Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

evet yapabiliyorum

İnşallah böyle devam eder. Benimki de ilk birkaç hafta sorunsuz çalışabiliyordu. Bunların destek forumları açıldı mı peki?

http://www.akortek.com/dark-destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

quote:

evet yapabiliyorum

İnşallah böyle devam eder. Benimki de ilk birkaç hafta sorunsuz çalışabiliyordu. Bunların destek forumları açıldı mı peki?

Kastettiğim o değildi.http://www.akortek.net/viewforum.php?f=128

• quote:

quote:

evet yapabiliyorum

valla şuan itibariyle sorun yok ama olmasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

quote:

evet yapabiliyorum

Kastettiğim o değildi.http://www.akortek.net/viewforum.php?f=128

Biliyorum burasıda aynı işi görüyor telefon edip istekde bulunuyoruz onlarda yazılımı siteye koyuyor. yıl oldu cinemaniayı kullanıyorum sorunsuz.

• iyimiş.
  • eeee ben şimdi buna hangi sabit harddiski alayım??? cihaza uyum sağlayacak harddisk tavsiye edecek var mı?
    Bu arada adını unuttum dark forumda biri vardı o askere gittiği için forum kapanmıştı artıkın gelince forum açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

eeee ben şimdi buna hangi sabit harddiski alayım??? cihaza uyum sağlayacak harddisk tavsiye edecek var mı?
    Bu arada adını unuttum dark forumda biri vardı o askere gittiği için forum kapanmıştı artıkın gelince forum açılır

Sabit disk alma bence. Yani buna alma. En ucuzu 200 TL. Tayland'ı seller basınca depolardaki hard diskler ıslanmış ve stoklar bir anda azalmış. Fiyatlar da tavan yapmış. Onca parayı verip bu alete mi takıcaksın. Yakar makar. Aman diyeyim. Ben Goldmaster HDM-175'e geçtim. Çok garip ama cihaz çok düzgün çalışıyor. :)
  • quote:

quote:

eeee ben şimdi buna hangi sabit harddiski alayım??? cihaza uyum sağlayacak harddisk tavsiye edecek var mı?

Sabit disk alma bence. Yani buna alma. En ucuzu 200 TL. Tayland'ı seller basınca depolardaki hard diskler ıslanmış ve stoklar bir anda azalmış. Fiyatlar da tavan yapmış. Onca parayı verip bu alete mi takıcaksın. Yakar makar. Aman diyeyim. Ben Goldmaster HDM-175'e geçtim. Çok garip ama cihaz çok düzgün çalışıyor. :)

hocam ben cihazın canı çıkana kadar kullanayım diyorum bu arada dediğin gibi sabit disk almayarak harici almaya karar verdim hemde 1 tb fiyatına 2 tb hardddisk..

http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/seagate-2-tb-expansion-3-5-siyah-usb-3-0-2-0-tasinabilir-disk-stay2000202_30.031.1276.0124.htm

• quote:

quote:

quote:

hocam ben cihazın canı çıkana kadar kullanayım diyorum bu arada dediğin gibi sabit disk almayarak harici almaya karar verdim hemde 1 tb fiyatına 2 tb hardddisk..

http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/seagate-2-tb-expansion-3-5-siyah-usb-3-0-2-0-tasinabilir-disk-stay2000202_30.031.1276.0124.htm

Hem de USB 3.0. İyi seçim doğrusu. :)
    Tabii bakalım Dark Efendi, USB 3.0'ı görünce bakalım ne yapacak?

Beğenir mi, beğenmez mi, ne düşünür, ne yapar. :)
    Huyu suyu başka, bu aletin.

