Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kılıcıma gem basıcam ama basmak istediğim gem reinforce ekranında gözükmüyor sebebi nedir şimdiden teşekkürler

• Ben varim online

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun fire keeperı kestim

• KelKodVer kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:43 >
  • Hocam biraz geç oldu ama verme işlemini anlamadım normal olan gemler o ekranda gözükmesi gerekmez mi zaten bildiğimiz sharp gem basıcam üstelik envanterde bisürü gem olmasına rağmen sadece raw gem, fire gem ve refined gemden başkası demircide gözükmüyor.

• Hocam biraz geç oldu ama verme işlemini anlamadım normal olan gemler o ekranda gözükmesi gerekmez mi zaten bildiğimiz sharp gem basıcam üstelik envanterde bisürü gem olmasına rağmen sadece raw gem, fire gem ve refined gemden başkası demircide gözükmüyor.

Bu yazıyı yazarken farkettim hocam, envanterimde Sage's Coal ve Farron Coal diye nesneler varmış onları demirciye verince bu taşlar basılabilir oldu

• Uzman arkadaşlara bir sorum var; oyunu long swordu geliştirerek bitirmek mümkün mü?

• Mümkün. Oyunu en dandik silahlarla, çıplak yumrukla bile bitirebilirsin. Long Sword da güzel bir silahtır ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 16 Kasım 2019; 21:4:32 >
  • Psikolojim bozuldu şu dev yengeçlerin olduğu bölümde kapattım. Evdekilerle kavga edecek hale geldim :) Birde yaş ilerledi ondan heralde

• Yengeclerle kapisma hocam gec gitsin.

• Aynen öyle yapıyorum zatende birde o arada on-line dan saldırı yedik :)

• Allah sabir versin hocam. Ng+7 yaptım biraktim oyunu. Hic birinde kolay bitirdim diyemedim.

• Yav altı üstü oyun abartıyoruz işte: )

• Öyle deme hocam insaniz sinirler zıplıyor

• Bu arada online da oyuncu sayısı gerçekten çok fazla bu hoşuma gitti

• Bloodborne 'da aynı şekilde kemik kitlesini koruyor.

• Aslında o kadar güzel oyunlar çıktı red dead 2 star wars jedi resident evil 2 remastered falan ama bu oyun bağımlılık yaptı. Başka oyun oynamak çekmiyor canım. Herhalde sinir olmak hoşumuza gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.