Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknik olarak yorum yapamasamda elimdeki filmleri açıp açamamasına göre değerlendirme yapabilirim size.
    Yaklaşık 15 güncel filmimden 2 tanesini açmadı.

Final.Destination.5.720p.Bluray.x264-TWiZTED.mkv
    Warrior.2011.DVDRiP.AC3.XViD-DiAMOND.CD1.avi

Ayrıca 9.06 güncellemesini yapıncada açmadı.

Bunun dışındaki özelliklerinin heryerde olumlu olduğunu araştırarak öğrendiğim için geri vermemeyi düşünüyorum. Aynı özellikde ve bu filmleride açabilecek bir media player varsa hemen geri verebilirim.
  • Ayrıca Youtube programına giriyor ama videoları açmıyor. Bu menüde saçmalıyor birascık.
  • Ayrıca her defasında altyazı gösterme durumunu açma işine uyuz oldum.
  • Arkadaşım aldığın cihazı güle güle kullanmanı dilerim.Fakat birçok problemden bahsetmişsin mesela alt yazı, yutube açmama, mkv seyredememe gibi.,ben dün mediamarkt mağazasında senin almış olduğun ve kendi kullandığın Dexonic cihazını gördüm.Fiyat olarak senin almış olduğun cihaz benim kullandığım Dexonic cihazından daha pahalıydı.Benim kullandığım cihaz fiyat olarak daha ucuz ama senin bahsettiğin problemlerden hiç birisi yoktur.Yani senin şikayetçi olduğun tüm foksiyonlar hatasız çalışmaktadır.Hem fazla ücret ödeyip hemde problem yaşamak istemiyorsan benim kullandığım cihazı tavsiye ederim.Ama karar yinede sizin, msğduriyetinizi gördüğüm için bilgi vermek istedim.İyi günler.
  • Dark'ın forumu yine kapalı. Sorulan sorular cevapsız kalıyor. Kimse ilgilenmiyor. Benim evdeki cihazda şimdi de Wifi problemi başladı. Wifi adaptörü ile ilgili olarak bir "Takıldı" bir "Çıkarıldı" uyarısı veriyor arka arkaya. Bağlantı kuramıyor. Kursa bile kesiliyor. İyice sapıttı gerizekalı alet. Verdiğim para zehir zıkkım olsun, boğazlarından gelsin. Doktor parası yapsınlar inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-tv-live-streaming-media-player-wdbgxt0000nbk/productDetails.aspx?productId=bd85545&categoryId=112123

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-live-record-imp-56hd-mkv-71-dts-wireless-wlan-full-hd-media-player-wireless-adaptor-altin-uclu-hdmi-kablo-hediye-/productDetails.aspx?productId=bd85421&categoryId=112123

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-record-mania-2-canli-kayit-1080p-71-youtubemkvdtsdolby-torrentinternet-tv-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmprec2/productDetails.aspx?productId=bd130264&categoryId=112123

Bu üç cihazdan hangisi daha çok tercih edilmeli.Hemen birini almak istiyorum.
    Sayın arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar...

Dark Record Mania 2'yi alma da ne alırsan al. İnca'yı aslında denemiş, geri vermiştim. Teledünya HD kutusundan gelen sinyali kaydederken sürekli bir yukarı aşağı taramalı, garip bi şekilde kaydediyordu. Saçma sapan bi uyumsuzluk vardı. Kayıt özelliği çok şart değilse başka ve dünyaca tanınmış markalardan şaşma. Forumda bir arkadaş da Dexonic'i önermiş.

• quote:

muh_tar
    Forumda dolaşırken yazılarından birinde 2.03 ver.yüklendi yazmışsın.
    Aynı dert bende de var ama reset tuşu olmadığından nasıl yükleyeceğimi bilemedim.
    Bu nedenle yardımcı olursan sevinirim.Kolay gelsin.
    Bir de aynı problemi yaşadın mı bilmiyorum ama usb wireless adaptörü bir türlü tanıtamadım.
    Üretici firma sorunun çözümü için güncelleme yapın dedi ama çözeceğinden emin değilim.
    Bu konuda da yardımcı olabileceğin bir fikrin varsa sevinirim.

