Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sebebi belli. Dark kasaları Teknobiyotik(Akortek) Çin'de ürettirip Türkiye'de satıyor. Buraya kadar sorun yok. Ama sen kendi kanalında benim kasam daha iyi dersen tepki çekersin.
  • Videoda genel olarak değinmedikleri birşey yok

CoolerMaster BOX Lite 5 600W- 732 TL

Dark N10 Advanced 750W 599TL

Teknobiyotik sitesinde cooler master fiyatı iyi değil ama diğer sitelerden bakıncada Dark fiyatına göre daha fazlasını vermiş
    http://www.hepsiburada.com/dark-n10-advanced-750w-80-bronze-5x12cm-kirmizi-fanli-fan-kontrolculu-full-cam-yan-panelli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchn10adv750br-p-HBV000009G6VT

http://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterbox-lite-5-80-600w-usb-3-0-pencereli-midtower-kasa-mcw-l5s3-kwna60-p-HBV000007L7BR

500W-600W karşılaşması videodaki modellerde aralarında 9 TL var neredeyse anı fiyatalar
    http://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterbox-lite-5-80-500w-usb-3-0-pencereli-midtower-kasa-mcw-l5s3-kwna50-p-HBV000007TYNA
    http://www.hepsiburada.com/dark-n10-advanced-600w-80-5x12cm-kirmizi-fanli-fan-kontrolculu-full-cam-yan-panelli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchn10adv600-p-HBV000009G6VR

Teknobiyotikten almak zorunda değiliz ama ben anlatılanlarda bir terslik göremedim.

N10 kullananlar yazarsa daha iyi öğrenmiş oluruz

Not: iphone bile çinde üretiyor bu çok garip bir yorum coolermaster da aynı yerde üretir darkta şuanda tüm dünyadaki durum bu yani ne coolermaster'ı ne de dark'ı çinde üretiyor diye yargılayamayız. Benim arkadaşım cnc tezgahında maliyet çıkardı zamanında kafa yorduk ama maliyetler çok yüksek ülkemizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyblows -- 31 Aralık 2017; 1:13:8 >

• Bodyblows kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten "Buraya kadar sorun yok" demişim. Niye yadırgayım ki? Bilmeyenler için verdim o bilgiyi. Dark N10 Advanced daha iyi olsun ya da olmasın. Kendi sitende başka kasayı kıyaslayıp bizimki daha iyi diyorsun. Garip değil mi? Asus'un sayfasında birebir kıyaslama yaparak benim anakartım, ekran kartım, monitörüm x modelden daha iyi dediğini gördün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 31 Aralık 2017; 2:2:57 >
  • Teknobiyotik taraflı bir inceleme yapmış. Zaten sosyal platformlar da fazlasıyla tepki çektiler. Ayrıca üyeleriyle ileri geri iletişim kurdular hakaret ettler rencide ettiler. Teknobiyotik ebay da satılan bire bir aynı olan kasaları her nerden bulup getiriyorsa dark etiketi vurup satıyor. Kendi sitesin de cm kasayı sağda solda daha ucuza bulabiliyoken, daha pahalıya koyup kendi kasalarını ön plana tutup adil bir tavır sergilemiyorlar. Yaptıkları dark kasa ve cm kasayı x kişi vs inceleseydi adil olurdu. Ama olay çok başka.. Bunu kendilerine söyleyen bütün üyelerini de banlayarak çok seviyesiz bir tavır sergilediler zaten..

Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 31 Aralık 2017; 15:42:6 >

• adamlar tarafsıza yakın video çekip yayınlayınca kullanıcılar coolermaster için saldırınca onlarda karşı saldırmış gibi görünüyor durum sonuçta adamların kendi kanallarında kendilerine hakaret ettirmeleri saçma olurdu.

Üstelik anlaşılmayan mevzu bu niye cooler master'ı rahatsız etmişki sonuçta büyük marka ürününden çekinecek bir şeyi olmaz. Adamlar aşağılamamış yan yana göstermiş.

Çıkarsın daha ucuza daha iyi bir ürün ezsin adamları.

CoolerMaster daha güzel buluyorum diyenler duruyor demekki her yoruma geçiren cevap vermiyorlar ben Jakkoba gibi yapmayayım postları dileyen okuyabilir duruyor.

https://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=+Bodyblows&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Mesajlarını inceledim. Teknobiyotik çalışanı mısın? Değilsen neden savunma derdindesin ve neden ürünlerinin tanıtımını yapıyorsun?

