Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki yoruma ne kadar katılıyorsunuz arkadaşlar?
    quote:

Dark record man-2 olarak lanse edilenlerde drm-1 lerden tamamen farklı bir yapıda, ve bence drm-1den daha kötü. çünkü drm-1 de 7.1 ses çözme yongası üstünde var idi. bunda 7.1 downmix diyor yani ses kodeğini çözen yongayı maliyet açısından koymamışlar, (sanal olarak çözüyor) yani 2 kanallı sterio ses veriyor. çevresel ses vermez heryerden aynı sesi verir. oda işe yaramaz. Kimbilir başka farklı neleri vardır. Yani her iki cihazın üretici de farklı. ithalatçı firma dark record 2 diyerek eski piyasada tutmmuş bir ürün üzerinden piyasa yapmak istiyor. bence drm-2 alma, alırsan drm-1 al veya asus-oplay-hd2 al. yada popcorn b-200 veya c-100 onlarda biraz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 19 Mayıs 2011; 1:37:45 >
  • 7.1 down mix olarak kastedilen 7.1 veremeyecek alatlerde (örn TV) ses alınabilmesi için down mix olayını kastediyor olabilir, ben cinemania kullanıyorum ses sistemi philips, DTS hdma filmlerde DTS olarak izleyebiliyorum, birde şöyle düşünün kendi çözmeden gönderse bile 7.1 destekli sisteminiz varsa nasıl olsa o çözecek o zaman ne sıkıntı kalıyor ki? ayrıca bu ürürnü alacak kaç kişide 7.1 destekli sistem vardır 7.1 destekli sistem alabilecek kişi zaten dark almaz
  • Bu cihazlarda dikkat edeceğiniz en önemli nokta , kullandıkları işlemci.
    Acaba bunun işlemcisi ne ? Ben spec.lerinde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Tv kayıt denemesi yapılmıştır.En üste konu başlığına eklendi oradan izleyebilirsiniz.

Kayıt kalitesi çok güzelmiş. Aynısıyla değiştireceğim elimdekini. Sağol..

Syn Delta =) ben biraz geriden ayak izlerinizi takip ediyorum =P Değiştirip bu cihazı aldığınızdaki yorumlarınızı bekliyor olacağım. Muhtemelen bende inca yerine bunu alacağım =)

Tabiki, büyük bir zevkle. Fakat biraz zaman alacak, dün inca'yı geri gönderdim. Hediye çeki olarak tanımlanır tanımlanmaz dark siparişini geçeceğim. Sanırım 1 hafta sonra elime geçer.

İnca'da dün kargoya vermeden önce kilitlenme sorunu yaşadım. Durduk yere menüde filmler arasında gezerken dondu cihaz. Üstelik arka arkaya, cihazı çoğunda kapatıp yeniden açmama rağmen.. İade etmekle en iyisini yapmışız. Beni en çok korkutan Darkın da kasa yapısı aynı ve aynı çinli üreticiye yaptırıp kendi isimleri ile satıyorlar denilmesi.. Bakalım gelsinde bizde test edelim.

Bu arada sevgili kameray37, sizde bir donma yada kilitlenme oldu mu? Yada filmin zorlu sahnelerinde yeşil sahneyle karşılaştınız mı? Teşekkürler..

Hocam bende bir kere donma oldu oda internette gezerken oldu.Ama filim izlerken yada menülerde dolaşırken olmadı.Bahsettiğiniz yeşil ekran hadisesi hiç olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Bu cihazlarda dikkat edeceğiniz en önemli nokta , kullandıkları işlemci.
    Acaba bunun işlemcisi ne ? Ben spec.lerinde göremedim.

Realtek 1283 çipset kullanmaktadır
  • record özelliğine sahip cihazlarda realtek 1283dd chipset kullanılıyor. Dark v2 ,dexonic ve inca markaları aynı üretici firmadan çıkmaktadır. Dexonic medya kayıt cihazını dün saturnde gördüm.300 tl satıyorlar.Sorun bana göre ürün satmak da değildir. sorun yazılımsal ve 7.1 özelliğinin nasıl çalıştığıdır. Görünen köy klavuz ister mi bilemem ama dexonic ve inca markalarında sıkıntılar devam ediyor. imkanım olsa ülkemize gelmeyen markalardan almayı düşnüyorum.
  • Nihayet iadem onaylandı, bu gün geçtim siparişi.. 1 haftada göndermeleri sürer sanırım.
  • Kayıt olayında Egreat R4B oldukça stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Kayıt olayında Egreat R4B oldukça stabil çalışıyor.

Ya, sen demiyormusun egreat konusuna ne giriyorsunuz diye, sen şimdi burada ne arıyorsun,

işler azaldımı dark süper ya

egreat,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CıncıBır -- 28 Mayıs 2011; 19:30:01 >
  • Record özelliği aramayan arkadaşlar Dark Media Mania 2 ve Dark Mini Mania 2 yi bekleyin derim. Bana geçen ay darkdan mail gelmişti sözde bu ayın sonu 2.nesil media oynatıcılar çıkacaktı. Henüz çıkmadı bekliyoruz. Bende almamak için kendimi zor tutuyorum almışken 2.nesil olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Record özelliği aramayan arkadaşlar Dark Media Mania 2 ve Dark Mini Mania 2 yi bekleyin derim. Bana geçen ay darkdan mail gelmişti sözde bu ayın sonu 2.nesil media oynatıcılar çıkacaktı. Henüz çıkmadı bekliyoruz. Bende almamak için kendimi zor tutuyorum almışken 2.nesil olsun.

