Şimdi Ara

Dark Passage A grubundan çıkacak. (Riks budur) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş dark passage gruptan sonuncu çıkmazsa lolü bırakıyorum riks budur rez alabilirsiniz.
  • Trielbaenresiz eksik bana göre dp.

Çekilişe katılmak istiyorum
  • çekilişe katılmak istiyorum. Lanelerde oyuncu farkı çok ortaya çıkmazsa belki takım oyunun da kazanabilirler. Sonuçta takım kompozisyonları,uyumu daha önemli soloq oynamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 10 Eylül 2014; 0:53:49 >
  • Insanların kalan 3 takımla ilgili oturup 5 maç izlediğini dahi düşünmüyorum. Sadece ülke ve ülkedeki sıralarına bakarak DP'yi hafife alıyorlar. Tam da bu yüzden underdog olduğumuzu ve baskısız çıkacağımızı düşünüyorum.

TPA takımın kaç kişi biliyordu allah aşkına worlds2'de ? Ağzımız açık izlemiştik tüm turnuva. Spikerler, oyuncular herkes aynı şeyi demişti ''they came out nowhere''

Şampiyonluk gibi size göre ütopik hayaller kurmuyorum TPA ile kıyaslayarak. Ama DP'nin de bunu dedirtmemesi için bir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safazx -- 10 Eylül 2014; 0:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Trielbaenresiz eksik bana göre dp.

Çekilişe katılmak istiyorum

Aynen cidden cok iyi bir oyuncu triel, diger tum dp oyuncularindan bir tik ustte bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum inş çıkarlar.
  • DP gruptan çıkarsa bu mesajı artılayan ve alıntılayan herkese çekilişsiz 400rp risk budur.
  • Kağıt üzerinde 16 takım arasında en zayıf takım DP. Hatta sadece kağıt üzerinde değil, mantıklı düşünülmesi halinde en zayıf takım DP. Nasıl ki Wild Card turnuvasında DP favoriydi, burada da en zayıf halka DP. Ancak herşey kağıt üzerinde olduğu gibi olmuyor bu yüzden de her turnuvada(sadece Lol değil, futbolda da, basketboldada böyle) bir sürpriz yaşanabilir.

DP'nin gruptan çıkması çok zor ama imkansız değil. Zaten DP ile SAMSUNG WHiTE'ı kıyaslamak oldukça yanlış. Samsung White, DP'nin rakibi değil zaten. Samsung'un Tüm maçları kazanacağını düşünüyorum. Gruptan çıkmak için 3 galibiyet yeter, 2 galibiyet bile yetebilir. Edward Gaming ve AHQ'ya karşı alınabilecek 1'er galibiyet ve Samsung'un tüm maçları kazanmasını beklemek. Eğer kazandığı maçları, kaybettiği maçlardan daha erken bitirmeyi başarırlarsa gruptan çıkarlar zaten.

Zor gibi gözüksede, imkansız değil. Grupta 2 farklı takımdan 3 galibiyet alırsa zaten çıkmayı garantiliyor.(Samsung'un tüm maçları kazanması halinde)
    DP'nin zaten kimse Samsung maçını kazanmasını beklemiyor. Zaten Samsung maçı önemli değil. Diğer 2 takımdan alabildiği kadar galibiyet alması kendisini üst tura çıkartıyor zaten. DP,Samsung'u rakip olarak görmek yerine Edward Gaming'i rakip olarak görüp, ona göre strateji yapması lazım gruptan çıkması için.

@edit: Zaten kimse DP'nin final oynamasını beklemesin. Öyle bir dünya yok ama ben gruptan çıkabileceklerine inanıyorum. Öyle imkansız falan olduğunu düşünmüyorum. Evet zor ama yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 10 Eylül 2014; 1:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safazx

Insanların kalan 3 takımla ilgili oturup 5 maç izlediğini dahi düşünmüyorum. Sadece ülke ve ülkedeki sıralarına bakarak DP'yi hafife alıyorlar. Tam da bu yüzden underdog olduğumuzu ve baskısız çıkacağımızı düşünüyorum.

TPA takımın kaç kişi biliyordu allah aşkına worlds2'de ? Ağzımız açık izlemiştik tüm turnuva. Spikerler, oyuncular herkes aynı şeyi demişti ''they came out nowhere''

Şampiyonluk gibi size göre ütopik hayaller kurmuyorum TPA ile kıyaslayarak. Ama DP'nin de bunu dedirtmemesi için bir neden yok.

Hocam bence hayalperestsiniz bu konuda

Tpa diyorsunuzda onlarda çekik gozlu beklenir her sey

Yani sira ciddi olalim

Kore 2.si çin 1. Var grubumuzda onlar 1.lik 2.lik mucadelezi yapacak ilk 2 belli

3. Gruptan cikiyor mu bilgim yok ama yener miyiz dediimiz takimda ahq

En mukemmeliyetci ihtimal ahq ya white ve edg çakar bizde çakariz onlar sonuncu biz 3.oluruz bu en iyi ihtimal..

