Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki o zamam crt televizyonuma bagliyayim. destekliyor. o zaman bu cihaz uydu alicisindan daha mi iyi. onu sokmem mi gerekecek?
  • 25o tl ye nerde buldunuz. ben o fiata da almaya talibim. tesekkurler.
  • aygıtınızla iligilenebilirim. yazarsanız memnun olurum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiuslu

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-media-mania-2-1080p-71-youtubemkvdtsdolby-torrentinternet-tv-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpmania2/productDetails.aspx?productId=bd130263&categoryId=112123

ürünün sıfırı burada 250 tl arkadaşım. 200'tl ye bırakırsan alabilirim...

Verdiğin linkte 294 TL yazıyor ciğerim.

• ARKADAŞLAR LG 42 LW 650S MARKA TV ALDIM.INTERNETTEN İNDİRDİĞİM 3D FİLMLERİN SESLERİ GELMİYOR.SORUNUN TV DTS İ DESTEKLEMEDİĞİNDEN DOLAYI MEYDANA GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BU YÜZDEN MEDYA OYNATICI ALMAYI DÜŞÜNDÜM.BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU SORUNU ÇÖZMEK.TORRENT DESTEKLEMESİ VEYA KAYIT YAPMASI PEK ÖNEMLİ DEĞİL.DARK RECORD MANIA 2 - NOONTEC V9 - WD TV LIVE HD ARASINDA KALDIM.VEYA BAŞKA MARKA DA TAVSİYE EDEBİLİRSİNİZ.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM...
  • Tabii ki Dark Record Mania 2 alma. Elinde kalır, paran boşa gider. Forum sayfalarını da kapattılar ve iyice "Allah'a emanet" bir cihaz haline getirdiler. Diğer seçenekleri değerlendir.
  • İyiki bu sayfaları okumuşum.Tam DMM2 satın alıyorken vazgeçtim.Forum'sitesi hazirandan beri kapalı. Hep destek tam destek :)
  • Forumumuz bakım nedeniyle süresiz olarak kapalıdır. Bu süre zarfında firmware ve sürücülerewww.akortek.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Tevekkeli bende neden bu sitenin forum bölümü kapalı demiştim. Nedenini arkadaşlar zaten detaylıca anlatmış.

Bu tip firmaların çoğu ürünleri çinden ithal edip üzerlerine de kendi logolarını bastırıyorlar. Buraya kadar sorun yok. Fakat biz kullanıcılar bir sorun yaşadığımızda teknik destek için kimi arıyoruz! Tabiki de distribitör firmayı. Ama görüyoruz ki işin aslı daha farklı. Millet DH gibi sitelerde ki deneyimli kullanıcılar ve bu işe profesyonel anlamda gönül vermiş arkadaşlardan yardım alarak sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.

Bakıyorum da Akortek sorunları çözmek yerine daha farklı bir arayış içerisine girmiş. Eğer teknik destek veremiyorsan bu işlere hiç girmeyeceksin. Girmeyeceksin ki bu kadar insanı da mağdur durumda bırakmıyacaksın.

Birde anlamadığım şey insanları keriz yerine koymaya çalışıyorlar ama biz de enayi değiliz. Açıkçası bende DRM2 almayı düşünüyordum ama forumda yazılıp çizilenleri okuyunca buz gibi soğudum.

Sonuç: İyiki varsınız DH topluluğu ve diğer topluluklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: googlecomtr

Forumumuz bakım nedeniyle süresiz olarak kapalıdır. Bu süre zarfında firmware ve sürücülerewww.akortek.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Tevekkeli bende neden bu sitenin forum bölümü kapalı demiştim. Nedenini arkadaşlar zaten detaylıca anlatmış.

Bu tip firmaların çoğu ürünleri çinden ithal edip üzerlerine de kendi logolarını bastırıyorlar. Buraya kadar sorun yok. Fakat biz kullanıcılar bir sorun yaşadığımızda teknik destek için kimi arıyoruz! Tabiki de distribitör firmayı. Ama görüyoruz ki işin aslı daha farklı. Millet DH gibi sitelerde ki deneyimli kullanıcılar ve bu işe profesyonel anlamda gönül vermiş arkadaşlardan yardım alarak sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.

Bakıyorum da Akortek sorunları çözmek yerine daha farklı bir arayış içerisine girmiş. Eğer teknik destek veremiyorsan bu işlere hiç girmeyeceksin. Girmeyeceksin ki bu kadar insanı da mağdur durumda bırakmıyacaksın.

Birde anlamadığım şey insanları keriz yerine koymaya çalışıyorlar ama biz de enayi değiliz. Açıkçası bende DRM2 almayı düşünüyordum ama forumda yazılıp çizilenleri okuyunca buz gibi soğudum.

Sonuç: İyiki varsınız DH topluluğu ve diğer topluluklar.

