Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sgezgin

Bende dark record mania 2 mağdurlarındanım, son derece başarısız bir alet, sinirlenmeniz de cabası, hepsiburadadan aldım, geri iade edicem, muhtemelen yenisini yollıycaklar, yollasada yollamasada hadr diskini alıp makinayı çöpe atıcam, kimseye verip milleti de sinir hastası etmiycem. son söz: AMANNN HAA!!

İade süren geçmişse, usturuplu, nazik bir dille iade etmek istediğini belirt. Paranı geri alabilirsen de git, Goldmaster HDM-175 al. Kaç ay oldu, hiçbir arıza göstermedi. Hayretler içinde kaldım.
  • 28 gün oldu, ancak 15.günde hepsi burada ya durumu bildirdim. Yollayın dediler, tatil falan anca yarın sabah yollıycam. Muhatap hepsiburada.com olduğundan sanmıyorum para iade edeceklerini, belki ürün değişir öyle olursa da gelir gelmez 3e 5 e bakmadan satıcam, akıl sağlığım daha önemli..
  • quote:

28 gün oldu, ancak 15.günde hepsi burada ya durumu bildirdim. Yollayın dediler, tatil falan anca yarın sabah yollıycam. Muhatap hepsiburada.com olduğundan sanmıyorum para iade edeceklerini, belki ürün değişir öyle olursa da gelir gelmez 3e 5 e bakmadan satıcam, akıl sağlığım daha önemli..

Gerçekten rezalet bir ürün elimizde patladı maalesef
  • quote:

28 gün oldu, ancak 15.günde hepsi burada ya durumu bildirdim. Yollayın dediler, tatil falan anca yarın sabah yollıycam. Muhatap hepsiburada.com olduğundan sanmıyorum para iade edeceklerini, belki ürün değişir öyle olursa da gelir gelmez 3e 5 e bakmadan satıcam, akıl sağlığım daha önemli..

Doğru bir iletişim kurarsan Hepsiburada, paranı iade edebilir. Bana aylar sonra iade etmişlerdi.
  • Abi anlamıyorum yav ben sizi ben 3 sene dark mini mania kullandım aleti hergün deli gibi kullandım saatlerce açık kaldığı oldu izlerken uyuya kalmalar falan neyse konuya geleyim geçenlerde bozuldu emektar zaten garantisi de bittiği için artık dedim yeni birşeyler alayım gittim hb'den rec mania 2 pe aldım sonuç gene mükemmel onu da sırf elimde magaworks 500w analog hoparlör setim var diye aldım (analog çıkışları gayet iyi çalışıyor çok memnunun) yoksa gene gider mini mania 2 falan alırdım 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım benim zaten kayıtla falan da işim olmaz takıyorum 2 tb, 1tb disklerimi çatır çatır izliyorum herşeyi Allah nazardan saklasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycihan

Abi anlamıyorum yav ben sizi ben 3 sene dark mini mania kullandım aleti hergün deli gibi kullandım saatlerce açık kaldığı oldu izlerken uyuya kalmalar falan neyse konuya geleyim geçenlerde bozuldu emektar zaten garantisi de bittiği için artık dedim yeni birşeyler alayım gittim hb'den rec mania 2 pe aldım sonuç gene mükemmel onu da sırf elimde magaworks 500w analog hoparlör setim var diye aldım (analog çıkışları gayet iyi çalışıyor çok memnunun) yoksa gene gider mini mania 2 falan alırdım 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım benim zaten kayıtla falan da işim olmaz takıyorum 2 tb, 1tb disklerimi çatır çatır izliyorum herşeyi Allah nazardan saklasın...

Kullanmadığın halde kayıt özellikli ve daha pahalı ürün alarak ne kadar bilinçli tüketici olduğunu ortaya koymuşsun zaten. Aynen devam et. :)

• Arkadaşlar Teledünya HD paketim ve Samsung Smart Led TVim var. Bu cihaz TV'deki HD yayınları 720p veya 1080p kalitesinde direk dahili veya harici diske kaydedebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niketre2

Arkadaşlar Teledünya HD paketim ve Samsung Smart Led TVim var. Bu cihaz TV'deki HD yayınları 720p veya 1080p kalitesinde direk dahili veya harici diske kaydedebiliyor mu?

