Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Çipsette Herhangi Bir Farklılık Var Mı?
    Hayır, DMM2 de aynı DMM gibi Realtek 1073 çipset kullanmaktadır, dolayısıyla ağ ve diğer pek çok problemle ilgili sorularınız için Dark Media Mania forumumuzu da ziyaret edebilirsiniz."

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=127&t=3391

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

murdocklawless arkadaşın başlığından alıntı yaptım.
    Sigma ve realtek'in 2011 yol haritaları...
    http://forum.donanimhaber.com/m_48830035/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48830035

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi)

Dark Media Mania 2 de hangi işlemci takılı bende merak ediyorum. ilk versiyon Dark Media Mania ya hangi işlemciyi kullanıyordu ?

• Çok güzel bir analiz olmuş. Teşekkürler.

Basit bir iki sorum olacak.

Televizyon yayınlarını düzgün gösterip kaydedebiliyor mu? Titreme, normalden büyük veya küçük gösterme gibi problemler yaşatıyor mu? (TV yayını olarak ne kullandığınızı da öğrenebilir miyim? Bende Teledünya var mesela.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Çok güzel bir analiz olmuş. Teşekkürler.

Televizyon yayınlarını düzgün gösterip kaydedebiliyor mu? Titreme, normalden büyük veya küçük gösterme gibi problemler yaşatıyor mu? (TV yayını olarak ne kullandığınızı da öğrenebilir miyim? Bende Teledünya var mesela.)

TV kaydı örneği konu başlığında görebilirsin dilersen kontrol edebilirsin.Gayet net bir görüntü olduğunu izlediğinde göreceksin.Bu konuda için rahat olsun.Tv yayını konusuna gelince bildiğimiz uydu kullanıyorum
  • Tekrar merhabalar, benim de ürünüm geldi. Kayıt özelliği çok düzgün bir şekilde çalışıyor. Ürün gayet güzel. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Tekrar merhabalar, benim de ürünüm geldi. Kayıt özelliği çok düzgün bir şekilde çalışıyor. Ürün gayet güzel. Tavsiye ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan
  • Şimdiye kadar kullandığım en iyi media oynatıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

Tekrar merhabalar, benim de ürünüm geldi. Kayıt özelliği çok düzgün bir şekilde çalışıyor. Ürün gayet güzel. Tavsiye ederim.

Hep birlikte inşallah.. İncelemen için tekrar teşekkür ederim. Video kayıtta çok güzel..

• quote:

quote:

quote:

Hep birlikte inşallah.. İncelemen için tekrar teşekkür ederim. Video kayıtta çok güzel..

Valla ne yalan söyliyim bende bukadar iyi olacağını tahmin etmemiştim ama gerçekten güzel kayıt yapıyor.Ayrıca video kameramdaki yani kasettteki videolarıda DRM2 sayesinde dijital ortama aktarmasıda güzel bir olay..

• ürün uydudan hd kayıt yapabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

ürün uydudan hd kayıt yapabiliyormu?

Hayır ama dvd kalitesinde kayıt yapabiliyor konu başlığında örnek kayıt mevcut oradan kontrol edebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 12 Haziran 2011; 14:07:25 >
  • quote:

quote:

Çok güzel bir analiz olmuş. Teşekkürler.

TV kaydı örneği konu başlığında görebilirsin dilersen kontrol edebilirsin.Gayet net bir görüntü olduğunu izlediğinde göreceksin.Bu konuda için rahat olsun.Tv yayını konusuna gelince bildiğimiz uydu kullanıyorum

Çok teşekkür ederim. Hepsiburada'dan aldığım Inca'nın kayıt özelliği çok kötü çıktı. Onun iade işlemlerini tamamlar tamamlamaz bunu alıyorum. Tekrar çok sağ ol!

• teşekkür ederim.
  • Bu arada yeni firmware eklenecektir.Çıkmasını bekliyoruz..
  • hd yayınları da kayıt yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim25

hd yayınları da kayıt yapıyor mu?

Valla bende hd yayın yok fakat mantıklı düşünürsek hd kaynaklı yayını kaydeder ama dvd kalitesinde..Hd yayını olan arkadaşlar varsa kayıt tecrübesi edinir ve burada paylaşırsa sevinirim.
  • Hd yayını hd olarak kayıt yaparsa o fiyata satmazlar.
  • PC'deki paylaşım klasörümdeki dosyaları oynatmak istediğimde Net User ID ve password sordu. Bu ekrana ne yazmak gerektiğini bulabilen bir vatan evladı çıktı mı arkadaşlar?
  • kayıt yapabilmesi için aynı kanalın açımı kalması lazım mesela ben gece starı kaydetsin istiyorum sonra sabaha doğruda atv yi kaydetsin dediğimde yapıyormu? yani o kanalların açıkmı olması lazım
  • quote:

Bağlantı sorununu hallettim. Yalnız bi şey dikkatimi çekti.

Bu aletin bir açma-kapama düğmesi yok yahu. Fişten çekmezsen sürekli fanı çalışıyor. İnsan bi düğme koymaz mı?

cihazın önünde açma kapama düğmesi mevcut sağ alt köşede
  • Arkadaşlar, ben de bu üründen sipariş etmeyi düşünüyorum ama bilmem gereken birkaç özelliği var. Bunlar hakkında bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu ürün bilgisayarsız ortamda kullanılacağı için, bir bilgisayar yardımı olmadan SD kart okuyucu birimine takılan bir SD kart üzerindeki fotoğrafları veya kamera ile çekilmiş video görüntülerini, SD karttan, cihazın içine takacağımız dahili hard disk üzerine uzaktan kumanda cihazı aracılığıyla kopyalayabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.