Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende media mania 2 var bugün dark 150 mbps cihazla uyumlu wifi aldım ama takıyorum ne ışık yanıyo nede wifi plug in diye birşey çıkıyo bilgisayarda nete sorunsuz giriyo acaba bunun kullanmak için bir yolu varmıdır yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  • Merhaba,
    Dark record mania2 ile dark record mania2 PE yazılımları farklımı ben de PE var mania2 yazılımını atınca cihaz çakıyor.
    Birde kumanda nereden bulabiliriz. Teşekkürler.
  • 1 sene garantisi olan dark record mania 2 wireless modelini kutuladim satisa hazir tutuyorum arkadaslar ilgilenenler pmden yada dukkandan ulasabilir.
  • Az önce hepsiburada sitesinden Dark Record Mania 2 Platinum Edition siparişi verdim (202 TL), teslim aldığımda görüşlerimi yazarım.

Çeşitli sıkıntılarla karşılaşan arkadaşlar olmuş yorumları okudum, cihazdan beklentilerini karşılayamayan arkadaşlar haklı olarak olumsuz eleştiriler yapmışlar ancak ben akortek ile bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Yanlış anlaşılmasın, cihazlarıyla ilgili sorun yaşamadım demiyorum ancak beklentimi karşılamadığında ya iade edip paramı aldım yada teknik servisine gönderdim çözüp geri yolladılar. En son android box almıştım, yasal süresi içinde ürünü kullanıp test ettim ve beklediğim gibi performanslı bir şekilde 1080 P HD videoları oynatamayınca iade ettim. İade sebebi olarak kısaca ürün ilanında belirtildiği şekilde çalışmıyor dedim o kadar.

Bulabilseydim media mania 2 almayı düşünüyordum, kayıt özelliği benim için olmazsa olmaz bir durum değil şu an için ancak güvenebileceğim bir site üzerinde satışına rastlamadım.

Özetle, gelsin bakalım inceleyip göreceğiz :)

Not: WD green serisi 2 TB lık disk aldım yanında, umarım görme tanıma konusunda sıkıntı yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkoray -- 23 Aralık 2012; 16:56:27 >

• Biraz geç oldu ancak zaten konu güncelliğini yitirmiş anladığım kadarıyla :)

Cihaz elime geçti yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Aldığım 2 TB diski hiçbir sorun çıkarmadan tanıdı.
    Cihazı kutusundan çıkardım, ses sistemine bağlantılarını yaptım, içine sabit diski takıp formatladım.
    Saat, network gibi genel ayarlarını yaptım ve kullanmaya başladım.

Şimdiye kadar youtube videolarının açılmıyor olması dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Kayıt yapma, zamanlamalı kayıt yapma, canlı yayın izlerken durdurma,
    devam ettirme gibi her türlü fonksiyon yaklaşık on gündür sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
    Sabit diski defalarca çıkartıp, film kopyaladıktan sonra yerine geri taktım vs.. vs.. herhangi bir problem yok :))

Elimde olan yüzlerce film ve dizi içerisinde oynatmadığı herhangi bir dosya çıkmadı.

Aldığıma çok memnun kaldığımı söyleyebilirim, almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
    Burada yazılan yorumları okuduğumda kesinlikle sorunla karşılaşacakmışım gibi bir izlenim
    oluşmuştu bende ancak belki benim şansım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• bu alete server yüklenebiliyormu?
    bunu alırsam uydu vazifesi görürmü yoksa sadece kaydedicimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

Biraz geç oldu ancak zaten konu güncelliğini yitirmiş anladığım kadarıyla :)

Cihaz elime geçti yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Aldığım 2 TB diski hiçbir sorun çıkarmadan tanıdı.
    Cihazı kutusundan çıkardım, ses sistemine bağlantılarını yaptım, içine sabit diski takıp formatladım.

Şimdiye kadar youtube videolarının açılmıyor olması dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    devam ettirme gibi her türlü fonksiyon yaklaşık on gündür sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
    Sabit diski defalarca çıkartıp, film kopyaladıktan sonra yerine geri taktım vs.. vs.. herhangi bir problem yok :))

Elimde olan yüzlerce film ve dizi içerisinde oynatmadığı herhangi bir dosya çıkmadı.