Şansın olur da adam gibi çalışan bir ürün bulursan 720P olarak kaydedebilir. Çok şey bekleme ama. Teledünya HD kutusu ile bu alet uyumsuz. Teledünya'nın kompozit çıkışlarındaki elektrik akımı, cihazı bozuyor. Onun yerine Goldmaster HDM-175 al, paşa paşa kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Abi anlamıyorum yav ben sizi ben 3 sene dark mini mania kullandım aleti hergün deli gibi kullandım saatlerce açık kaldığı oldu izlerken uyuya kalmalar falan neyse konuya geleyim geçenlerde bozuldu emektar zaten garantisi de bittiği için artık dedim yeni birşeyler alayım gittim hb'den rec mania 2 pe aldım sonuç gene mükemmel onu da sırf elimde magaworks 500w analog hoparlör setim var diye aldım (analog çıkışları gayet iyi çalışıyor çok memnunun) yoksa gene gider mini mania 2 falan alırdım 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım benim zaten kayıtla falan da işim olmaz takıyorum 2 tb, 1tb disklerimi çatır çatır izliyorum herşeyi Allah nazardan saklasın...

Kullanmadığın halde kayıt özellikli ve daha pahalı ürün alarak ne kadar bilinçli tüketici olduğunu ortaya koymuşsun zaten. Aynen devam et. :)

Sen önce okumayı öğren bak ne yazmışım

sırf elimde magaworks 500w analog hoparlör setim var diye aldım (analog çıkışları gayet iyi çalışıyor çok memnunun) yoksa gene gider mini mania 2 falan alırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Sen önce okumayı öğren bak ne yazmışım

sırf elimde magaworks 500w analog hoparlör setim var diye aldım (analog çıkışları gayet iyi çalışıyor çok memnunun) yoksa gene gider mini mania 2 falan alırdım

Sen dünyada yokken ben klasikleri okuyordum, merak etme. Elinde hoparlör var diye kayıt özellikli alete bir ton para bayılman yine anlamsız. Nereden baksan iler tutar yanı yok.

• Ne kayıt özellikmiş arkadaş aptal aptal tv izleyip bide kayıt mı yapacağım sen klasikleri okumaya devam et
  • Merhaba Arkadaşlar Dün Dark Recorder Mania2 Aldım Gayet Memnunum Kayıtı Gösterimi Felan İyi Yalnız Bir Sorunum Var Oda Elimdeki Airties Wirless Adaptörünü Tanımıyor Olması
    Bu Resimdeki İcad'ı Tanıtamıyorum
     Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)

Ben Bu Wirless Adaptörüyle Masaüstü Pc'yi Kullanıyorum Fakat Bu Dark Recorder Mania2 De İşe Yaramıyr Daha Doğrusu Hiç Tanımıyor Belki Güncellemeyle İlgilidir Diye 2.2 Olan Versiyonu 2.52'ye Güncelledim Yine Aynı Ayarlara Giriyorum Ağ Ayarlarına Kablosuz Ayarlara AP Bulunamadı Yazıyor Bu Konuda Bilgi Sahibi Arkadaşlardan Yardım İstiyorum Selamlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: kolheti

Merhaba Arkadaşlar Dün Dark Recorder Mania2 Aldım Gayet Memnunum Kayıtı Gösterimi Felan İyi Yalnız Bir Sorunum Var Oda Elimdeki Airties Wirless Adaptörünü Tanımıyor Olması
    Bu Resimdeki İcad'ı Tanıtamıyorum
     Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)

Ben Bu Wirless Adaptörüyle Masaüstü Pc'yi Kullanıyorum Fakat Bu Dark Recorder Mania2 De İşe Yaramıyr Daha Doğrusu Hiç Tanımıyor Belki Güncellemeyle İlgilidir Diye 2.2 Olan Versiyonu 2.52'ye Güncelledim Yine Aynı Ayarlara Giriyorum Ağ Ayarlarına Kablosuz Ayarlara AP Bulunamadı Yazıyor Bu Konuda Bilgi Sahibi Arkadaşlardan Yardım İstiyorum Selamlar....

Airties'ın bu tür ürünlerinde Linux desteği yok. O nedenle napsan tanıtamazsın. En iyisi Dark markasını taşıyan bir adaptör al. Bende ürünle beraber gelmişti. Sende niye yok anlamadım. Ya da en iyisi o Dark'tan kurtul. Eğer forumdaki şikayetleri okursan yapacağın en iyi şeyin bu olduğuna karar vereceğine eminim.

