Şimdi Ara

-----Dark PLus 2------ Cooler Master RC-690 MOD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HKNCLSKN

Kendi yaptığım fan kontrol ile kullanıyorum, en düşük devirde, yeterince sessiz.

• hocam bu arada kasanın içini siyaha boyarsan çok daha güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKNCLSKN

hocam bu arada kasanın içini siyaha boyarsan çok daha güzel olur

Evet Bi Ara Boya Atcam Ama şimdilik Duruyo Yeni Aldm zaten... :D
  • Ve Ön Paneldeki Izgaraları Kestik Fan Meydana Çıktı Cooler MAster Neonlarıda Taktık 2 Adet Blue (mavi) Ön pAnelede Çıt Çıt koyduk Şıkır şıkır oldu hadi bakalım yapıcaz gine bişeler....

-----Dark PLus 2------        Cooler Master RC-690  MOD

• Kasa gayet güzel ancak birşeyler dikkatimi çekti. Ön taraftaki 5.25 lik yere açma kapama koyman çok hoş olmamış ve oraları kesmemek tercihim olurdu. arkadaki slotu kesip koysaydın daha iyi olurdu ve ön tarafa zarar gelmemiş olurdu. Cooler Master'ın bu kasaları ne hikmetse aerocool bx-500 ile aynı. Kasa içine boya güzel olurdu. Yan kapağa bir şekil vererek plexy taksaydın daha hoş olurdu. Kabloları güzel toplamışsın. Plexy'e kasanın yanlarından şık vidalar atarsan gayet güzel duracaktır. Devam
  • Kasa cok güzel olmus eline sağlık ama neonlar pek hos durmamıs gibi
  • hocam öndeki ızgaralar kasaya mı ait yoksa sen bir yerden aldın-yaptırdın mı?
  • Birşey soracağım

Benimde kasam RC-690 fakat sizinki gibi ön taraf yani logonun olduğu yer mavi led ile aydınlanmıyor. Sadece düğme ışığı mavi ledli. Sizinkine bakıyorum da, ön taraftan mavi ışık süzülüyor. Nasıl yapabilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Kasa gayet güzel ancak birşeyler dikkatimi çekti. Ön taraftaki 5.25 lik yere açma kapama koyman çok hoş olmamış ve oraları kesmemek tercihim olurdu. arkadaki slotu kesip koysaydın daha iyi olurdu ve ön tarafa zarar gelmemiş olurdu. Cooler Master'ın bu kasaları ne hikmetse aerocool bx-500 ile aynı. Kasa içine boya güzel olurdu. Yan kapağa bir şekil vererek plexy taksaydın daha hoş olurdu. Kabloları güzel toplamışsın. Plexy'e kasanın yanlarından şık vidalar atarsan gayet güzel duracaktır. Devam

Ön Paneldeki anahtar Bence Güzel düzkün kesdim zaten güzel duruyo bence Zaten elimde yedek sürücü kapakları war aynı siyahtan onun için zarar gelsede ö.değil :D Boya İşine 1-2 Ay sonra Giricem siyah veya kırmızı düşünüyorum ... yan kapak güzel bence fazla şekil wermeye gerek yok düz sade olsun ;) plexi sağlam duruyo vidalamaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HighWoltage!

Kasa cok güzel olmus eline sağlık ama neonlar pek hos durmamıs gibi

Neonsuzda Olmaz yhaff :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

hocam öndeki ızgaralar kasaya mı ait yoksa sen bir yerden aldın-yaptırdın mı?

Kasaya Aitdir Orj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Birşey soracağım

Benimde kasam RC-690 fakat sizinki gibi ön taraf yani logonun olduğu yer mavi led ile aydınlanmıyor. Sadece düğme ışığı mavi ledli. Sizinkine bakıyorum da, ön taraftan mavi ışık süzülüyor. Nasıl yapabilirim bunu?

Önce Ledli Fan koy Sonra Ön Kapağı çıkart logonun olduğu ızgaraları kes Ve İşte ışığın gücü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatay26

quote:

Birşey soracağım

Önce Ledli Fan koy Sonra Ön Kapağı çıkart logonun olduğu ızgaraları kes Ve İşte ışığın gücü :D

Sağolasın
  • Ledlerin Yeri Hoşuma Gitmedi bende aralıklarla düz şekilde içeri yerleştirdim ...
    Bide Akasa Fanımızın ALtına TOz Filtresini Taktık ....

• Gayet Basarılı Yanlız Yan kapağı ne ile kestin. Pleksiyi nasıl yapıstırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighWoltage!

Gayet Basarılı Yanlız Yan kapağı ne ile kestin. Pleksiyi nasıl yapıstırdın ?

Reklamcıya Werdim O halletti Dremel le galiba plexiyide silikonla yapştrdı hazr olarak werdi
  • Son Halimiz Şimdilik

• Buda Emektar Darkplus 1.versiyon ...
    XD Satsammı Satmasammı kararsız kaldım ...

• Hocam Plexi'nin geniş olması çok hoş olmuş.
  • quote:

Hocam Plexi'nin geniş olması çok hoş olmuş.

Kesinlikle cok güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.