İşin ilginci ne biliyor musun? Ben de bu ürünü burada okuduğum olumlu yorumlar üzerine aldım. İlk sayfalardaki yorumlar, ürünü bir hayli öven cinstendi. Fakat benim şanssızlığım mıdır, nedir, bilemiyorum, ürün ve ürünü getiren firma büyük bir hayal kırıklığı yarattı bende ve eminim benim gibi birçok kullanıcıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem
    İşin ilginci ne biliyor musun? Ben de bu ürünü burada okuduğum olumlu yorumlar üzerine aldım. İlk sayfalardaki yorumlar, ürünü bir hayli öven cinstendi. Fakat benim şanssızlığım mıdır, nedir, bilemiyorum, ürün ve ürünü getiren firma büyük bir hayal kırıklığı yarattı bende ve eminim benim gibi birçok kullanıcıda.

Ben bir kaç gündür o cihaz bu cihaz fellik fellik internet sitelerinde arama yapıyorum. Kullanıcı yorumlarını okuyorum. Hepsinde şunları gözlemledim.

1. Ülkemizde satılan bazı ürünlerde insanlar, ithalatçı firma kaynaklı sorunlardan yakınmaktalar.

2. Ülkemizde satılan cihazların işlemcilerinin yetersiz oluşu. ( Aslında yeni modellerini çoktan piyasaya sürdüler belkide ama nedense hala ülkemizde yok o yeni ürünler. )

3. Popcorn ve Dune vs. gibi sağlam markalar dışındaki ürünlerden birisini tercih edecekseniz, yani ucuz çin mallarını kastediyorum, forumları bir araştırın mutlaka bir eksiği gediği vardır. Bu demek değil ki popcorn dune vs.. gibi cihazlar hiç sorun çıkarmaz ama en azından daha az sorun çıkarır diye düşünüyorum. Fakat herkesin ( benim gibi ) popcorn, dune gibi ürünleri alacak maddi durumu da olmayabilir.

4. Şu an için bu saatte aklıma başka bir şey gelmedi.

Kısaca ya gözünüzü karartıp beğendiğiniz ürünü alacaksınız, yada benim gibi tüm forumları gezip, almayı düşündüğünüz cihaz ile ilgili yorumları okuduktan sonra bir anda almaktan vazgeçeceksiniz :)

• Bu gerizekalı aletin şimdi de önündeki mavi ON lambası bozuldu. Alet çalıştığı halde ışık yanmıyor. Şerefsiz makine!
  • dur hele şu konuyu takip edeyim.ilginç yorumlar var.
    1 ay sonra medya oynatıcısı almayı planlıyorumda.
  • En azından hangi medya player'ı almayacağını artık net olarak biliyorsun! :-)
  • quote:

Bu gerizekalı aletin şimdi de önündeki mavi ON lambası bozuldu. Alet çalıştığı halde ışık yanmıyor. Şerefsiz makine!

Lektem kardeşim konuyu açan kişi olarak ne yazıkki bende aynı şekilde cihazdan soğudum.Dediğin gibi benim cihazında önündeki mavi lamba yanmıyor Alacak olan arkadaşlar yorumları,şikayetleri ve en önemliside şikayetler karşısında yetkililerin kullanıcılarına ''cahil insan'' muamelesi yapmalarını gözden geçirsin ve tercihlerini ona göre yapsınlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 20 Kasım 2011; 10:38:31 >
  • yorumlarınız için teşekkürler.ben de almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmyk

yorumlarınız için teşekkürler.ben de almaktan vazgeçtim.

Bir sürü para cebinde kalmış. Ne mutlu sana. :-)
  • arkadaşlar 3D filmleri nasıl açacağım hakkında bilgi verebilecek olan var mı? LG marka 3D özellikli bir tv var filmi başlatınca tv üzerinden mi 3D haline getiriyoruz yoksa film içerisinde ki menüden mi? 2 tane film indirdim ama menülerinde 3d olarak açabileceğim bir yer bulamadım şimdi 3. filmi deneyecem. bu konu hakkında bilgisi olan varsa mahbule geçecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mynameis_NEO

arkadaşlar 3D filmleri nasıl açacağım hakkında bilgi verebilecek olan var mı? LG marka 3D özellikli bir tv var filmi başlatınca tv üzerinden mi 3D haline getiriyoruz yoksa film içerisinde ki menüden mi? 2 tane film indirdim ama menülerinde 3d olarak açabileceğim bir yer bulamadım şimdi 3. filmi deneyecem. bu konu hakkında bilgisi olan varsa mahbule geçecek :)

3D film mi? Timeshift bile yapamıyoruz ki. Kör topal çalışan bir alet almışsın. Herhalde biz burada eleştirilerimizi yazmadan önce aldın.

• quote:

3D film mi? Timeshift bile yapamıyoruz ki. Kör topal çalışan bir alet almışsın. Herhalde biz burada eleştirilerimizi yazmadan önce aldın.

off ya 3D film izleyemiyoruz mu şimdi? :S bi arkadaş satın almak istiyordu 3D filan aramıyor acaba ona satsam mı yaa? 3D film oynatabilen ne önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temose -- 13 Aralık 2011; 22:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.