• Hocam Cevabın İçin Teşekkürler Öncelikle Ben Cihazı Dün Hepsiburada'dan Aldım Bu İcad İlk Çıktığında Biraz Pahalıydı 216Tl'ye Düşmüş Senin Dediğin Dark Wirless İçinde Olanlar 320 Tl Felan Ben Wirless'iz Olanı Aldım Elimde Var Onu Kullanırım Diye Fakat İşe Yaramadı :D Diğer Şikayetlere Gelince Ben Dün Geceden Beri Sabaha Kadar Her Formatta Film İzledim Kasmadan Anında Açıyor Sıkıntı Yaratan Yada Kasan Bir Durum Olmadı Uzun Süreli Kayıtlar Yaptım Kayıt Kaliteside Gayet İyi Yani Şuan İçin Hiçbir Şikayetim Yok Geri Vermeye Gelince Hocam 216 Tl'lik Bir Cihaz Yapmadığı İş Yok Nerdeyse Ufak Tefek Sıkıntılar Olsada ki Karşılaşmadım Bence Bu Fiyata Değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolheti

Hocam Cevabın İçin Teşekkürler Öncelikle Ben Cihazı Dün Hepsiburada'dan Aldım Bu İcad İlk Çıktığında Biraz Pahalıydı 216Tl'ye Düşmüş Senin Dediğin Dark Wirless İçinde Olanlar 320 Tl Felan Ben Wirless'iz Olanı Aldım Elimde Var Onu Kullanırım Diye Fakat İşe Yaramadı :D Diğer Şikayetlere Gelince Ben Dün Geceden Beri Sabaha Kadar Her Formatta Film İzledim Kasmadan Anında Açıyor Sıkıntı Yaratan Yada Kasan Bir Durum Olmadı Uzun Süreli Kayıtlar Yaptım Kayıt Kaliteside Gayet İyi Yani Şuan İçin Hiçbir Şikayetim Yok Geri Vermeye Gelince Hocam 216 Tl'lik Bir Cihaz Yapmadığı İş Yok Nerdeyse Ufak Tefek Sıkıntılar Olsada ki Karşılaşmadım Bence Bu Fiyata Değer...

Başta bende de sıkıntı yoktu. Bu alet, aşama aşama bozuluyor. Fırsatın varken değerlendir derim. Ondan daha iyisi var. Goldmaster HDM-175, Dark'ın yaptığı her şeyi fazlasıyla yapıyor.

İade fırsatı kaçtıktan sonra saçını başını yolma diye diyorum.

• dark record mania 2 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. HDD den veya USB den izlediğim filimler ekrana tam oturmuyor. yani ekranın üzerinden ve altından bazı filmlerde ekranın sağından ve solundan boşluk kalıyor. ama aynı filmi usb den direk tv ye takınca ekrana tam oturuyor hiç biryerinden ekranda boşluk kalmıyor. bunun olmaması için bütün ayarları denedim. 16 gb lık yüksek çözünürlüklü filmde bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. acaba bilmediğim bir ayarımı var..?

saygılar..
    izmir/emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibutan

dark record mania 2 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. HDD den veya USB den izlediğim filimler ekrana tam oturmuyor. yani ekranın üzerinden ve altından bazı filmlerde ekranın sağından ve solundan boşluk kalıyor. ama aynı filmi usb den direk tv ye takınca ekrana tam oturuyor hiç biryerinden ekranda boşluk kalmıyor. bunun olmaması için bütün ayarları denedim. 16 gb lık yüksek çözünürlüklü filmde bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. acaba bilmediğim bir ayarımı var..?

saygılar..
    izmir/emre

Dark'ın kumandasında zoom düğmesi var mı?
  • Evet var fakat zoom la yakınlaştırdığım zaman ekrana görüntü yinede tam sığmıyor,boşluk kalıyor. Zoomladığım zaman sadece görüntü yakınlaşıyor. ekrana tam oturmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibutan

Evet var fakat zoom la yakınlaştırdığım zaman ekrana görüntü yinede tam sığmıyor,boşluk kalıyor. Zoomladığım zaman sadece görüntü yakınlaşıyor. ekrana tam oturmuyor.

Ya tam hatırlamıyorum ama FIT yani "uydur" diye bir seçenek olması lazım. En boy oranını ekrana tam uyacak şekilde yayıyor. En azından benim Goldmaster'da var bu özellik. Dark Record Mania 2 çok sorunlu bir alet. Yavaş yavaş darmadağın olacak elinde. Bu ne ki daha. :(
  • Media Mania 2 ile ilgili bir kaç sorum olacak. Cihazın içinde 2 TB'lık hard diskim var ve yaklaşık 200 adet film var. Arama özelliğini bulamadım, yani istediğim filme gitmek için teker teker aşağı kadar inmem gerekiyor. İsim arama özelliği yok mu?
    İkinci sorum; hard diskte ne kadar boş alan kaldığını göremiyorum, siz görebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.