Şimdi Ara

Dark Passage A grubundan çıkacak. (Riks budur) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapid Step

DP gruptan çıkarsa bu mesajı artılayan ve alıntılayan herkese çekilişsiz 400rp risk budur.

Denmeye değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riks ne lan
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • DP oyuncularıda bu gruptan çıkmayı beklemiyor zaten. Şu an zaten orada olmaları ve bu turnuvadan kazanacakları tecrübe bile DP için yeterlidir. Onlar zaten yapacaklarını yaptılar. Ayriyetten DP bu gruptan çıkar demek hayal kurmak olur. Çünkü gruplarda tek maç atmayacak takımlar. Hadi bir maç DP şanslı olsa alıp o maçı götürse ve kazansa bile aynı takımla 1 maç daha oynayacak. Adamlar aynı hatayı 2 kez yapmazlar. Kalkıp DP bu adamlarla aynı seviyede demek ise bu adamlara hakaret olur. Her şeyi geçiyorum sırf kestikleri minyon sayılarından bile adamların daha üst düzey oyuncu oldukları belli. 4. sezon başında ya da ara sezonda tam hatırlamıyorum şimdi zamanını DP, OMG ile maç yapmıştı ve 20. dakikada OMG onları yenmişti. O organizasyondan döndüğü zaman DP, Türkiye'de daha agresif oynamaya başladı ve biraz daha geliştiler. Sırf o organizasyondan kazandıkları tecrübe bile onları 1 adım öne taşımıştır. Ama burada oynayacakları bütün maçlar zorlu ve bütün takımlar onlardan güçlü. Çıkmalarına ihtimal vermiyorum. Ama ne olursa olsun geçen sene bu senenin favorisi Samsung White, gruptan çıkamamıştı. Ama bu sene favoriler. Hem buradan kazandıkları tecrübe hem de Kore'de sürekli çalışarak oynadıkları üst düzey oyun onları açık ara turnuvanın favorisi yapıyor. DP, onları örnek alıp buradan kazandıkları tecrübeyi iyi değerlendirip sürekli çalışırsa 1-2 seneye iyi yerlere gelebilir. Ama günde 14-15 saat antrenman yapan Kore'li Asya'lı takımlara karşı 7-8 saat antrenman yapıp kalan zamanlarında da CS GO oynamaya devam ederlerse ilelebet 0 çekmeye mahkum olurlar bu organizasyonlarda.

• Çekilişe katılmak istiyorum.

Yerimizi alalım free rp.
  • açıkçası ben de şansı olduğunu düşünüyorum zira sonuçta bu futbol değil, pc başında o seviyedeki herkes birbirine çok yakındır artık. kazanırlarsa hiç şaşırmam
  • Dp nin amaci buraya kadar gelmekti, adlarini duyurmakti. Amaclarina ulastilar. Bundan sonrasinda kimse daha buyuk bir beklenti icine girmemeli fakat yine de desteklemeye devam etmeliyiz. Grupta win bile alamasak da amacimiza ulastigimiz icin biz zaten kazanmis sayiliriz.

• Çıkmaları zor olsa da gönülden istiyorum. Çekilişe katılmak istiyorum.
  • cünkü rakipleri daha tecrübeli
  • Cekilise katilmak istiyom

• grupta Kore 2.si Çin 1.si varken zor imkansız demiyorum çünki dp de Türkiye 1. si neden olmasın
  • Kore 2.si Çin 1.si varken zor ama imkansız değil çünki Dp de Türkiye 1.si
  • 2. olarak çıkabilirler belki. Çıkamasalar bile en kötü 3. olurlar diye düşünüyorum
  • Ben pek sanmıyorum ama ümit kesilmez tabii. Bence bizim dileğimiz ileri derecede ezilmemesi olmalı DP'nin. Normal çıksınlar yenilsinler farketmez ama ezilmesinler. Ben DP'nin seneye ancak bu turnuvada iddialı olabileceğini düşünüyorum. Bu sene değil.

• Samsung ezer öbürlerini de yenemeyiz çıkamayız beni de yaz
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Cekilise katılmak istiyorum

• görücez
  • Eğer çıkarsak şampiyon bile olabiliriz
  • çekilişe yaz aknka bizde çıksın istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

DP gruptan çıkarsa bu mesajı artılayan ve alıntılayan herkese çekilişsiz 400rp risk budur.

oo alırım bi dal

Çekilişe katılmak istiyorum.

Umarım gruptan çıkar da gurur duyarız ama..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.