Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
193.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle deluxe almalisin. Dlcler cok kaliteli. Oyun zor :) ama hem bloodborne hemde nioh oynayan birinin sac bas yolmayacagini dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu şu dlc deki sister friede ne uğraştırdı be 3 faz olunca estus dayanmıyor :). Bloodborne daki kosun yetimi ve zindandaki amygdala’dan sonra en çok zorlandığım boss oldu valla.

• Bloodborne cok guzel oldugundan dayandim,nioh daha da zor ancak heran kol kirilabilir . Cok vakit harcadigim oyunlar bunlar o yuzden oyunu yarida birakma aliskanligimda yok delux beni surundurmesin die dusundum. Zaten hanim isyanda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Ben yardimsiz sadece bir kez gecebildim friedeyi

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Benimki de ayni durumdaydi. 8 9 yaslarinda kiz yeğenlerle oynuyoruz simdi😁 cok cabuk ogreniyorlar.

Bende bazen hanımın yanında utanıyorum oynamaya :)

• Oyunda ki yüzük kupası için yardım edecek birisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

Bloodborne cok guzel oldugundan dayandim,nioh daha da zor ancak heran kol kirilabilir . Cok vakit harcadigim oyunlar bunlar o yuzden oyunu yarida birakma aliskanligimda yok delux beni surundurmesin die dusundum. Zaten hanim isyanda :)
    Hocam deli misin? kap delux u. dakka düşünme. Bloodborne güzel dediysen, bu oyuna aşık olursun.

DS3 den sonra Bloodborne bir heves aldım. grafiklerini görünce, elim gitmedi oyuna. dlc çok çok güzeldir. niOH daha zor olduğunu düşünürsek, halledersin bence
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Deluxda karar kildim yavas yavas oynarim nedense bu tur oyunlara hayranim, yorunmlariniz icin tesekkurler bu arada ds 1-2 oynamadan 3 ten baslamamin sakincasi olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

Deluxda karar kildim yavas yavas oynarim nedense bu tur oyunlara hayranim, yorunmlariniz icin tesekkurler bu arada ds 1-2 oynamadan 3 ten baslamamin sakincasi olurmu
    1 den başlayın hocam. dlc beraber. bence ikiyi pas geçip 3 ile finalleyin. 1 bence ayrı bir güzel.

oyuna başlarken sizin sorduğunuz soruların aynısını bende sordum bu sayfada. sağ olsun arkadaşlar beni böyle yönlendirdiler. çokta iyi oldu
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Oyunla ilgili baska tavsiyeniz varmi, bloodborne parry ve arkadan vurma teknigi bayagi ise yariyordu burda durum nasildir birde bunda farkli olarak kalkan olayimi var. İynanisla ilgili negibi tavsiyeleriniz olur

spoiler vermiyim
  • merhaba arkadaşlar;
    sizlerin tavsiyesi üzerine 1. seriden başladım oyuna (remastered) korsan olarak oynuyorum.. hatta iş yerinde 3. oyunu da indirdim (yine korsan) 1'i bitince ona geçecem.

geçen forumda gördüm şu an oyun steam'de %75 indirimde tüm DLC ile 87,25 TL yapıyor açıkcası oyunlara pek para veren biri değilim anlamışsınızdır.. ama 260 TL'den 87 Tl'ye düşmesi acaba alsam mı diye düşündürmedi değil..

1. oyunu devam ettiryorum şu an 2. çanı çaldım yılan kafalı adamların olduğu yerdeki geçitleri geçmeye çalışıyorum ortaları mı başı mı bilmiyorum oyunun... şu ana kadar single player oynarak iyi kötü gidiyorum online oynamadığım için bilmiyorum neler kaçırdığımı..

1. oyuna türkçe yama yaptım, 3. oyununa da yapmayı düşünüyorum ama genel olarak yama yapıldığı zaman ban yeme riski oluyormuş, o nedenle biraz soğuk bakıyorum almaya

sizce oyunu almalı mıyım ? alırsam oynanışa bir etkisi olacak mı ? Türkçe yama yaptım diye ban yemek, bu sefer verdiğim paraya acırım.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Ds3'ü 200 saat Türkçe yamayla oynadım hiç sıkıntı olmadi. Online offline her türlü oynadim. Banlanan da duymadim.

• Bloodborne'u bitirip buna başladım fakat knightları estus harcamadan yenemeyiyorum. Oyun bloodborne'dan sonra aşırı zor geldi. Bloodborne 20 tane kan şişesiyle geziyordum, adamlar vurdu mu canımı geri toparlayabiliyordum burada bir vuruyorlar yarı can gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 21 Aralık 2019; 17:7:32 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Parry veya arkasına yuvarlanıp backstab yapmak işini kolaylaştırır diye düşünüyorum.

• Hocam internette gordum fakat nasil yapildigini anlamadim. Ben adamin etrafinda donmeye calistigim zaman adamda benle ayni donuyor arkasina gecemiyorum bir turlu videolarda bir anda hizlanip arkasina geciyorlar ama nasil oldugunu tam anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 21 Aralık 2019; 18:3:52 >
  • Bloodborne deki vurus teknikleri burdada gecerlimi,bende bloodborne oynadim buna gecicem

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam dusmana hamle yapmasi icin mesafe birak.hamleyi yaptigi an arkasina gecmen kolaylasicak.

Yakın dövüş sistemi aynı şekilde geçerli. Fakat Souls oyunları ve Bloodborne'u birbirinden ayıran,farklı kılan parry ve backstab mekanikleridir. Bloodborne'da backstab arkadan şarj atak ile yapabiliyorken,Dark Souls'da hızlıca düşmanın arkasına geçip tek tuş ile şarj atağa gerek kalmadan backstab yapabilirsiniz.
    Parry ise Bloodborne'da uzakdan rahat bir şekilde yapabiliyorken,Dark Souls'da rakip ile aranızda belli bir mesafe mutlaka olmalıdır.
    Bu oyunları azda olsa birbirinden ayıran 2 farklı mekaniğe nekadar hızlı adapte olursanız alışmanızda okadar hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Aralık 2019; 17:24:13 >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.