Xİgmatek Red Scorpion Fena deil Ondan alabilirim :D Senin Kasann linkini Bi atsana Bakayım ... :D
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
quote:
Orijinalden alıntı: kesin09
quote:
Emektarım Darkplus 1 :D
psu suz satmayı düşünüyorsan alıcıyım diye bilrim ama fiyata bağlı
Satılmıştır Darkplus 1 :)
Canın sağolsun peki kaça gitti emektar
Power Supp lı 100 Tl ;)
quote:
Xİgmatek Red Scorpion Fena deil Ondan alabilirim :D Senin Kasann linkini Bi atsana Bakayım ... :D
Buda benim kasa sivi sogutma kullanidum dune kadar pompam gumleyince kullanamiyorum bu gun gidip Thermaltake Frio alicm onlada fotoraf koyarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 4 Haziran 2011; 11:26:25 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 4 Haziran 2011; 12:28:31 >
Gayet Güzel Makina Değerleride ii
Sagolasin :)
xdorukx İsimli Arkdaşımızın dediği gibi kasa içi fan bütünlüğü yapıyım dedim mavimi kırmızımı alsam derken
xilence 12 cm red led 1 tane
bir tanede xigmatek crystal 12 cm red led fan aldım
İçersi Kıpkırmızı oldu cehennem gibi mübarek :D
Toplamda
3 tane Xilence 12 cm red led fan 1 tane Xigmatek 12 cm red led Egzos Fan 1 Tane Xilence 12 Cm blue led front fan oldu
he birde 2 tane cooler master aurora blue neonumuz war
Bu arada cooler master ın fanları hiç ışık wermiomuş yhaf bi daha alırsam mavi 12 cm lik olanı kırdım attım üflemio bile Herkese Modlu günler ... ....
Cm in fanlari sicaklik sensorlu kasa ici sicakligi arttikca fan hizida artiyor otomatik :) Kasanin icini kirmizaya boya metal parcalari ondeki ruscu yuvalarinin ordaki kizmiziya boya ustteki telikli metal parcayi kirmiziya biya hddlerere hava ufleyen fanin ordaku ondeki delili prcayi kizmiya boya kirmizi neon al super olur kasan <3
ben de sana benim rc 690 in fotorafini aticam :D
At At Seviorum MOdu Yha :D
once ilk jalini aticam fikrini soyle sonra su anki halini aticam :)
Kasada sadece eksoz fani var normalde yandaki CM fani kullanmiyorum sessizlige onem verdigim bi kasa :)
quote:
Orijinalden alıntı: xdorukx
Kasada sadece eksoz fani var normalde yandaki CM fani kullanmiyorum sessizlige onem verdigim bi kasa :)
Aboov marka ve modeli ne o CPU soğutucunun? Güzelmiş. Ledi de var sanırım soğutucunun.
quote:
Orijinalden alıntı: xdorukx
way cpu cooler cinsmmiş :D
Sagol fansiz olarak en iyi sogutuculardandir yeni thermaltake frio aldim istersen icelemesni yapip koyiyim :) bide 240 lik radyator ve turk mali cpu blogu satiyrum makul fiyata almak istersen :)