Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam amazondan h100i v2 alsak bu kasaya zor mu olur sığması ? Niye öyle dediniz ?
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    şimdi kasa sahibi olarak kaya061 i etiketlediginizden şuan yaptıgım gibi kasayı ben kurdum ettim diyerek çok fazla zaman kaybetmek istemedim kaya061 arkadaşımızda eminim verdigim bilgiler dogrultusunda size gerekli bilgiyi verecekti 240mm lik radyatöre sahip piyasada ki sogutucuların %80 nini rahatlıkla fanları içerde olucak şekilde takabilirsiniz isterseniz h100i alın isterseniz çok daha uygun fiyata satılan sogutucularda var amazonda onlarada bakabilirsiniz.
  • http://www.amazon.com/LEPA-Liquid-Cooler-Cooling-LPWAC240-HF/dp/B00RDLKYIC/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1458687676&sr=8-16&keywords=cpu+water+cooler
    http://www.amazon.com/Deepcool-Captain-Computer-Cooler-Cooling/dp/B00S4ZHHKY/ref=sr_1_40?ie=UTF8&qid=1458687716&sr=8-40&keywords=cpu+water+cooler
    http://www.amazon.com/Silverstone-Durable-High-Performance-Adjustable-TD02-E/dp/B00U8IS8F8/ref=sr_1_47?ie=UTF8&qid=1458687716&sr=8-47&keywords=cpu+water+cooler
    http://www.amazon.com/SilverStone-Technology-TD02-SLIM-Cooling-RL-TD02-SLIM/dp/B017XPPSA6/ref=sr_1_55?ie=UTF8&qid=1458687755&sr=8-55&keywords=cpu+water+cooler
    önerebilecegim modeller bunlar corsaire alternatif olarak arada ufak tefek sogutma performansları vardır ama 5-6 derece sıcaklıkta çok etki edecegini sanmıyorum özellikle çok fazla overclock yapmıycaksan ama illa corsair alıcam dersende biraz bekle genelde hristiyanların özel günlerinde cadılar bayramı gibi baya güzel indirimler oluyor o zaman alabilirsin h100i ben 78 dolara almıştım h100i yi o zaman ki dolar kuruyla 190 liraya mı ne gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 23 Mart 2016; 1:09:31 >

• Arkadaslar kasa almadım daha , kasanın bir yerini merak ettim ve burda paylaşılan bir resimden alıntı yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaya061 kullanıcısına yanıt
    Bence bir an önce alıp aramıza katıl 😊😊😊

• black modern kullanıcısına yanıt
    Hocam sinerji de deep cool var 276 tl ye. O da iş görür mü?http://www.sinerji.gen.tr/deep-cool-captain240-islemci-sogutucu-sivi-pmu67828

Silverstone tundra td02 lite var birde o da 300 tl. Ses konusunda hangisi iyi olur ?

Bence silverstone daha iyi olur ama 300 lira vericeksen biraz bekle corsair h100i alınır o paraya hatta forumun 2.el kısmında amazondan indirimdeyken alınıp şimdi satanlar var bi cogu kapali naylonda sıfır açılmamış oluyor 2.el kullanılmış bile olsa düzgün montajlanmış düzgün sökülmüş radyatörü zarar görmemiş pompası sessiz tam verimde çalışan bir h100i de bulunabilir 300 liraya bu arada sormayı unuttum nakit mi 300tl var yoksa kartlamı alıcaksın kartla alıcaksanda amazon indirimi bekle h100i lerden biri indirime girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: roniee

arkadaşlar lütfen yardım edin bir sorum olacak. dark n10 alıcam ama şöyle bir problem var. anakartımın üzerinde 2 adet fan soket yeri var. fakat dark n10 da 5 adet fan var. nasıl olacak? kasadaki 5 fanın da ayrı ayrı soketleri mi var?

3 fan bir kontrolcuye 2 fan bir kontrolcüye.
    Fanları sys fan a baglamaniza gerek yok.

• o.O Sistem ateş ediyor, tam bir canozor olmuş hayırlı olsun ;)

Sıvı soğutma amazondan corsair alabilirsin, kaliteli sıvı soğutması, markası yeter zaten :D

@zeynep_bulut bu arkadaşın sistemi de sizinkine alternatif olabilir gayet kaliteli parça uyumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 23 Mart 2016; 11:46:13 >
  • Sağolun hocam. Biraz uzay istasyonu gibi oldu sistem. Corsair h100i v2 sipariş verdim amazondan ama hala para çekilmedi.

Provizyondaki işlemlere bakın ordadır büyük ihtimalle, ben siparişi gece vermiştim sabah 10 da parayı çektiler.
  • Daha yeni çekildi para. Neyse en azından ödeme yapıldı. Sağ sağlim gelir inşaallah. O.c için yeterli soğutmayı sağlar sanırım. Ram ve soğutucu amazondan gelince montaja başlayacağım. İlk defa kendi sistemimi kuracam. Buradan da yardım alırım artık.
    Msi anakartlarda neyi nasıl takacağını kolayca anlıyorsun, telefonuna barkod okuyucu program ekle msi kitapçığının üzerindeki barkodu okut msi in o parçayı nasıl takacağını öğrettiği video açılıyor. örneğin işlemci takma bölümündeki barkod u telefona okuttun işlemci takma videosu açılıyor.
  • Ben hdd yi yerleştirirken falçatayla şu işaretlediğim şeyleri kırmak zorunda kaldım, yoksa hdd yuvaya girmiyordu, bunlar ne işe yarıyor beyler ? Hep aklımdaydı ama sormaya fırsat olmadı :D
    Dark N10 Kullananlar Kulübü
  • Normalde bu tür hdd aparatı olmayan kasalara hdd takarken 4 adet vida kullanılır.Bu plastik çıkıntılar da o vida deliklerini doldurmak içindir.Her hddye uyar.

Kırmanıza gerek yoktu aslında Biraz esnetmeyle vida yuvalarına denk getirebilirdiniz
  • iki tarafından tutup hafif dışa dogru esnetip üstüne hddyi koyup bıraksaydın hdd nin üzerindeki deliklere giricekti o plastikler ama çokta sorun teşkil edicek bi durum olarak görmüyorum.

• İyi akşamlar arkadaşlar,
    Daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Acaba kasa power supply için y=85 g= 150 u=180 ölçülerini kaldırır mı? Montajda bu ölçüler sıkıntı çıkarır mı?
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilmiyordum ki ilk kez kasa montajımdı zaten baktım hdd yi sokamıyorum hazneye, sinirlendim kırdım onları öyle soktum. Kasaya biraz hard core daldım zaten montaj yaparken sonradan düzenlerim diye :D
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar, hocam y g u dan kastınız nedir, ben anlamadım kusura bakmayın :)
  • Anladım hocam sağolun faydalı bir şeymiş baya. Bu arada sizin kasa da ki sistem nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.