Hocam Dark Media Mania 2 zaten mevcut.
  • quote:

quote:

Record özelliği aramayan arkadaşlar Dark Media Mania 2 ve Dark Mini Mania 2 yi bekleyin derim. Bana geçen ay darkdan mail gelmişti sözde bu ayın sonu 2.nesil media oynatıcılar çıkacaktı. Henüz çıkmadı bekliyoruz. Bende almamak için kendimi zor tutuyorum almışken 2.nesil olsun.

Harbiden gelmiş teşekkür ederim dostum.
    Teknobiyotikde var.
    http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-media-mania-2-1080p-mkv-h-264-7-1-dts-dolby-ses-youtube-torrent-internet-tv-destekli-kizakli-dahili-ve-harici-disk-takilabilir-medya-oynatici.html

Öncekine göre artıları
    -Alt yazı okunmazlık sorununu aşmışlar (Çerçeveli alt yazı seçeneği eklemişler)
    -Fan gürültüsünü aşmışlar (ultra sessiz fan olduğu belirtilmiş)
    -Film klasörünün içine film afişini atınca klasörler arasında gezerken gösteriyor.(Bir çok cihazda ekstra programla yapılıyor. Kopyala yapıştır olması büyük kolaylık)
    -Torrent sorunsuz (Cihazı henüz almadığım için denemedim ama artık bu sorunu aşmışlardır eşşek değiller ya)
    -Bilgisayardan cihaza bağlı harddiske ftp olarak ulaşılabiliyor. Bilgisayarınızdaki bir dosyayı cihazı yerinden sökmeden istediğiniz klasöre ftp üzerinden kopyala yapıştır yapabilirsiniz
    -İnternet tv, internet radyo, youtube, havba durumu, vs. kaliteli bir şekilde aynen devam ediyor.

Daha ne olsun ben bu cihazı en kısa zamanda alacam. Önceden de belirttiğim gibi ilk dark versiyonlarında yaşanan sıkıntıların 2.versiyonunda sorunsuz hale geleceğine emindim. Umarım öyledir beklediğime deyecek.
    Alan arkadaşlar ön inceleme yaparsa memnun olurum. Bu arada Dark Mini Mania ya da en kısa zamanda satışa çıkar.

Bu senenin sorunsuz media pleyerları
    -Dark Media Mania 2 ve Dark Mini Mania 2 olur gibime geliyor. Ödül üstüne ödül alır yine

• quote:

quote:

quote:

Harbiden gelmiş teşekkür ederim dostum.
    Teknobiyotikde var.
    http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-media-mania-2-1080p-mkv-h-264-7-1-dts-dolby-ses-youtube-torrent-internet-tv-destekli-kizakli-dahili-ve-harici-disk-takilabilir-medya-oynatici.html

Öncekine göre artıları
    -Alt yazı okunmazlık sorununu aşmışlar (Çerçeveli alt yazı seçeneği eklemişler)
    -Fan gürültüsünü aşmışlar (ultra sessiz fan olduğu belirtilmiş)
    -Film klasörünün içine film afişini atınca klasörler arasında gezerken gösteriyor.(Bir çok cihazda ekstra programla yapılıyor. Kopyala yapıştır olması büyük kolaylık)
    -Torrent sorunsuz (Cihazı henüz almadığım için denemedim ama artık bu sorunu aşmışlardır eşşek değiller ya)
    -Bilgisayardan cihaza bağlı harddiske ftp olarak ulaşılabiliyor. Bilgisayarınızdaki bir dosyayı cihazı yerinden sökmeden istediğiniz klasöre ftp üzerinden kopyala yapıştır yapabilirsiniz
    -İnternet tv, internet radyo, youtube, havba durumu, vs. kaliteli bir şekilde aynen devam ediyor.

Daha ne olsun ben bu cihazı en kısa zamanda alacam. Önceden de belirttiğim gibi ilk dark versiyonlarında yaşanan sıkıntıların 2.versiyonunda sorunsuz hale geleceğine emindim. Umarım öyledir beklediğime deyecek.
    Alan arkadaşlar ön inceleme yaparsa memnun olurum. Bu arada Dark Mini Mania ya da en kısa zamanda satışa çıkar.

Bu senenin sorunsuz media pleyerları
    -Dark Media Mania 2 ve Dark Mini Mania 2 olur gibime geliyor. Ödül üstüne ödül alır yine

Hocam keşke bu ürünü almak istediğini daha evvel söyleseydin.Çünkü yaklaşık 1 aydır bu ürün satılıyordu Neyse şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

• Yok daha almadım. En kısa zamanda alacam.
  • İşlemci için realtek belirtilmiş ama bu yeni mi yani 2.nesil işlemci mi? Belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

İşlemci için realtek belirtilmiş ama bu yeni mi yani 2.nesil işlemci mi? Belli değil.