Özel mesaj atamadığımdan buradan yazıyorum kusura kalma.

reset tuşu demişsin, reset cihazın arkasında iğne deliği gibi bir yer var oradan yapılıyor. USP Flash diskini takıp, reset kısmını bir iğne yada ataç yardımıyla basılı tutup adaptör fişini takıyorsun. 10 saniye sonra güncelleme başlıyor.

Diğer konuda ilk aldığımda benim wireless ile denedim olmamıştı. Güncellemeden sonra denemedim. İnşallah güncellemeden sonra düzelir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar bende logitech x540 5+1 ses sistemi var.Ben birde led tv almak istiyorum.Fakat ses sistemini tv yemi yoksa drm2 yemi bağlamam gerek aslında daga doğrusu bu ses sistemini drm2 ye nasıl bağlarım ki 5+1 ses elde edebileyim?? Şimdiden teşekkürler..
    (Lektem kardeşim senden de çözüm önerisi bekliyorum:) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bende logitech x540 5+1 ses sistemi var.Ben birde led tv almak istiyorum.Fakat ses sistemini tv yemi yoksa drm2 yemi bağlamam gerek aslında daga doğrusu bu ses sistemini drm2 ye nasıl bağlarım ki 5+1 ses elde edebileyim?? Şimdiden teşekkürler..

DRM2'nin arkasındaki optik çıkış var. Ben oradan bağladım. Görüntünün daha doğrusu oynatacağın medyanın kaynağı ne ise, ses sistemini de o cihaza bağlamalısın. Ses sisteminde optik giriş varsa tek kablo ile bu işi halledebilirsin.

Bu arada şu anda kullandığın TV nedir? LCD veya plazman varsa LED'e boşuna para dökme. Daha alacakları çok yolları var bunların. Geliştirilmeleri lazım. Acele etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanAkkor -- 22 Aralık 2011; 10:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Arkadaşlar bende logitech x540 5+1 ses sistemi var.Ben birde led tv almak istiyorum.Fakat ses sistemini tv yemi yoksa drm2 yemi bağlamam gerek aslında daga doğrusu bu ses sistemini drm2 ye nasıl bağlarım ki 5+1 ses elde edebileyim?? Şimdiden teşekkürler..

DRM2'nin arkasındaki optik çıkış var. Ben oradan bağladım. Görüntünün daha doğrusu oynatacağın medyanın kaynağı ne ise, ses sistemini de o cihaza bağlamalısın. Ses sisteminde optik giriş varsa tek kablo ile bu işi halledebilirsin.

Bu arada şu anda kullandığın TV nedir? LCD veya plazman varsa LED'e boşuna para dökme. Daha alacakları çok yolları var bunların. Geliştirilmeleri lazım. Acele etme.

Teşekkürler Lektem..Şu an klasik tüplü tv var daha almadım ama philips pfl9705 hoşuma gidiyor almak için hazırlık yapıyorum.Ben drm2 nin arkasındaki (kırmızı ve beyaz) ses çıkışından ses alıyorum ama benim demek istediğim 5+1 sesi nasıl elde ederim? daha doğrusu 5+1 sesi alabilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Lektem..Şu an klasik tüplü tv var daha almadım ama philips pfl9705 hoşuma gidiyor almak için hazırlık yapıyorum.Ben drm2 nin arkasındaki (kırmızı ve beyaz) ses çıkışından ses alıyorum ama benim demek istediğim 5+1 sesi nasıl elde ederim? daha doğrusu 5+1 sesi alabilirmiyim?

TV'de çok iyi düşün, öyle al kardeşim. Gereksiz para vermemeye bak. Full HD diyorlar mesela. Full HD ne var ki Allah aşkına? Daha 4:3 yayın yapıyor kanallarımızın çoğu. Eh, Bluray da yaygınlaşmadı. O halde? Bende HD Ready Philips plazma var. Nat Geo'nun HD kanalındaki görüntüler muhteşem. Bunun ötesinde daha ne olabilir ki diyor insan.

