Evet Arkadaşlar BİR Önceki Kasamı Biliyorsunuz pegasus modum olan biraz can sıkıntısı birazda deişiklik yapaym dedim Hemen CM-690 Imı Aldm Sistemi şu an yeni monteledim
Yapacağım işlemler
1-plexi (herzamanki Gibi ) 2- Ledli Fan alıcam 3 Tane Cooler Master Xigmatek Veya Akasa 3-Fan control alıcam 4-kablo Toparlama
şimdilik bunlar ... Maddi durumlar pozitif olnca moda dewam 1-2 hafta ara vericem ama deiğicek inş önerisi olan warsa söleyebilir
Hea Bu arada Herkes yha bi kasaya 200 tl werilirmi dedi bende werilir cooler master sa dedim we aldm eee mod bu her şeye değer hepinize ii modlar işlemler sonrası görüşürüz ......
aynı kasadan bendede var önerilerim kobloları tamamen arka tarafa alabilirsin.yan kapaga plexi yapabilirsin, plexiden sonra ise fanları ışiıklandırsan dahada güzel olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: bilg.servisi
aynı kasadan bendede var önerilerim kobloları tamamen arka tarafa alabilirsin.yan kapaga plexi yapabilirsin, plexiden sonra ise fanları ışiıklandırsan dahada güzel olacaktır.
kablo tıplama yapıcam + 3 Tane Led Fan 1 mavi 2 kırmızı + Cooler Master Ledlerimi takıcam Bide Plexi
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
quote:
Orijinalden alıntı: bilg.servisi
kablo tıplama yapıcam + 3 Tane Led Fan 1 mavi 2 kırmızı + Cooler Master Ledlerimi takıcam Bide Plexi
Alıntıları Göster
Kablo Toplama Tamamdır Sıra Geldi Fanlar Almaya SOnrası Relamcı Ve Plexi ....
quote:
Kablo Toplama Tamamdır Sıra Geldi Fanlar Almaya SOnrası Relamcı Ve Plexi ....
Alıntıları Göster
VE REKLAMCI VE ALIŞVERİŞ SONRASI ...
Kapak Kesildi PLexi TAkıldı 1 ADET Xılence 120mm MAVİ LED FAN 2 ADET Xilence 120mm KIRMIZI LED FAN 1 ADET Akasa 120mm MAVİ LED FAN
SIRADA SAĞ KAPAĞA DİGİTAL BASKI KALDI ...
quote:
VE REKLAMCI VE ALIŞVERİŞ SONRASI ...
Kapak Kesildi PLexi TAkıldı 1 ADET Xılence 120mm MAVİ LED FAN 2 ADET Xilence 120mm KIRMIZI LED FAN 1 ADET Akasa 120mm MAVİ LED FAN
SIRADA SAĞ KAPAĞA DİGİTAL BASKI KALDI ...
Alıntıları Göster
PHOTO Dewam...
quote:
PHOTO Dewam...
Alıntıları Göster
PHOTO Dewam....
quote:
PHOTO Dewam....
Alıntıları Göster
hocam psu'yu nasıl alta alıyorsunuz kasanın kendi özelliği mi yoksa alt tarafında soket mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR
hocam psu'yu nasıl alta alıyorsunuz kasanın kendi özelliği mi yoksa alt tarafında soket mi var?
mnesajım bulunsun 1 ADET Xılence 120mm MAVİ LED FAN 2 ADET Xilence 120mm KIRMIZI LED FAN takmışsın bnde modiyemde bu fanları kullnamayı düşünüyorum peksi ses durumları nasıl menunmusunuz saygılar....
quote:
Orijinalden alıntı: serrko
mnesajım bulunsun 1 ADET Xılence 120mm MAVİ LED FAN 2 ADET Xilence 120mm KIRMIZI LED FAN takmışsın bnde modiyemde bu fanları kullnamayı düşünüyorum peksi ses durumları nasıl menunmusunuz saygılar....
Kasa GAyet Sessiz Hatta Fan Controlde Alayım diyordum Ama Sessiz Olduğunu görünce gerek kalmadı.... Xİlence 120 lik Fanlar Güzelmş Görünüş Olarak Akasadan Filanda Güzel ... Al Derim Ben ... Gerisi Sana Kalmş İyi Modlar....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serrko
Kasa GAyet Sessiz Hatta Fan Controlde Alayım diyordum Ama Sessiz Olduğunu görünce gerek kalmadı.... Xİlence 120 lik Fanlar Güzelmş Görünüş Olarak Akasadan Filanda Güzel ... Al Derim Ben ... Gerisi Sana Kalmş İyi Modlar....
Alıntıları Göster
hocam eline sağlık güzel olumuş...Yanlız aynı fandan bende de var ama bendeki fan çok sesli çalışıyor,hiç memnun kalmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn_89
hocam eline sağlık güzel olumuş...Yanlız aynı fandan bende de var ama bendeki fan çok sesli çalışıyor,hiç memnun kalmadım.
Alıntıları Göster
aynen bendede 120mm beyazlarından var cm lerden bile daha sesli hatta bilgisayarımda sesli çalışan tek fan
quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
aynen bendede 120mm beyazlarından var cm lerden bile daha sesli hatta bilgisayarımda sesli çalışan tek fan
Alıntıları Göster
Bence Gayet Güzel Fazla Ses yok ... Tercih Meselesi ...
quote:
Bence Gayet Güzel Fazla Ses yok ... Tercih Meselesi ...
Alıntıları Göster
Tabiki tercih meselesi ama fanlar gerçekten çok sesli.Çok fan kullandım cm,xigmatek,noctua vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn_89
Tabiki tercih meselesi ama fanlar gerçekten çok sesli.Çok fan kullandım cm,xigmatek,noctua vs.
Alıntıları Göster
Sade ve çok hoş oluş hocam H. olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: HKNCLSKN
Ben de çok fan kullandım Akasa - COoler Master- Xilence - Xİgmatek -Thermaltake Ama Memnnm ... Neyse Menn Deilsen Fan Control Al istediğin Gibi Ayarla....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HKNCLSKN
Ben de çok fan kullandım Akasa - COoler Master- Xilence - Xİgmatek -Thermaltake Ama Memnnm ... Neyse Menn Deilsen Fan Control Al istediğin Gibi Ayarla....
Alıntıları Göster
Kendi yaptığım fan kontrol ile kullanıyorum, en düşük devirde, yeterince sessiz.