Konu hakkında hiç bir yazı bulamadığım için paylaşma ve bilgilendirme ihtiyacı duydum. Bu cihazı alalı 1 hafta oldu. Kesinlikle saçma sapan bir cihaz.
1) Öncelikle bağlantı hızı zaten yavaş olan ttnet hızının 1/10'u kadar ya var ya da yok. 2) Cihaz modeme bağlanıncaya kadar neredeyse 10 dakika geçiyor.
sonuç: interneti 2 oda öteden, yatak odasına ulaştırsın diye 60 tl para ödedim bu cihaza ama internet yerine sadece "i" harfini taşıyabildi. Açıklamalarında 1 km yazıyor. Sanırım onu "m" olarak yazacaklardı ama hemen üstündeki harf olan "k" ye de elleri değmiş.. ve "km" olmuş.
20 m çekim alanı yok neredeyse. olan çekimde de internet yok zaten. çooook yavaş ve kullanılabilir değil.
boşuna cihaza para ödemeyin. İşe yaramıyor. İsteyen olursa 40 tl'ye hemen şimdi verebilirim. cihaz daha 1 haftalıktır.
hocam bende de 300 lük olanı var. aynı sorunlar bende de var. 10 metre mesafe ve sadece cam var modemle arasında ama aşırı yavaş.
Bende de 300'lük olan var. Sanırım sorun modeme 4 cihazla birden bağlandığımdan oluyor diyorum ama sadece bilgisayarı bağladığımda bile aynı. İnterneti kabloyla alıp kablosuz dağıttırmayı denediniz mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme