Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
193.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bol bol alıştırma yap.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an seviye 310 dayım ve full pvp oynuyorum.Artık hikaye modundaki düşmanlar zevk vermiyor.Karakterim str+dex+faith karışımı.pvpde kendi uyguladığım bazı taktikleri yazmak istiyorum.

1-Elinizde iki çeşit silah bulundurun.bunlardan biri hızlı diğeride ağır bir silah olsun.ben dark sword ve dragonslayer greataxe iklisini kullanıyorum.Bunu yapmaktaki amaç karşı tarafı şaşırtmak ve hataya zorlamaktır.Mesela parry uzmanı bir oyuncuya karşı dark sword kullanmak intahar olur.bunun yerine dragonslayer greataxe kullanmak mantıklı olucaktır. Paryy saldırılar yüzükle desteklendiğinde ölümcül olur.Bunu pek çok kez acı bir şekilde yaşadım.
    2-Eğer yukarıda söylediğim gibi 2 silah ile oynayacaksanız silahları bufflamak yerine infuse etmek en doğru tercih olur.Çünkü dövüş sırasında sürekli silah değiştirmek zorunda kalacaksınız ve silahı değiştirdiğiniz anda bufladığınız özellik gidicek(ateş şimşek zehir..vs.).ayrıca dövüş sırasında silahı tekrar buflamak için fırsatınız olmaz ve yapmaya kalkarsanız muhtemelen ölürsünüz.
    3-karakterinizi str+faith şeklinde oluşturmak size pek çok avantaj sağlar.ds3 de büyüler pek kullanışlı değil ama bazı faith büyüleri pvpde çok işe yarıyor.
    4-stamina dengesini iyi ayarlayın.fazladan yapıcağınız boş bir hamle sonunuz olur.
    5-silahınız çok hantal bir silah olmasın.mesela lothric knight greatsword pvp için idaal bir silah değil.Çünkü hamle yaptığınızda karakterin toparlanması çok uzun sürüyor.Karşı tarafta da dark sword tarzı hızlı bir silah varsa bittiniz demektir.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Fırsat buldukça yeni şeyler yazmaya çalışırım.

• Silah geliştirmek için kullanılan taşlar satın alınabiliyor peki covenant için sunulan itemlar satın alınabiliyor mu? Farmlamaya çalışıyorum ama ilgili bölgelerde 15 turda bir kere falan düşüyor uğraşmak istemiyorum.

• auslaender kullanıcısına yanıt
    Satılmıyor maalesef.

• İki tane DLC var bu ek bölümler için trophy yok mu? Bloodborne dlc sinde vardı. Trophy olmayınca pek motive etmiyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auslaender -- 24 Ocak 2020; 14:36:23 >
  • auslaender kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef.

• Teşekkürler cevaplar için

• Ps4 de yüzük kupası icin yardım edebilecek birisi var mı? Platin almak icin bir tek o kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Kupayı alabildin mi?

• Bosa giderken sari isik yanan yerde yardim.alabiliyordum reddettim. Simdi yardim almak istiyorum.ancak.bu sefer o yer yok nasil yapabilirim.yardim.cagirmak icin birsey mi lazim pontiff sulyvahn da takildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 10 Şubat 2020; 21:58:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

Bosa giderken sari isik yanan yerde yardim.alabiliyordum reddettim. Simdi yardim almak istiyorum.ancak.bu sefer o yer yok nasil yapabilirim.yardim.cagirmak icin birsey mi lazim pontiff sulyvahn da takildim
    Ember kullanman lazım o yazıları görebilmek için.
  • Cok tesekkur ederim.

• Oyunda str build için hangi armorları önerirsiniz? Zweihander kullanıyourm heavy gem bastım ama armor konusunda emin olamadm. Aslında oyunda en sevdigim boss olan abbys watcher zırhını satın aldım ama çok hafif bir zırh o da sanırm. Bir de str build için sizce en uygun silahlar neler? pvp sevmiyorum internetim cok kötü oldugundan düşmanlar ışınlana ışınlana geliyor pve için soruyorum.
  • Arkadaslar son bossu gectim ancak bonfire dan devam.ettirmedim oyun bitince 2. Seviyeden basliyor sanirim oyun bitmeden dlc sini oynamak istiyorum bu mumkunmudur. Yoksa oyunu bitirp sonu gormek mi gerekiyor

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Şapel bonfire'ının yanında eğilmiş dua eden Gael'e bir el verirsen seni DLC'ye gönderir.
  • Katedral zırhını giyebiliyorsan giy. Ağır zırhtır ama oyunun en iyilerindendir.

• telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Satin almis oldugm delux surumunu nasil becerdiysem duz surumu yuklemisim dlc indirip yukleyince duzeldi tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 18 Şubat 2020; 18:43:13 >
  • Arkadaşlar online coop girmek için devamlı Ember içmek zorundamıyız yokmu başka yolu?

• Bu oyunun zorluğundan değil de neden öldürdüğümüz düşmanları tekrardan öldürmek zorunda kalıyoruz ve oyun başa sarıyor.Zor olması keyifli ama bahsettiğim durum oyunun keyfinin içine ediyor
    .Oynayıp keyif alanlar bahsettiğim durumun neresinden keyif aliyor ?

• MrVader kullanıcısına yanıt
    Co-op girmek derken başkasının dünyasına yardım amaçlı girmeyi kastediyorsan gerek yok. Ama sen yardım istiyorsan,evet gerekli.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.