Şimdi Ara

dark pirates hakkında herşey ve soruların yanıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaşlar öncelikle oyuna kaydolmamışlar için linki yayınlıyım

http://s1.darkpirates.net/c.php?uid=24967

benim linkim bu burdan kayıt olmanız size bişey kaybettirmez ama bana oyun içinde maden kazandırır.
    gelelim diğer konulara oyun hakkındaki detaylı bilgiyi aşağıyı okuyarak edinebilirsiniz ve herhangi bir sorunuz olduğunda bu başlık altından cevaplamaya çalışırım

Kaptanin Seyir Defteri:

08/08/2007 - 09:38: Oyun hakkinda tecrubelere dayanarak hazirlanan bir yazi ittifak sayfasinin alt kisimlarinda yer almaktadir. Oyun hakkinda genel bilgiler ve turolara sayfanin alt tarafindan ulasabilirsiniz.

08/08/2007 - 00:23: Ilginize cok tesekkur ederiz. Ancak, ilk 50 icinden arkadaslari kabul edecegiz simdilik..

07/08/2007 - 23:45: Arkadaslar, herkesi almak isteriz elbette. Ancak, ittifak yeni oyun yeni ve yer sayimiz kisitli. Eminim anlayisla karsilayacaksinizdir.

07/08/2007 - 23:20: Lutfen basvurularda puaninizi ve online surenizi belirtiniz.

07/08/2007 - 23:01: !!!BILGILENDIRME!!!

Arkadaslar, oyun yeni de olsa biraz kurcalayinca baya bir sey ogreniyor insan :D Yakinda oyun ile ilgil bir kac bilgi eklenecektir.

07/08/2007 - 22:55: Lutfen basvurularda puaninizi ve online surenizi belirtiniz.

Oyun Hakkinda Bilgiler:

Tuyolar: Arkadaslar, oyunda ilk olarak "Egitim" bolumunde baslangicta elinizde bulunan kredilerlerle kendinizi gelistirin. Harcayacak kredi kalmadigi zaman, "Galaksi" menusune giderek farkli sektorleri ziyaret edin. Burada soygun yaparak kredi ve unvan kazanabilirsiniz. DIKKAT! Sakin kaynak aramayin, yani maden toplamayin. Gemimiz zaten cok ufak ve buldugumuz madenlerin hepsini tasimak imkansiz. Bu da size zaman kaybina mal olacaktir. Buyuk bir gemi alinca kaynak aramanizi oneririm.

Geminizin yapi puani bitince Onarim istasyonuna gitmeyin. Direk ayni gemiden yeni bir tane daha alin. Zaten ucretsiz bir gemi. Aldiginiz silahlar, cephaneler..vs kaybolmaz. Ancak unutmayin yeni bir gemi aldiginizda onarmaniz gerekecektir. Bu sistem oyuna yeni baslaynalarin olaya hakim olmalarini kolaylastirmak icin konumus olmali.

Oyunun temel mantigi zaten bir cesti nakliye ya da korsancilik. Ama, buyuk bir gmei alana kadar kaynak toplamayin.

Oyun Menuleri:

Ana Gezegenler:

Ticaret:
    Burada topladiginiz madenleri beli bir ucret karsiligi satabilrsiniz. Hirsiz olmaktansa iyi bir nakliyeci olurum derseniz sizin icin en uygunu. Ancak, unutmayin yeni bir gemi alana kadar ticaret yapmamanizi oneririm zararli cikarsiniz.

Dipnot: Satmak istediginiz madeni saticinin bolgesine surukleyin.

Is:
    Burada, saldiri puaniniz kamadigi zaman ya da yatmaya karar verdiginizde hesabiniz bos durmasin diye saatlik calisarak belirlenen ucretleri alabilirsiniz.

Egitim:
    Pilotunuzu guclendirecek cesitli arttirmalari buradan kredi karsiligi yapabilirsiniz. (Ek yapilacak)

Hangar:
    Yeni gemi, silah, cephane.. vs gibi esyalari buradna alabilirsiniz. Kisacasi geminizi donatip gelistirmek icin en uygun yer. Oyunda silahimizin kullancagi cesitli cephaneler vardir. Ki bazi oyunlarin aksine cephaneninde olmasi oyuna biraz daha gercekcilik katmis.

