Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yardım sadece boss kapılarında mı cagirabiliyoruz? Boss kapılarında yerdeki sarı yazılara tıklayınca yardim geliyor güzelde başka yerde yardıma nasıl çağıracağız? Şu iskeletli bölüm deli etti beni .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:50 >
  • skeletli bölüm katedral of deep de ikinci bonfire i bulabilsem herşey kolay okacak

• Arkadaşlar silahlar eğer infuse edilirse bulunan titanite taşlardan upgrade edilebiliyor mu?

• Tabiki edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    O zaman +5 olmuş long sworda heavy gem takayım. Heavy gemden sonra large titanite shard ile yukselteyim. Çünkü strengh den b bonus alıyor heavy gem Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Kasım 2019; 9:53:52 >
  • Şu iskeletli bölümün altındaki mahzenleri yeni keşfettim. Harika itemler var ama 5 dk dan fazla dayanilmiyor müthiş zor yapmışlar. Ateş topu atan yaratıkların olduğu bölüm

• Size tavsiyem ya Co-op yaparak yardım alın yada diğer oyunculara yardım ederek 8-10 level daha güçlenip gidin. Özellikle yüksek can puanı ve Stamina isteyen bir alan.
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Hocam yardım için hangi taşı kullanıyorduk? Kısaca yardım almak ve yardıma gitmek için ne yapmamız lazım?

• İlk sayfadaki rehberin sonunda detaylı şekilde anlatılmış. Oradan bilgi alabilirsiniz.
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım oraya yardıma gitme taşı white sign fakat yardım çağırmayı bulamadım

• Yardım çağırmak için yerde yazılar olması gerekiyor onlardan seçip kabul ediyorsun, genelde bossdan önce veya bölüm başlarında oluyor.
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Merhaba Arkadaşlar, sizce dragon tooth silahı mı daha iyi yoksa fume ultra greatsword mu ?

• oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Geliştirince hepsi ıyi ustad

• oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Fume tabiki ama vuruş zamanını iyi ayarlaman lazım.

• BU oyun ömrümü yedi. Kaç defa sinirlenip ps4 den silmeye karar verdim sonra bir defa daha şu bossu deneyip silerim dedim bossu geçip devam ediyorum. O kadar oyun var ps4 de onlara geçemiyorum :)

• Klasik "Souls" bağımlılığı.

• Arkadaslar sadece blodborn bitirip suan nioh yarisindayim, darks souls 3 indirime girmisken aliyim diyorum sizce deluxmu yoksa normalinimi almaliyim. Birde zirluk seviyesi diger oyunlara gore nasildir ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Souls oyunları işte zor yani. Ama niohdan bir tık kolay bence. Sabırlı biriysen deluxe sürümünü al.

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.