Yanlış bilmiyorsam dark 1. nesil cihazlarında kullandığı işlemciyi kullanıyor diye biliyorum.Yanlış biliyorda olabilirim
  • murdocklawless arkadaşın başlığından alıntı yaptım.
    Sigma ve realtek'in 2011 yol haritaları...
    http://forum.donanimhaber.com/m_48830035/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48830035

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)

Dark Media Mania 2 de hangi işlemci takılı bende merak ediyorum. ilk versiyon Dark Media Mania ya hangi işlemciyi kullanıyordu ?

• Merhabalar bende Inca Live Record IMP-56HD almıştım fakat halen iade etmeye çalışıyorum.
    İncadaki sorunlarım 1.) Kumandanın sadece karşıdan çekmesi ve en çok kullanılan tuşlardan olan yön tuşlarının sert olması ve ses çıkarmasıydı
    2.) si ise hızlı sahnelerde gözle görülebilen karelenmelerdi.
    Baktım çok sinir bozucu olmaya başladı tüm ayarlamaları yapmadım radyo torrent vs vs .

Onun yerine bu cihazı almak istiyordum fakat cihazın şekli giriş ve çıkışların şekli tamamen aynı inca ile bu cihazı kullanıpta yukarıdaki iki sorunun olup olmadığını söyleyebilen varsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalkare

Merhabalar bende Inca Live Record IMP-56HD almıştım fakat halen iade etmeye çalışıyorum.
    İncadaki sorunlarım 1.) Kumandanın sadece karşıdan çekmesi ve en çok kullanılan tuşlardan olan yön tuşlarının sert olması ve ses çıkarmasıydı
    2.) si ise hızlı sahnelerde gözle görülebilen karelenmelerdi.
    Baktım çok sinir bozucu olmaya başladı tüm ayarlamaları yapmadım radyo torrent vs vs .

Onun yerine bu cihazı almak istiyordum fakat cihazın şekli giriş ve çıkışların şekli tamamen aynı inca ile bu cihazı kullanıpta yukarıdaki iki sorunun olup olmadığını söyleyebilen varsa çok sevinirim

Hocam kumanda konusunda şunları söyleyebilirim.Aynen senin dediğin gibi kumandayı direk cihaza tutmak gerekiyor.Aslında çok büyük bir problem değil fakat bazen insanın canını sıkabiliyor.Bu tamamen cihazın alıcısından kaynaklanan bişey çünkü darkın kumandası aynı zamanda bendeki uydu cihazınıda kumanda etmekte ve uydu cihazını kumanda ederken kumandayı ters tutmama rağmen işlem görüyor.
    Diğer sorununa cevap vermem gerekirse kesinlikle ne takılma yaşadım nede senin dediğin gibi karelenme oldu.O konuda hiç sıkıntı yaşamadım canavar gibi maaşallah..
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 31 Mayıs 2011; 14:14:35 >

• quote:

Hocam kumanda konusunda şunları söyleyebilirim.Aynen senin dediğin gibi kumandayı direk cihaza tutmak gerekiyor.Aslında çok büyük bir problem değil fakat bazen insanın canını sıkabiliyor.Bu tamamen cihazın alıcısından kaynaklanan bişey çünkü darkın kumandası aynı zamanda bendeki uydu cihazınıda kumanda etmekte ve uydu cihazını kumanda ederken kumandayı ters tutmama rağmen işlem görüyor.
    Diğer sorununa cevap vermem gerekirse kesinlikle ne takılma yaşadım nede senin dediğin gibi karelenme oldu.O konuda hiç sıkıntı yaşamadım canavar gibi maaşallah..
    Saygılar..

Karelenmeler belki LCD tv ile kullanmamdan dolayı daha çok gözüme batmıştır benim zaten sadece hızlı sahnelerde detaylarda oluyor.
    Kumandadan da bu şekilde bahsedince iki cihazın aynı olduğunu düşünüyorum. Peki hub takıp çok harddisk takma şansı olan varmı ben öyle kullanacağım.
    Şu anki sistem şu şekilde mkvler bilgisayar aracılığıyle mpeg formatına dönüşüp ps3 üzerinden tvden izleniyor. Hem PC hem PS3 çalışınca hem elektrik masrafı çok oluyor hemde 720-1080p filimlerde ileri geri sarma fonksyonları çok yavaş oluyor veya hiç olmuyor.

Eğer bir media player alırsam usb hub kullanmam lazım her seferinde harddisk değiştirmemek için internal harddisk sayısı fazla olduğu içinde harddisk kızaklı olması lazım en azından birini ortadan kaldırırım olmuşkende kayıt özelliği olsun dersem dark record mania2 en iyi seçim gibi görünüyor. Usb hub desteği olmazsada yapacak bişey yok her seferinde uğraş dur. Yani olmasını istediğim sistem aşağıda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.