Şimdi Ara

Dark phonx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mount icin sadece exalted olmak yetmiyormus birde catac raidlerini yapip achi almak lazımmıs şimdi adam söyledi şok oldum bosunamı kastık okadar rep i

• senin kesmene gerek yok guild kesmişse yeterli, repini kas al.
  • kesmemişler sanırım guild vendordan baktım mountun ustunde bu achivment adı kırmızı ile yazılıydı :S

yani requireds guild achi yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Ağustos 2011; 2:21:03 >
  • Benim guildlerimde de hep açıktı o ben hiç exalted olamadım.
  • Oda ayrı mesele şimdi exalted olup cıksam baska guilde girsem tekrar 0dan rep mi kesmam lazım
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Oda ayrı mesele şimdi exalted olup cıksam baska guilde girsem tekrar 0dan rep mi kesmam lazım

hayır sıfırdan rep kasmana gerek yok.. Bizzat kendim yaşadım bunu , yeni guilde geldiğimde kaldığı yerden rep'im devam etti. Sadece guild ismi değişti. Kısmetse bugün daily'leri yaptımmı alıyorum Anka'mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Oda ayrı mesele şimdi exalted olup cıksam baska guilde girsem tekrar 0dan rep mi kesmam lazım

hayır sıfırdan rep kasmana gerek yok.. Bizzat kendim yaşadım bunu , yeni guilde geldiğimde kaldığı yerden rep'im devam etti. Sadece guild ismi değişti. Kısmetse bugün daily'leri yaptımmı alıyorum Anka'mı

Var. 3 kere revered oldum ben. Sıfırdan kasarak.

• quote:

quote:

0/3000 de mi ayrıldın guildden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

quote:

0/3000 de mi ayrıldın guildden ?

Hayır.. revered durumda ayrıldım... Ve kaldığı yerden devam etti.

• Herkes farklı birşey yazmıs yokmu kesin çözum ben reverd ken degil exalted olduktan sonra ayrılıcam ?
  • Geçen gün ticket açıp sordum.yine forumda ayrım vardı.
    Guildden ayrılıp tekrar aynı guilde girerseniz kaldığı yerden devam eder,başka bir guilde girerseniz 0'dan başlar diye mesaj geldi.
  • Yani exalted bile olsam hepsi boşa gidiyor tekrar 0 dan kasıyoruz? (aynı guilde girmezsek)
  • Aynen öyle.
  • Benim de girdiğim bütün guildlerde vardı achi ama exalted a bi türlü kasamadım
  • 85'den sonra guild repu kasmak çok zor.Uzuun uzuun daily yapacaksınız,bol bol dungeon yapacaksınız raid yapacaksınız.arena yapacaksınız.
    Bunları yapana kadar guildinizde ki vatandaşlarla (eğer 25 levelsa bol bol 85 vardır ve şimdi raid yapmak çokta zor değil bot bwd vs.) raid achilerini yapıp kavuşursunuz bineğinize.
    bence çok önemli değil ayağa düştü flameward hippo. gibi. Netherdrake'i tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

85'den sonra guild repu kasmak çok zor.Uzuun uzuun daily yapacaksınız,bol bol dungeon yapacaksınız raid yapacaksınız.arena yapacaksınız.
    Bunları yapana kadar guildinizde ki vatandaşlarla (eğer 25 levelsa bol bol 85 vardır ve şimdi raid yapmak çokta zor değil bot bwd vs.) raid achilerini yapıp kavuşursunuz bineğinize.
    bence çok önemli değil ayağa düştü flameward hippo. gibi. Netherdrake'i tercih ederim.

Hocam şimdi herkes ele ayağa düştü diye kimse binmiyor o yüzden bi sorun yok hiç kimse de görmüyorum olan da binmiyor o yüzden sorun yok tek bende varmış gibi hissedebilirim

• Hayır durum cok sacma ya baştan birdaha exalted kasmak ne demek kac ay surer o bosuna ugras Guild dagildi gibi 950 kişiden 700e dustuk en iyi adamlar cıktı raidleri ayarlayanlar cikti hep raid yapip onları almak imkansız gibi.Nekadar kalmıs almaya onu nerden bakabiliyoruz ?
  • Forumda sorun var sanırım degiştir yapamadım o yuzden yeni atıyorum

Şimdi o achi ye baktım guildden

-Blackwing descent guild run
    -The bastian of twilight guild run
    -throne of the Four winds guild run

bu üçünden the bastion yapilmiş tamamen blackwingde sadece neferain kalmış throne tamamen duruyor. bunlar yapimi zormu ? birde herkesin guildden olması gerekiyor sanırım raid de
  • Hiçte saçma değil. Guildlerin bütünlüğünü güçlendirmek için verilen ödüller bunlar. Zırt pırt guild
    değiştiren adamların bir kez daha düşünmesi sağlanıyor. Sen bir kere çok yanlış bir guilddeymişsin.
    950 üyeli guildmi olur . Önüne geleni almışlar. Orasının dağılması çok doğal. Bir dahaki sefere
    kendine daha sağlam guild ara ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.