Beyler Bu lanet olası yeri geçemedm herkezi öledürdüm alt katlardaki bütün çanta kutu ekipmanı aldım vs. ama nerden gidicem ? arkada demir kapı var tellerden orasıda çalışmıyor YARDIM
Beyler Bu lanet olası yeri geçemedm herkezi öledürdüm alt katlardaki bütün çanta kutu ekipmanı aldım vs. ama nerden gidicem ? arkada demir kapı var tellerden orasıda çalışmıyor YARDIM
Orada elindeki aleti fırlatıp mousla yön vereceksin ve o ışıklı düğmeye isabet ettireceksin;nasıldı hatırlamıyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
quote:
Orjinalden alıntı: GJT.cobaiN
Orada elindeki aleti fırlatıp mousla yön vereceksin ve o ışıklı düğmeye isabet ettireceksin;nasıldı hatırlamıyorum ama
Tellerin arkasında ışıklı yermni neresi ?_? foto daki karşı yerin sağında kalan
arkadaşlar bu canavarı öldürdükden sonra bir kadınla konuşup bomba devreye giriyor 5 6 tane zommi öldürdükden sonra nasıl cıkacaz
quote:
Orijinalden alıntı: megane426
arkadaşlar bu canavarı öldürdükden sonra bir kadınla konuşup bomba devreye giriyor 5 6 tane zommi öldürdükden sonra nasıl cıkacaz
Aynı yerde bende takıldım.Bombayı kur zombileri öldürdükten sonra arka odadan çantayı alıyorum.Oradaki kapı açılmıyor.Girdiğim kısıma geri dönüyorum oradada çıkış yok.Kafayı yemek üzereyim yardım lüften.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme