Şimdi Ara

-----Dark PLus 2------ Cooler Master RC-690 MOD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatay26

Ve Kasa Bugün İtibariyle Mat Siyaha Boyandı arka slotlar kırmızı boyandı clipsler maviden siyaha çevrildi

-----Dark PLus 2------        Cooler Master RC-690  MOD

Merhaba herkeze.Öncelikle mod şık olmuş.Güzel ve sade.Benim gibiler için bu boyama sürecini anlatırmısın.Ne tür boya kullandın ne zamanda kurudu uygulama aşamalarını anlatırsan deneyiminden yararlanmak isteriz.Elimde 2 adet boyancak kasa var bilgi değerlendirmesi yapıyorum yakın zamanda(2 gün içinde) başlıycağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

quote:

Ve Kasa Bugün İtibariyle Mat Siyaha Boyandı arka slotlar kırmızı boyandı clipsler maviden siyaha çevrildi

Merhaba herkeze.Öncelikle mod şık olmuş.Güzel ve sade.Benim gibiler için bu boyama sürecini anlatırmısın.Ne tür boya kullandın ne zamanda kurudu uygulama aşamalarını anlatırsan deneyiminden yararlanmak isteriz.Elimde 2 adet boyancak kasa var bilgi değerlendirmesi yapıyorum yakın zamanda(2 gün içinde) başlıycağım...

ilk önce akçalı ve buna benzer iyi marka sprey boya alıyorus birde zımpara

sonra kasada çizik v.s. olan yerleri zımparayla düzlüyoruz

sonra ilk kat boya atıyoruz kasaların rengi genelde gri olduğu için ben astar kullanmadım ama siyahtan başka renge geçersen o ayrı tabi

neyse sonra ilk kat boya bitince kuruduktan sonra ikinci katı geçiyoruz ve kurumaya bırakıyoruz kuruma işlemi yaklaşk 1 günde halloluyor hava alan bi yerde bırakırsanız tabi

ve son olarak

boya yapılacak yer

hava alan bir yer olucak
    sinek böcek v.s. olmucak
    boya yaparken aralıklarla dinlenilecek boya bitince temiz havada durulacak

umarım açıklayıcı olmuştur

• Reyiz o kadar fan çok fazla değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessePinkman

Reyiz o kadar fan çok fazla değil mi :)

PC içindeki bileşenler kapalı durdukları için toza ve ısınmaya mahkumdurlar mod işinide sevdiğim ve kasamın fan sayısının fazla olduğu için taktım fanları sıcaklık değerlerimide iyileştirdi
  • kasanın içini siyah yapınca çok daha guzel olmuş :D

Thermaltake ARMOR vh6000bws - Asus Crosshair Formula IV AM3 AMD 890FX 2000Mhz(O.C) – AMD Phenom IIX4 970 Black Edition AM3 3.5 Ghz 8mb Cache – Zotac GTX470amp GDDR5 1280Mb 320Bit – Corsair 4gb DDR3 1600Mhz Ram – 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK – Logitech Z906 Ses sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Design_ -- 22 Şubat 2012; 9:23:47 >
  • Eline ve emeğine sağlık.
  • Saolun arkadaşlar mod şu ande değişti fanlarımız yeşil e döndü yan kapağa sticker filan yapılıo beklemede kalın

Klavye
    mouse
    monitör de değişecek 2 haftaya kadar bakalım

• hocam yesil ledli fanlarin markasi modeli vs ne? beyaz ve yesil arasinda gidip geliyordum kendi kasam icin (rc692) mavi renkten pek hazzetmedim ama iki renkte yakisiyor ayrica hocam nereden aldiniz iki fanida?
  • Yeşil ledli fanlar güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

hocam yesil ledli fanlarin markasi modeli vs ne? beyaz ve yesil arasinda gidip geliyordum kendi kasam icin (rc692) mavi renkten pek hazzetmedim ama iki renkte yakisiyor ayrica hocam nereden aldiniz iki fanida?

Cooler Master sickleflow 120mm green fan

Bimeksten Sipariş yoluyla aldım güzel fanlar daha mod bitmedi dewam edio maddi durumlar sıkıntıda bu ara düzeltince dewam diyorum herkese modlu günler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

hocam yesil ledli fanlarin markasi modeli vs ne? beyaz ve yesil arasinda gidip geliyordum kendi kasam icin (rc692) mavi renkten pek hazzetmedim ama iki renkte yakisiyor ayrica hocam nereden aldiniz iki fanida?

Cooler Master sickleflow 120mm green fan

Bimeksten Sipariş yoluyla aldım güzel fanlar daha mod bitmedi dewam edio maddi durumlar sıkıntıda bu ara düzeltince dewam diyorum herkese modlu günler

tesekkurler hocam baktim simdi vatandan, fiyati da uygunmus. galiba ikisinide alip hangisini begenirsem saklarim. ikiside cok yakismis devamini bekliyoruz hocam

• Takipte kalın
  • Hocam pleksiyi kaça yaptırdın? Herhangi bir reklamcıya götürsek yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Hocam pleksiyi kaça yaptırdın? Herhangi bir reklamcıya götürsek yapar mı?

Reklamcıda halledebilirsin 10-20 tl arası
  • Kasa resmen çağ atlamış. Bu kasadan bu kadar güzel bir mod çıkabileceğini hiç düşünmezdim doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Kasa resmen çağ atlamış. Bu kasadan bu kadar güzel bir mod çıkabileceğini hiç düşünmezdim doğrusu..

saolasın daha mod bitmedi ne çağlar atlıcak daha ohoooo :D
  • mod çok hoş olmuş devamı yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F5

Kasa resmen çağ atlamış. Bu kasadan bu kadar güzel bir mod çıkabileceğini hiç düşünmezdim doğrusu..

saolasın daha mod bitmedi ne çağlar atlıcak daha ohoooo :D

ben olsam ledleri yeşil yapmazdım ama içini kim boyadıysa helal olsun iyi boyamış .

• kasa içini kendim boyadım daha öncedende mod yaptığım kasalar çok bu aralar pc upgrade yapıorum klavye mouse falan kasa karbon kaplancak bakalım daha
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.