaynağının takılacağı yer için yükseklik x genişlik x uzunluk(derinlik) Kasanın arkasından bakınca.
  • Corsair ax860i sıgdırılabiliyor kasaya bende şuan cx750m taktım sorunsuz kullanıyorum power alanı gayet geniş ferah içiniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black modern

Corsair ax860i sıgdırılabiliyor kasaya bende şuan cx750m taktım sorunsuz kullanıyorum power alanı gayet geniş ferah içiniz rahat olsun.

Cevabınız için teşekkürler.
  • Arkadaşlar tüm yeni üretim DARK N10 kasalarda ön fanların oradaki ızgaralar iptal olmuş. Benim içime bu şekilde sinmiyor.

Teknobiyotik sağolsun tekrar kasa tutarını hediye çeki olarak sisteme tanımladır.
    Şimdi tekrar kasa seçmek durumundayım.

DARK N10 muadili Aerocool 800 serisi. 1 fan eksik ve fan kontrolcüsü yok. Bunun yanında fanlar Aerocool marka ve yan cam saydam siyah. Fiyatı da biraz daha yüksek.

Evde eski bilgisayarımda olan fan kontrolcüsü mevcut belki onu kullanabilirim. Birde ek bir fan daha alırım diyorum.
  • Aslında çok ta önemli değildi ön ızgaranın olmaması sadece toz için yararlı. Neyse sağlık olsun hocam aerocool aynısı zaten kasanın içinize sinerse onu alabilirsiniz :)
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    i3 6100, msi h110m pro-vd, wd 1 tb blue, corsair 16 gb d4, aerocool kcas 600w 80+ benim sistem böyle hocam oyun oynamadığımdan ekran kartı kullanmıyorum şuanlık.
  • Hocam benide ekleyin
    Hepsiburada dan 188 tl ye aldım
    Bugüne kadar kasa kullanmıyormuşum
    Hakikaten kaliteli ve sessiz

• speedser1 kullanıcısına yanıt
    Ahah bende oyle diyorum valla bugune kadar kasa kullanmiyormusuz, eski pc ile ayni odada kasam ara sira kardesim diger pc yi aciyor onun calisma sesine noluyor lan diyorum :D

• Baya uygun sistem almışsınız , ekran kartı olmadığı için. Görüntü nasıl peki hocam ? Hdmi girişinden 1080p mi alıyorsunuz ?
    Görüntü on numara vga girişinden 1080p alıyorum. anakartta hdmi girişi yok. Sıkıntı yapmıyor ya çözünürlük te 60hz 1080p görüntü geliyor AOC FullHD ips led monitörüme. Film, dizi, 1080p izliyorum, 1080p oyun oynuyorum (dota2, counter strike, pers 2016 ) ama artık oyunları bıraktım oynamıyorum :D
  • Anladım hocam iyiymiş o zaman sizin için. Bu arada sistemi kurduktan sonra windows 10 lisansını nasıl halledeceğiz ? Elimde ki notebookta şuan windows 10 home var. Windows 7 home dan yükseltmiştim. Onun ürün anahtarını kullanıyor. Bu aktivasyon kodunu notebookta iptal edip topladığım kasa da aktifleştirebilir miyim ?
    Kms ile halledersin ya dert ettiğin şeye bak
  • O değilde ben tekrar N10 alıyorum sanırım. O ızgaralar olmasada.
    Şimdi aklıma bişi geldi.

Şöyle ürünler var. Bunlar uyabilir oraya ve görsellik katabilirim.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/overclock-aksesuarlari/silverstone-14cm-miknatisli-siyah-fan-izgara-ve-filtresi.html#!prettyPhoto
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/overclock-aksesuarlari/akasa-14cm-aluminyum-fan-filtresi.html

fanları içeri alıp yerine bu ızgaraları takabilirim sanırım.

fanlar 12cm. yani öne 14cm de takılabiliğine göre 14cm delikleri boşta?

kontrol edebilir misiniz?

• black modern kullanıcısına yanıt
    Black Modern rica etsem bende olmayan fan yerinin ölçüsünü alabilir misin?

Yukarda belirttiğim gibi fan filtresi alıp (raya takiyim yada yapıştırayım (mıknatıslı) diyorum.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/overclock-aksesuarlari/silverstone-14cm-miknatisli-siyah-fan-izgara-ve-filtresi.html#!prettyPhoto

bu ürün oraya cuk oturur mu acaba?

Ölçüler : 320 mm (W) x 155 mm (H) x 5 mm (D)

Yada 2 adet tekli 14cm uyumlu mu alsam?

bunun gibi
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/overclock-aksesuarlari/silverstone-14cm-miknatisli-siyah-fan-filtresi.html

giren girdi gibi zaten. 2. kere kargo ödeyeceğim zaten :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Mart 2016; 20:25:35 >

• Yada sanayide tel alıp vidalasam mı direk :D
  • Önde peteklerin oldugu kısım en alttan en üste kadar 26cm 14cm lik tam olarak kapatmaz ama büyük kısmını kapatır.

içerdeki ızgara öndeki petekler kadar yüksek değil diye hatırlıyorum.

şu tek olan ürün kapatır gibime geliyor. yada iki tane 14lük fan ızgarası ayrı ayrı iç taraftan takılabilir direk.
  • Hocam tekrardan alın n10 gitsin
  • Emir sana zahmet üstte anlattığım gibi ölçüm yapabilir misin? Bugün tekrar sipariş geçeceğim 12'ye kadar yada pazartesi'ye kalacak.
    Pardon resimlere şimdi bir daha baktım.
    Kasa dışındaki ızgara yerden yüksekliği 26cm ise fanlarda buna sınır. Yani yaklaşık 30-32 içerdeki yükseklik
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.