Aldığıma çok memnun kaldığımı söyleyebilirim, almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
    Burada yazılan yorumları okuduğumda kesinlikle sorunla karşılaşacakmışım gibi bir izlenim

Tarih bende 2014'ten daha önceki bir zamana ayarlanamıyordu? Sen güncel şekilde tarih ayarı yapabiliyor musun? Timeshift özelliği çalışıyor mu peki? Fandan anladığım kadarıyla kamyon motoru gibi bir ses henüz gelmeye başlamamış. O iyi bir şey. Tabii zaman içinde neler olacağını bilemeyiz. Besmelesiz açıp kapama cihazı derim. :(

• FORUMA ÖZEL PAKET

İSTEYENLER PM DEN İRTİBAT KURABİLİRLER

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Tarih bende 2014'ten daha önceki bir zamana ayarlanamıyordu? Sen güncel şekilde tarih ayarı yapabiliyor musun? Timeshift özelliği çalışıyor mu peki? Fandan anladığım kadarıyla kamyon motoru gibi bir ses henüz gelmeye başlamamış. O iyi bir şey. Tabii zaman içinde neler olacağını bilemeyiz. Besmelesiz açıp kapama cihazı derim. :(

Tarih ayarlamasında bir sorunla karşılaşmadım, ilk kurulumu yaparken tarihi sorunsuz bir şekilde girebildim. Timeshift özelliği sorunsuz çalışıyor. Hem anında kayıt yapabiliyorum, hem de ileri bir zamana ayarlayabiliyorum. Tabii ileri bir zaman derken 5 dakika sonrasına ayarlayıp denemiştim. Bir kaç gün sonrasına ayarlayıp denemedim. Fandan henüz fazla bir ses gelmiyor, yeteri kadar toz toplamadı sanırım :)

Bunların dışında aklıma gelenleri yazıyorum; sabitdiski defalarca söküp taktım, bilgisayarın e-sata çıkışından dosyalarımı kopyaladım, tekrar geri taktım diski tanımama gibi bir sorunla karşılaşmadım.

* Youtube çalışmıyor (belki güncelleme gerekiyordur ama bakmadım)
    * Güncelleme demişken, otomatik güncelleme çalışmıyor sanırım, arıyor ancak birşey bulamıyor, belki güncel sürüm yoktur bilemiyorum.
    * Elle network ayarlarında bir sorun vardı aklımda kaldığı kadarı ile, ağ maskesi 127 ile başlıyor ve değiştirilemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Otomatik ayarlarda bir bağlantı sorunu yok ama. Dosya paylaşımında bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bilgisayarlar cihazı görebiliyor ağda.
    İyi yani genel olarak, tüm ana fonksiyon ve özellikler sorunsuz çalışıyor şimdilik.

Cihazın firmware sürümünü nasıl öğrenebilirim bilen varsa memnun olurum?

• quote:

quote:

quote:

Tarih ayarlamasında bir sorunla karşılaşmadım, ilk kurulumu yaparken tarihi sorunsuz bir şekilde girebildim. Timeshift özelliği sorunsuz çalışıyor. Hem anında kayıt yapabiliyorum, hem de ileri bir zamana ayarlayabiliyorum. Tabii ileri bir zaman derken 5 dakika sonrasına ayarlayıp denemiştim. Bir kaç gün sonrasına ayarlayıp denemedim. Fandan henüz fazla bir ses gelmiyor, yeteri kadar toz toplamadı sanırım :)

Bunların dışında aklıma gelenleri yazıyorum; sabitdiski defalarca söküp taktım, bilgisayarın e-sata çıkışından dosyalarımı kopyaladım, tekrar geri taktım diski tanımama gibi bir sorunla karşılaşmadım.

* Youtube çalışmıyor (belki güncelleme gerekiyordur ama bakmadım)
    * Güncelleme demişken, otomatik güncelleme çalışmıyor sanırım, arıyor ancak birşey bulamıyor, belki güncel sürüm yoktur bilemiyorum.
    * Elle network ayarlarında bir sorun vardı aklımda kaldığı kadarı ile, ağ maskesi 127 ile başlıyor ve değiştirilemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Otomatik ayarlarda bir bağlantı sorunu yok ama. Dosya paylaşımında bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bilgisayarlar cihazı görebiliyor ağda.
    İyi yani genel olarak, tüm ana fonksiyon ve özellikler sorunsuz çalışıyor şimdilik.

Cihazın firmware sürümünü nasıl öğrenebilirim bilen varsa memnun olurum?