• arkadaşlar dark record mania 2 de zamanlı kayıt fonksiyonunu kullanamadım bir türlü geçersiz tarih saat diyip duruyor. bu sorunu aşan varmıdır ? tarih saat ayarlarında manuel mi yoksa zaman diliminden +3 mü seçmek gerekli ?
  • arkadaşlar teknobiyotike mail attım umarım sorunu çözmeye yönelik adam gibi cevap alırım çünkü akortek den ümidi kestim.defalarca mail attım adam gibi cevap vermeyi bırak aradığım halde dönüş yapacağız dediler fakat sonuç kocaman 0 pişman olmadım desem yalan söylemiş olurum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz52

arkadaşlar teknobiyotike mail attım umarım sorunu çözmeye yönelik adam gibi cevap alırım çünkü akortek den ümidi kestim.defalarca mail attım adam gibi cevap vermeyi bırak aradığım halde dönüş yapacağız dediler fakat sonuç kocaman 0 pişman olmadım desem yalan söylemiş olurum. :(

Ürünü satın alırken bu forumda yazanlara bakmamış mıydın? Yoksa sorunlar baş gösterince aradın taradın ve burayı öyle mi buldun?

Satın aldığın yere iade şansın varsa vakit geçirmeden iade et. Yok ise Teknobiyotik'in insafına kalmış durumdasın. O sorunu biz de aşamadık. Tarih, sürekli 2014'ü gösterdiği için 2012'de kayıt programlayamıyorsun. Ha 2 sene beklersen belki kendiliğinden düzelir. :)
  • quote:

quote:

arkadaşlar teknobiyotike mail attım umarım sorunu çözmeye yönelik adam gibi cevap alırım çünkü akortek den ümidi kestim.defalarca mail attım adam gibi cevap vermeyi bırak aradığım halde dönüş yapacağız dediler fakat sonuç kocaman 0 pişman olmadım desem yalan söylemiş olurum. :(

Ürünü satın alırken bu forumda yazanlara bakmamış mıydın? Yoksa sorunlar baş gösterince aradın taradın ve burayı öyle mi buldun?

Satın aldığın yere iade şansın varsa vakit geçirmeden iade et. Yok ise Teknobiyotik'in insafına kalmış durumdasın. O sorunu biz de aşamadık. Tarih, sürekli 2014'ü gösterdiği için 2012'de kayıt programlayamıyorsun. Ha 2 sene beklersen belki kendiliğinden düzelir. :)

ürünü teknobiyotikden almadım ama şansımı deneyeyim dedim.zor bela akortek ile görüştüm genel sorun olduğunu söylediler.bu ay içersinde firmware yayınlayacaklarını söylediler.biraz daha beklemekte fayda görüyorum.eğer olmazsa iade edeceğim.en kötü ihtimal bu şekilde kullanmak :( zaman diliminde +3 seçtiğim zaman şimdiki zamanı gösterebildim ama dediğim gibi sorun devam etmekte.

• quote:

quote:

quote:

ürünü teknobiyotikden almadım ama şansımı deneyeyim dedim.zor bela akortek ile görüştüm genel sorun olduğunu söylediler.bu ay içersinde firmware yayınlayacaklarını söylediler.biraz daha beklemekte fayda görüyorum.eğer olmazsa iade edeceğim.en kötü ihtimal bu şekilde kullanmak :( zaman diliminde +3 seçtiğim zaman şimdiki zamanı gösterebildim ama dediğim gibi sorun devam etmekte.

Aynı sorunu geçen sene yaz ortalarında ben de bildirmiştim onlara. İade hakkın yansın diye oyalıyorlar. Hiç düşünme, iade et. Sonra bir Goldmaster HDM-175 al, rahat et. Ben öyle yaptım.