Diğer soruna gelince... optik çıkıştan 5.1 ses alabilirsin. O nedenle pratik zaten. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

TV'de çok iyi düşün, öyle al kardeşim. Gereksiz para vermemeye bak. Full HD diyorlar mesela. Full HD ne var ki Allah aşkına? Daha 4:3 yayın yapıyor kanallarımızın çoğu. Eh, Bluray da yaygınlaşmadı. O halde? Bende HD Ready Philips plazma var. Nat Geo'nun HD kanalındaki görüntüler muhteşem. Bunun ötesinde daha ne olabilir ki diyor insan.

Diğer soruna gelince... optik çıkıştan 5.1 ses alabilirsin. O nedenle pratik zaten. :)

Bunu nasıl yapabilirim her hangi bi çevirici aparat falan gerekiyormu?

• Ses sisteminin arkasında optik girişi varsa hiçbir şey lazım değil. Sadece optik uçlu kablo.

http://www.belkin.com/images/product/AV20000/FUL1_AV20000.jpg
  • quote:

Ses sisteminin arkasında optik girişi varsa hiçbir şey lazım değil. Sadece optik uçlu kablo.

lektem ya kusura bakma ben biraz bu tarz şeylere yabancıyım anladıgım kadarıyla resimdeki kablonun ucu drm2 nin arkasındaki optical yazan kısma takılıcak fakat bu kablonun diğer ucu bildiğimiz kırmızı beyaz dimi?yani benim 5+1 e bağlantı kısmı 3 adet kulaklık gırışınden ibaret siyah,yeşil ve turuncu.Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..Eğer bu kablo benim aradığım kabloysa bunu nereden temin edebilirim link verirsen sevinirim..
    Teşekkürler..

• quote:

quote:

Ses sisteminin arkasında optik girişi varsa hiçbir şey lazım değil. Sadece optik uçlu kablo.

lektem ya kusura bakma ben biraz bu tarz şeylere yabancıyım anladıgım kadarıyla resimdeki kablonun ucu drm2 nin arkasındaki optical yazan kısma takılıcak fakat bu kablonun diğer ucu bildiğimiz kırmızı beyaz dimi?yani benim 5+1 e bağlantı kısmı 3 adet kulaklık gırışınden ibaret siyah,yeşil ve turuncu.Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..Eğer bu kablo benim aradığım kabloysa bunu nereden temin edebilirim link verirsen sevinirim..
    Teşekkürler..

Merhaba, bende sizin gibi logitech x540 hoparlör sistemini kullanmaktayım. Direkt optik çıkıştan ses elde etmek istiyorsanız "http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm" bu cihaz işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslane5 -- 23 Aralık 2011; 0:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

quote:

quote:

Teşekkürler..

Merhaba, bende sizin gibi logitech x540 hoparlör sistemini kullanmaktayım. Direkt optik çıkıştan ses elde etmek istiyorsanız "http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm" bu cihaz işinizi görecektir.

Peki bu cihaz bana 5+1 ses elde etmemi sağlıcakmı.Yani herhangi bir ses kaybı yaşarmıyım

• Ben aynı şekilde kullanıyorum şuanda masaüstümde. Tabiki direkt kaynaktan alınmış bir sese göre çok az farkı vardır belki bilemeyeceğim ama şunu söyleyebilirim; sonuçta cihazın özelliğinden dolayı kaynaktan digital gelen sesleri çözüp hoparlöre analog olarak gidiyor. Yani 5+1 sesi net olarak alıyorsunuz. Analog bağlantıyla duyamadığınız birçok ayrıntıyı bu şekilde almış oluyorsunuz. Ha bide cihazın teknik servisi ilgililer. Yalnız cihazla gelen optik kablo vasat düzeyde onu da belirteyim. Saygılar (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Ben aynı şekilde kullanıyorum şuanda masaüstümde. Tabiki direkt kaynaktan alınmış bir sese göre çok az farkı vardır belki bilemeyeceğim ama şunu söyleyebilirim; sonuçta cihazın özelliğinden dolayı kaynaktan digital gelen sesleri çözüp hoparlöre analog olarak gidiyor. Yani 5+1 sesi net olarak alıyorsunuz. Analog bağlantıyla duyamadığınız birçok ayrıntıyı bu şekilde almış oluyorsunuz. Ha bide cihazın teknik servisi ilgililer. Yalnız cihazla gelen optik kablo vasat düzeyde onu da belirteyim. Saygılar (=

Bana yardımcı oldunuz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.