Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 Platinum Edition Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar "Dark Record Mania 2 Platinum Edition" almak istiyorum... Elimde SmartMedia Vision var zaten o da dark ile aynı ve 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadaım... Fakat Dark Mania 2' den millet çok çekmiş gibi bir algılama oldu bende... Bu ürünü kullanan var mı?
    Ayrıca Digitürkten HD yayın kayıt etmek amacıyla bu ürünü almayı planlıyorum... Bunun gibi kayıt özelliği olan cihaz tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuR_BeY -- 20 Temmuz 2013; 15:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuR_BeY

Arkadaşalar "Dark Record Mania 2 Platinum Edition" almak istiyorum... Elimde SmartMedia Vision var zaten o da dark ile aynı ve 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadaım... Fakat Dark Mania 2' den millet çok çekmiş gibi bir algılama oldu bende... Bu ürünü kullanan var mı?
    Ayrıca Digitürkten HD yayın kayıt etmek amacıyla bu ürünü almayı planlıyorum... Bunun gibi kayıt özelliği olan cihaz tavsiye eder misiniz?

hocam aldin mi bu urunu? aldiysan tavsiye eder misin? izlenimlerini paylasir misin?

Tesekkurler
  • arkadaşlar alan varmı bu cihaz bende 2 yıldır var. film izliyorum tam bir format canavarı herseyi oynatıyor fakat internet bağlattım bağlantıların yaptım youtube uygulamasının arızalı olduğunu öğrendim. video açmıyor neden acaba? bu sorunu çözen var mı?
  • sahibinden de satılık dark record mania 2 platinium edition. ilan no 211028001
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.