Sol taraftaki bolum hangar gorevlisine, sagdaki bolum size ait olan kisimdir. Geminizin ozelligine bagli olarak, cephane icin 2, silah icin 1 alanlik bos yer varken. Bazi esyalar icin bos alan yoktur. Bu da tamamen gemiyle alakali.

Kisacasi geminin her bolumu icin, farkli alanlariniz var. Yine almak istediginiz esyayi surukle birak yontemini kullanarak satin alabilirsiniz.

Onarim Istasyonu:
    Burasi geminizi 15 dakikaya tersaneyi kiralayarak onarim yapabileceginiz yerdir. Ancak oyunun basinda burayi da kullanmaya gerke yok. Lutfen tuyolar bolumune bakiniz.

Rakip Bul:
    Kendinize 10 kredi karsiligi bir rakip bulabilir ya da 100 kredi karsiliginda ismini bildiginiz bir rakibinizle savasabilirsiniz.

Yonetim:
    Burasi oyunun en farkli yerlerinden biridir. Galaksiye girdiginizde 4 farkli ana bolge goreceksiniz:

Atlantican Korsanı
    Djem Al Dhir Korsanı
    Carminian Korsanı
    Rebel Korsanı

Bunlar bir cesit konfederasyondur. Yani ittifaklar ititfaki da diyebilriz:D Bu 4 bolgeden birine 5000 puana ulastiginizda uye olabilirsiniz. Hangi bolgenin uyesi olduysaniz, o bolgenin korumasi altina girersiniz. Ve rakiplerin sizi bulmasi o kadar da zor olur.

Galaksi:
    Az once bahsettigim 4 ana bolgenin her birinde 6 farkli sektor vardir. Ve hangisinden hangisine gideceginizi gosteren yol cizgileri mevcuttur. Ayrica bu 6 bolge ucgen seklinde siralanmistir. Her bolgenin ana sektoru vardir. Ki menulerini az once acikladim. Ana sektorler haric diger sektorlerde, soygun ve kaynak arama yaparak unvaniniz arttirabileceigniz gibi kredi de kazanabilirsiniz.

Soygun yaptiginiz bolgelerde haliyle sevilmeyeceksiniz ve galaksiye girdiginizde bunu goreceksiniz. Ayrica soygun yapmadiginiz yerlerde puaniniz yukselecektir.

Sektor Menuleri:

Soygun Yap:
    Burada baska ticaret gemileri ya da filolarina saldirarak, hirsizlik yapabilir ve unvaniniz arttirabilirsiniz.

10 dakika=2 puan
    20 dakika=4 puan
    30 dakika=6 puan

Puaniniza gore farkli soygunlar yapabilirsiniz.

Kaynak Topla:
    Burada cestili astreoidlerden ya da bolgelerden maden toplayarak tuccara satabilirsiniz. Bunun icinde yukaridaki gibi puan sistme mevcuttur.

Dipnot: Lutfen tuyolar bolumune goz atin.

Bu iki ana bolum disinda her sektorda hangar ve rakip bul bolumleri mevcuttur. Farkli sektorlerde egitim bolumu de yer almaktadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahakaya -- 9 Ağustos 2007; 2:08:31 >

• paylaşım için saol baya işime yaradı
  • Sağol yeni başlamıştım iyi oldu
  • özellikle başlangıçta yeni gemi alma olayı bana baya yarar sağladı
  • Saol kardeş. olsun bence...
  • paylaşım için saol
  • Bu keşif seferi puanı nasıl artıyor?
  • ya oyun ii güsel de 8 saat iş yapmaya ayarlıom.bi bakıom ertesi gün adamlar dalmış o nası oluo yaw.bi de adamın gemisi benle aynı idi fakat werdiği hasar 540dı.bnm werdiğim hasar ise sadece 40.hem de eğitim bakımından çok daha üstündüm.bi açıklama pls
  • bilenler bi yanı wersin yaw... pls
  • Saolasın...
  • kimse cvp wermicek heralde :(
  • ben veriyim adamın gemisi seninle aynıdır fakat sen silah olarak lazer almışındır adam mayın ya da roket almıştır bu nedenle onun hasarı seninkinden fazla özelliklerinle hasarının ilgisi yok yani ve ayrıca bu arkadaş bir ittifakın hazırladığı yardım metnini çalmış yani bu metin (Ç)ALINTIDIR! aynı ittifaka bizzat bizzat girmiştim anlaşamadık çıktım
  • oh be bi allahın kulu cevap wermemiş bi sen wermişsin legolasarrow
    çok saol ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.