%99 4. Yuz malesef belki 1 win aliriz ahqdan

Kimse cikip whitedan veya edg bir oyun aliriz demesin onlar insan degil

Ama koskoca dunya samp. Gidiyoruz bu sene korelileri tanir alisir seneye gidersek belki biraz daha sansimiz olur

• Olmaz böyle şey efendi

• Çekilişe katılmak istiyorum
  • Gruptakilerin maçlarını izlemeden önce ben

• quote:

Orijinalden alıntı: safazx

Insanların kalan 3 takımla ilgili oturup 5 maç izlediğini dahi düşünmüyorum. Sadece ülke ve ülkedeki sıralarına bakarak DP'yi hafife alıyorlar. Tam da bu yüzden underdog olduğumuzu ve baskısız çıkacağımızı düşünüyorum.

Sen bence sadece belgesel videosunu izlemişsin. TPA'ya kimse şans vermiyordu tamam da süpriz yapabileceklerini düşünenler vardı. Geçen sene wildcard ile çıkan takım olan GamingGear'dan sonra DP'nin bir şey yapabileceğini düşünmüyor kimse. Üstüne insanlar DP'nin maçlarını izledi Wildcard'ta falan.

Ve sezon 2 turnuvasında çoğu kişi Korelilere de şans vermiyordu o kadar. Frost ile Invictus ilk maçı oynadı ve millet "CLG ve SK Gaming bunları çiğ çiğ yer ne biçim oynuyorlar" falan dedi. O kadar belirsizdi yani o turnuva. O turnuvadaki tek favori Moscow 5'tı. Moscow 5 yenildiğinde insanlar inanamadı. Çünkü yenilmez bir takım olarak görülüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 10 Eylül 2014; 1:18:32 >

• NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    bu kadar yazı gorunce korkudan eksı attım

• dincerecevit D kullanıcısına yanıt
    Hocam Edward Gaming dedigin seviyede bir takim olsa imkansiz yerine cok zor olabilir belki ama EDG en buyuk sampiyonluk adaylarindan

Bir yandan demissin kimse DP'nin final yapmasini beklemesin, diger yandan da finalin en guclu adaylarindan birini kendine rakip gorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 10 Eylül 2014; 1:23:15 >
  • Dp gruptan çıkarsa kendimi forumdan sınırsız uzaklaştırıyorum
    Dp grupta 1 maç kazanırsa 1 hafta yada 1 ay keyfime göre o andaki uzaklaştırıyorum.

Edit:Aslında 1 maç kazanırsa kendimi sınırsız banlarım yazacaktım ama zamanında tsm'nin yaptığı gibi troll pickler yapar birisi 1 galibiyet alırlar diye yazmadım,şimdi düşündüm gruptaki takımların hepsi asyalı böyle disiplinsiz bir davranışta bulunmazlar 1 galibiyet bile alamayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 10 Eylül 2014; 1:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

DP gruptan çıkarsa bu mesajı artılayan ve alıntılayan herkese çekilişsiz 400rp risk budur.

Belki çıkarlar ama ben asıl süprizi ahq dan bekliyorum

• DP'nin agresifliğine EDG kendi agresif oyun tarzıyla cevap verip kolay kazanacak.
    Samsung harita ve objektif kontrolünü oyun başından beri elinde tutarak kolay kazanacak.
    AHQ'nin 1-2 tık daha güçlü olduğunu düşünüyorum ama sürpriz beklenebilir.
    EDG ve SW karşısında en fazla 27-28 dk dayanabilmelerini bekliyorum.
  • Dark Passage çıkma şansı var! Zayıf halka olarak görülüyor.Grup aşamalrında aynı ligden iki takımıda koymama gibi bir durum var bana göre bu bir üst turda aynısı olcak.Bir grubun birincisi diğer grubun ikincisiyle yapacak.Eğer a ve c grubundaki samsunglar 1.olursa d grubundaki nanjinde 2 olursa bunlar eşleşmezler.Aynı grubun birincleri kendi grubunun ikincileriylede eşleşmeyeceği için.Samsung b a ve b grublarındaki 2.ler le maç yapacak.B grubu sağlam takımlardan oluşuyor riskli bir grup.Ama grubunda dp var samsung w kendi grubunda kendini 6 maçtan 5 alsa 1 olarak çıkıyor.Kaybetiği tek maçta dp olsa dp gruptan 2 olarak çıksa.Burda SAMSUNG B NİN 50 şansı oluyor.Anlayacağınız samsungw kardeş takımı samsung b rahat bir üst tur geçirmesi için dp göz yumabilir.

Kendi tahminlerimdir yanlış olabilir...

• diğer gruplara bakıldığında sanki seçebilecekleri en iyi gruba düştüler çok ta düşük olsa şansları yok değil ama inşallah başarılı olurlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.