Şimdi Ara

Dark Rangemax wi Fi repeater 150 Mbit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında hiç bir yazı bulamadığım için paylaşma ve bilgilendirme ihtiyacı duydum.
    Bu cihazı alalı 1 hafta oldu. Kesinlikle saçma sapan bir cihaz.

1) Öncelikle bağlantı hızı zaten yavaş olan ttnet hızının 1/10'u kadar ya var ya da yok.
    2) Cihaz modeme bağlanıncaya kadar neredeyse 10 dakika geçiyor.

sonuç: interneti 2 oda öteden, yatak odasına ulaştırsın diye 60 tl para ödedim bu cihaza ama internet yerine sadece "i" harfini taşıyabildi. Açıklamalarında 1 km yazıyor. Sanırım onu "m" olarak yazacaklardı ama hemen üstündeki harf olan "k" ye de elleri değmiş.. ve "km" olmuş.

20 m çekim alanı yok neredeyse. olan çekimde de internet yok zaten. çooook yavaş ve kullanılabilir değil.

boşuna cihaza para ödemeyin. İşe yaramıyor. İsteyen olursa 40 tl'ye hemen şimdi verebilirim. cihaz daha 1 haftalıktır.

• hocam bende de 300 lük olanı var. aynı sorunlar bende de var. 10 metre mesafe ve sadece cam var modemle arasında ama aşırı yavaş.
  • Bende de 300'lük olan var. Sanırım sorun modeme 4 cihazla birden bağlandığımdan oluyor diyorum ama sadece bilgisayarı bağladığımda bile aynı. İnterneti kabloyla alıp kablosuz dağıttırmayı denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.