İyi iyi. Allah bozmasın. Firmware'leri Akortek'in sayfalarından indiriyorduk aklımda yanlış kalmadıysa. Yalnız bizim zamanımızda orijinal yazılımı vermiyorlardı. Yani firmware'i yükledin ama eskisinden daha kötü mü oldu, geriye dönemiyordun. O konuya dikkat et. Çok gerekmiyorsa ve orijinal firmware'i de vermiyorlarsa kurcalama istersen.

• quote:

İyi iyi. Allah bozmasın. Firmware'leri Akortek'in sayfalarından indiriyorduk aklımda yanlış kalmadıysa. Yalnız bizim zamanımızda orijinal yazılımı vermiyorlardı. Yani firmware'i yükledin ama eskisinden daha kötü mü oldu, geriye dönemiyordun. O konuya dikkat et. Çok gerekmiyorsa ve orijinal firmware'i de vermiyorlarsa kurcalama istersen.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, zaten bir güncellemeye gerek yok gibi duruyor şu an. Youtube olsaydı fena olmazdı ama onun içinde maceraya girmeye gerek yok.
  • Dark record mania2 aldım sorum sizdede cihaz kapalıyken cihazın içindeki fan çalışıyor mu?. Birde öteki bozulan cihazım olan dark media maniadan cıkardiğim harddiski taktım cihaz görmedi formatlamakta istemiyorum çünkü içi dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bndsk -- 10 Şubat 2013; 19:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bndsk

Dark record mania2 aldım sorum sizdede cihaz kapalıyken cihazın içindeki fan çalışıyor mu?. Birde öteki bozulan cihazım olan dark media maniadan cıkardiğim harddiski taktım cihaz görmedi formatlamakta istemiyorum çünkü içi dolu

HDMI kablosundan elektrik alıyorsa fanı çalışabilir.
  • quote:

quote:

Dark record mania2 aldım sorum sizdede cihaz kapalıyken cihazın içindeki fan çalışıyor mu?. Birde öteki bozulan cihazım olan dark media maniadan cıkardiğim harddiski taktım cihaz görmedi formatlamakta istemiyorum çünkü içi dolu

Elektrik var cihaz kapalı kırmızı ışığı yanıyor ama fan calışıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ya işte dedim ya... TV'ye HDMI kablosuyla bağlıysa, oradan elektrik beslemesi alıyordur. O da fanı çalıştırır. Standby konumunda olsa bile o fan çalışır. Ya HDMI Splitter alıcan, bağlantıyı onun üzerinden yapıcan ve recorder'ı kullanmadığın zaman, onun HDMI portunu iptal edicen, ya kullanmadığın zaman HDMI kablosunu çıkarıcan ya da fanın çalışmasına katlanıcan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya işte dedim ya... TV'ye HDMI kablosuyla bağlıysa, oradan elektrik beslemesi alıyordur. O da fanı çalıştırır. Standby konumunda olsa bile o fan çalışır. Ya HDMI Splitter alıcan, bağlantıyı onun üzerinden yapıcan ve recorder'ı kullanmadığın zaman, onun HDMI portunu iptal edicen, ya kullanmadığın zaman HDMI kablosunu çıkarıcan ya da fanın çalışmasına katlanıcan.

Bütün kabloları çıkardım sadece elektrik kablosu takılı cihaz kapalı ama fan çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün kabloları çıkardım sadece elektrik kablosu takılı cihaz kapalı ama fan çalışıyor.

Dark dünyasına hoş geldin o zaman. Bendeki Goldmaster'da HDMI bağlantısını devre dışı bırakınca fan susuyor. Dark ise demek sürekli toz toplamaya devam ediyor.

• Merhebalar.
    dark record mania 2 cihazından almayı düşünüyorum
    kullandığım uydu cihazı dreambox 500-s acaba uyumlu olurmu?
    dreambox sayesinde izlediğim şifreli kanallardan kayıt yapıp izleyebilirmiyim?

• slm
    bu cıhazdan bende almak ıstıyorum
    network kablo ıle ag uzerınden pc ye baglanıp fımlerı .youtube v.s radyo ıcın kullanmak ıcın alacagım..
    2 yıldır baska marka vardı agdan baglanıyordu sorun yoktu..sımdı bozuldu..bırde dark manıa alsam dıyorum kullananlar tavsıye edermı..ıcıne hdd takmıcam ..agdan dırek pc ye gırıp ordan ızlıcem...pc de win var ag uzerınden tanımada sorun olurmu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.