• Bu aleti aldık ama tv sorunu var lütfen anlayan PM atsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Bu aleti aldık ama tv sorunu var lütfen anlayan PM atsın lütfen

Bu aleti, satıcısı bile anlamıyor. Biz nasıl anlayalım. Onca mesaj yazıp bu alet böyle kötü, şöyle çürük demişiz, okumamışsın, şimdi biz sana nasıl yardım edelim? :--)
    Fırsatın varsa iade et, kurtul. O sorunlar yakanı hiç bırakmayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Bu aleti aldık ama tv sorunu var lütfen anlayan PM atsın lütfen

Bu aleti, satıcısı bile anlamıyor. Biz nasıl anlayalım. Onca mesaj yazıp bu alet böyle kötü, şöyle çürük demişiz, okumamışsın, şimdi biz sana nasıl yardım edelim? :--)
    Fırsatın varsa iade et, kurtul. O sorunlar yakanı hiç bırakmayacak.

Valla hocam babam almıs benim bilgim yoktu sorun burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_61204887/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61204887

• quote:

Arkadaşlar,
    Bu ürünü getiren firma beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Meğer Dark Record Mania 2, Teledünya HD set top box'lar ile uyumsuzmuş. Bu uyumsuzluk, görüntüde renklerin kaymasına yol açıyor ve bir süre sonra renkler tam siyah beyaza dönüşüyor, en sonunda da kayıt kendi kendine kesiliyor, stop ediyor.

Bunu, bizim şikayetlerimiz sonucunda araştırıp saptamışlar.

Lütfen verdikleri cevabı okur musunuz?

"Üreticiden yanıt geldi arkadaşlar. Ancak onların da dedikleri farklı değil. Teledünyanın alt segment receiver'ın kompozit çıkışlarındaki yüksek sinyal gürültüsü sebebiyle görüntüde bozulmalara yol açıyor. TV'lerde sinyal gürültüsünü en aza indirecek ek devreler mevcut bu yüzden TV'de böyle sıkıntılarla pek karşılaşılmıyor. Yani sorunun kaynağı DRM2 değil. Diğer tüm receiverlarda sorun çıkarmayan cihazımızın Teledünyanın receiveri ile sıkıntı yaşaması sorunun doğru adresini gösteriyor aslında.

İkincisi DMM2 ile değişim imkanımız malesef yoktur.

Not: Bu konunun üstüne bu sorunla ilgili başka konular açmamanızı önemle rica eder, açıldığı takdirde forum kuralları dahilinde gereğinin yapılacağını size bildirmek isterim."

Direkt, biz adamı ayakta böyle kazıklarız tavrı. Konuyu Sanayi Bakanlığı'na şikayet edeceğim. Bu tür problemleri ciddiyetle ele aldıklarını çok iyi biliyorum.

Tüketici olarak mağdur olan bizleriz ama firmanın saygısız tavrına maruz kalan yine bizleriz. Ürününüze güvendik, satın aldık, enayi miyiz, neyiz? Ya bu ürünü geri al, ya adam gibi çalışan bir ürün ver.

Bu konunun peşini bırakmayacağımı bir kere daha belirtmek istiyor ve Akortek midir nedir, o firmanın ürünlerini almayı düşünen arkadaşları da bu vesile ile buradan uyarmak istiyorum. Ben mağdur oldum, siz olmayın.

Başın sıkışınca Akortek'in sana vereceği destek budur. Kapatılan forumlarından sadece bir enstantane. Tehdit, kabahati sende bulma, çözüme değil, soruna odaklı yaklaşım... Budur işte arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

kayıt yapabilmesi için aynı kanalın açımı kalması lazım mesela ben gece starı kaydetsin istiyorum sonra sabaha doğruda atv yi kaydetsin dediğimde yapıyormu? yani o kanalların açıkmı olması lazım

Programlanmış kayıt yapamıyor. Aletin saati de ayarlanamıyor. Sürekli 2014'te.
  • Bende dark record mania 2 mağdurlarındanım, son derece başarısız bir alet, sinirlenmeniz de cabası, hepsiburadadan aldım, geri iade edicem, muhtemelen yenisini yollıycaklar, yollasada yollamasada hadr diskini alıp makinayı çöpe atıcam, kimseye verip milleti de sinir hastası etmiycem. son söz: AMANNN HAA!!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.