Yorumlar durmuyor.. İşine gelmedikleri ve hakaret ettikleri bütün yorunları silmişler. Bir firmaya yakışmayan seviyeye inip insanlara hakaret rencide etmek mi yakışır olan? Lütfen lütfen.... Bumudur bir firmaya yakışan üslup iletişim? Yığınla var dahası var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 31 Aralık 2017; 21:37:59 >
  • Merhaba,

Ben yorumların hepsini okudum, biz dahil kimse Teknobiyotiğe saldırmıyor ama herkes videonun adil olmadığını farkında ve bunu belirtmişler. Biz de yorumumuzda bunu belirttik.
    Kendilerine ait olan 2 markayı kıyaslasalardı mesela Dark ile Aerocool (distribütörlük) veya kendilerine ait olmayan 2 markayı, böyle tepkiler olmayacaktı. Sorun kendine ait marka ile kendine ait olmayanı kıyaslamak, burada taraflı olunması kaçınılmaz. Videoda taraflı olunmadığını varsayalım, yorumlarda verilen cevaplar ile videonun iyi niyetli olma ihtimalini ortadan kaldırıyorlar.
    Buarada 2. yorumumuzda "bizim kıymetli vaktimizi harcamasın." diye bir tabir kullanmışız, bunun ukalalık olarak anlaşılmasını istemem, bu Teknobiyotik'in benzer bir yorumuna cevaben yazıldı, sonra Teknobiyotik bu kendi yorumunu silmiş, benimki hala duruyor. @jakkoba'nın ekran görüntüsünün orjinal hali ektedir.Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolermaster_Türkiye -- 2 Ocak 2018; 2:0:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyblows

adamlar tarafsıza yakın video çekip yayınlayınca kullanıcılar coolermaster için saldırınca onlarda karşı saldırmış gibi görünüyor durum sonuçta adamların kendi kanallarında kendilerine hakaret ettirmeleri saçma olurdu.

Üstelik anlaşılmayan mevzu bu niye cooler master'ı rahatsız etmişki sonuçta büyük marka ürününden çekinecek bir şeyi olmaz. Adamlar aşağılamamış yan yana göstermiş.

Çıkarsın daha ucuza daha iyi bir ürün ezsin adamları.

CoolerMaster daha güzel buluyorum diyenler duruyor demekki her yoruma geçiren cevap vermiyorlar ben Jakkoba gibi yapmayayım postları dileyen okuyabilir duruyor.

dostum alnında resmen teknobiyotiki aklayan, olayları bilmiyora yatan, oranın çalışanı veya sahibinin yedek hesabı olduğun yazıyor... daha yazma aga bence. teknobiyotik yaz ekşiye ve yorumları gör, bir tane olumlu tecrübeniz yok zaten bir de bu işlerle olumsuz yorum almayın daha.

dark iyi güzel hoştu da, bir noctua fan 200 lira iken, sen darkın içine istersen 10 tane çin malı fan koy bir noctua etmez. coolermaster ben veledken bile evimizdeydi rakip dahi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 2 Ocak 2018; 3:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahaha inanılmaz, bu ne böyle ya. Şu adamlardan bir ürün alıp sorun yaşadığınızı varsayın atarlı çomarlar gibi dönüyorlar mailinize

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

N10 Advanced bugün elime ulaştı , kurulumunu yaptım. Yalnız fan kontrolcüsü ile ilgili bir sorun var. Yüksek kademe dışındaki diğer 2 seçenek de fanları kapatıyor. Yanlış hatırlamıyorsam biri tamamen kapalı diğeri de orta derece olması gerekiyor. Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

Bu sorunla ilgili Teknobiyotik ile görüşmüştüm. Mail yoluyla fan kontrolcü bağlantılarının fotoğraflarını istediler. Zaten o konuda sorun yoktu. Ya komple kasayı ya da fan kontrolcüyü söküp göndermemi istediler. Kablolar ve kurulum zor olduğu için fan kontrolcüyü söküp göndereyim dedim ama orada bulunan plakadan dolayı vidalara ulaşmak imkansız. Ön paneli sökmeye çalıştım , çok zor 2 milim zar zor oynatabildim. Ön paneli sökmeyle ilgili önerisi olan var mı ? Kasayı baştan söküp geldiğinde tekrar kurmak inanın çok zor geliyor , bir de final haftasındayım.

Son olarak Advanced'te ön fanlarda ızgara yok sanırım. N10'da da bir aralar kimisinde vardı kimisinde yoktu , bu konu konuşuluyordu hatırlıyorum. Eğer Advanced'te de böyle bir durum varsa onu da belirteyim.

• quote:

quote:

N10 Advanced bugün elime ulaştı , kurulumunu yaptım. Yalnız fan kontrolcüsü ile ilgili bir sorun var. Yüksek kademe dışındaki diğer 2 seçenek de fanları kapatıyor. Yanlış hatırlamıyorsam biri tamamen kapalı diğeri de orta derece olması gerekiyor. Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

Bu sorunla ilgili Teknobiyotik ile görüşmüştüm. Mail yoluyla fan kontrolcü bağlantılarının fotoğraflarını istediler. Zaten o konuda sorun yoktu. Ya komple kasayı ya da fan kontrolcüyü söküp göndermemi istediler. Kablolar ve kurulum zor olduğu için fan kontrolcüyü söküp göndereyim dedim ama orada bulunan plakadan dolayı vidalara ulaşmak imkansız. Ön paneli sökmeye çalıştım , çok zor 2 milim zar zor oynatabildim. Ön paneli sökmeyle ilgili önerisi olan var mı ? Kasayı baştan söküp geldiğinde tekrar kurmak inanın çok zor geliyor , bir de final haftasındayım.

Son olarak Advanced'te ön fanlarda ızgara yok sanırım. N10'da da bir aralar kimisinde vardı kimisinde yoktu , bu konu konuşuluyordu hatırlıyorum. Eğer Advanced'te de böyle bir durum varsa onu da belirteyim.

bu sorun her kasada var mı?

• aykuts41 kullanıcısına yanıt
    Mesajımda böyle bir şey belirtmedim hocam. Teknobiyotik tarafından da bana böyle bir bilgi verilmedi.
  • quote:

Mesajımda böyle bir şey belirtmedim hocam. Teknobiyotik tarafından da bana böyle bir bilgi verilmedi.

yok hocam demedinizde bende sipariş verdim umarım böyle bi sorun çıkmaz.

nasıl çözeceksiniz takipteyim.
  • aykuts41 kullanıcısına yanıt
    Sizde sorun çıkacağını sanmıyorum. Arızalı bir fan kontrolcü denk gelmiş olmalı bana.

Dün müşteri hizmetleri ile ön panelin sökülmesi ile ilgili görüşmüştüm. Bugün kendileri deneyip aradılar. Bilgi olsun diye yazıyorum ; iç kısımdaki plastik uçlarla ilgilenmeden düz tornavida yardımı ile dış taraftan kendime doğru yavaşça çekmem gerektiği söylendi. Kendim de daha denemedim , denediğim zaman buraya yazarım. Daha sonrasında ise fan kontrolcüsünü söküp İstanbul'a kargolamak kalıyor. Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
  • n10 advanced daha iyi değil mi? neden millet klasik n10 alıyor?

bu yan paneller kolay çiziliyor mu sizdeki?

600w olanla alsam içinden çıkan ürün ne olacak acaba?
  • Yan panel cam mı pvc mi ?

• quote:

Sizde sorun çıkacağını sanmıyorum. Arızalı bir fan kontrolcü denk gelmiş olmalı bana.

Dün müşteri hizmetleri ile ön panelin sökülmesi ile ilgili görüşmüştüm. Bugün kendileri deneyip aradılar. Bilgi olsun diye yazıyorum ; iç kısımdaki plastik uçlarla ilgilenmeden düz tornavida yardımı ile dış taraftan kendime doğru yavaşça çekmem gerektiği söylendi. Kendim de daha denemedim , denediğim zaman buraya yazarım. Daha sonrasında ise fan kontrolcüsünü söküp İstanbul'a kargolamak kalıyor. Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

yan panel cam mı hakkaaten çizilen malzeme mi?
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Advanced'i soruyorsanız ürünün bilgilerinde yazdığı gibi cam panel ile geliyor.
  • peki fan kontrolcüleri naptınız bir gelişme var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.