Bu cihazdan bir tane de ben aldım. Amacım mp4 formatındaki 720p filmleri flash diske atıp aletten izlemekti. Flashtan açtığım filmler 30 saniyede bir 5 saniyeliğine donuyor. Film keyfimin içine etti. Flashtaki filmi harici hdd'ye atıp izlediğimde sorun yoktu. Başka flash disk deneyemedim. Filmler bilgisayarda izlediğimiz gibi smooth değil böyle akmıyor tık tık takılarak gidiyor. Arayüzü çok sıkıcı göze hitap etmiyor çok Çin malı hissiyatı var. Arkadaşıma kipa'dan 100 liraya aldığım bir medya oynatıcı vardı o bunu resmen tokatlar. İçinden çıkan wireless kablosuz internet aparatı verimsiz. Telefonumun 3 diş çektiği yerde alet İnternet'e bağlanmıyor. Youtube zaten açmıyor. Bu bağlantı kalitesinde bittorent falan yalan yani. Bilgisayar olmadığı için ağdaki diğer bilgisayarlara bağlanıp film oynatmayı denemedim. Kayıt olayı benim için önemli değil denemedim. 160 lira verip n11'den aldım ama iade edeceğim. farkını ödemeye razıyım daha iyi bir model önerebilirseniz iyi olur. Teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Record Mania 2 pe için network ayarlarını yaptım. Internete bağlanıyorum. Picasa falan resim falan gösteriyor. youtube da başlıkları atıyor ama videoları göstermiyor. Daha onemlisi ben bilgisayarla wireless olarak birbirini tanıtamadım. Bunu başaran ve adım adım anlatabilecek kimse var mı?
şundan bitanede ben aldım, ayrıca birde uyumlu dark wifi adaptör. cihaz bir türlü wifi görmüyor, pc de denedim win7 otomatik kuruyor çalışıyor . daha önceki yorumlarda belirtilen standby da fan çalışıyor (kırmızı ışıkda) doğrudur, youtube çalışmıyor doğrudur, 2.02 sürüm ile geldi 2.051 e yükselttim, eklenen tv kanallarından sadece ikisi açılıyor, google da birşey aramak buharlı trenle yolculuk yapmaktan beter... hepsinden vaz geçtim tek wifi çalışsa mutlu olacam, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?
ben bu ürünü harici harddiskle nas depolama olarak kullanıp kendi ağım içinde dosya paylaşmak istiyorum ama bir türlü ağdan gösteremedim bilen duyan bir
arkadaş var mıdır?
merhaba arkadaslar. ben bu cıhazdan suan lık bır tane aldım. bır kac sorum var. acaba bu cıhaza network uzerınden komut verebılırmıyız ? yanı uzaktan kontrol etmemız mumkun mu ? eger olursa 3 adet daha almak ıstıyorum. Tesekkurler
Cihazın max. kayıt süresi nedir? mesela HDD dolana kadar kayıt yapabiliyor muyuz? yoksa 30 dk - 60 dk vs gibi sınırları var mı acaba?
2012 yılında bu dark record mania 2 almış birisi olarak size tavsiye, UZAK DURUN. Şirket bi tuhaf mesala şimdi deniyorum hem akortek hemde dark siteleri çalışmıyor. Herhalde akşam eve giderken server ın fişini çekiyolar :) Ayrıca yaklaşık 1,5 yıldır( daha uzunda olabilir) herhangi bir güncelleme hatırlamıyorum benim aldığım model için. Benimki önde ortasında mavi ışık olan model. Adamlar eleştiri geliyor diye forumu kapatmışlardı. Benim aldığım modelde 2 yada 3 güncelleştrime var. youtube falan zaten çalışmıyor ki içinde internetle ilgili kullanılabilecek tek mantıklı uygulamada youtube . Hoş diğer uygulamalardan da sadece 2 si çalışıyor şuan. internete bağlanıyor sorunsuz ve neredeyse tüm film formatlarını oynatıyor. internet gezgini kullanılabilir bişey değil.Logitech marka kablosuz fare yi tanımadı. gerçekten hd görüntü de vermiyor sanırım, bi tuhaf. aliexpress de bi sürü androidli cihaz var onları inceleyin bence. torent e gelince ilk başlarda torent dosyasını beğenirse çalışıyordu. Sadece bazı torent sitelerindekini çalıştırıyordu. şimdi artık iyice kullanışsız oldu. bıktım 1 yıldır hiç torent denemedim. Bu ürünü almam ders oldu, birdaha üzerinde DARK yazan hiçbir ürün almam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme