Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Covenant itemi neden kasarsın arkadaşım. Oyunun PvP bölümü halen aktif ve adam yemiyorlar merak etme.
    Hem farklılık olur hemde tecrübe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Covenant itemi neden kasarsın arkadaşım. Oyunun PvP bölümü halen aktif ve adam yemiyorlar merak etme.
    Hem farklılık olur hemde tecrübe.
    Hocam internet yoktu pvp giremiyordum. Yuzuk verdigi icin kasmistim:)

Pvp icin yeterli görmüyorum zaten kendimi. Takiliyorum keyfi olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim karakterde de Dark Sword varmış. Herhangi bir çabaya girmeden elde ettiğime göre, sizin de, şansınız olmasa bile birkaç denemede bulmuş olmanız lazım.

Mesajda Lothric Knight demişsiniz; ancak Dark Sword onlardan değil, sadece Darkwraith'lerden düşüyor. High Wall of Lothric'te, Tower on The Wall bonfire'ının altındaki asansörle ulaşılan Darkwraith veya Abyss Watchers kapısı önündeki Darkwraithlerden kolaylıkla elde edilebilir.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam onları kesiyorum işte ama nedense düşmüyor

• Str odaklı gidiyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkshady

Hocam onları kesiyorum işte ama nedense düşmüyor
    Garip bir durum. Wiki'deki bilgilerde de, Dark Sword'un sıklıkla düştüğü belirtilmiş:
    Dark Souls 3 Wiki
    Darkwraith - Dark Souls 3
    https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Darkwraith

Item discovery'yi daha da arttırmak için, inventory'de varsa Covetous Gold Serpent Ring takılabilir ve coin'ler kullanılabilir. Onun dışında yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Eylül 2019; 15:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkshady

Str odaklı gidiyorum hocam.
    item düşüren yüzük ile denerseniz kolay düşer. Özel bir item değildir. Boşuna kasmayın.
    ferron perimeterda 10 kez deneseniz düşer. Nerf yediği için videolarda gördüğünüz performansından çok uzakta.
    ben soul kasmak için keserken çokça düşürdüm. kullanmadım hiç (1 ay olmadı)
    O güzel günleri (NERF yememiş halini) bende kaçırdım. Claymore tavsiye ederim. hem erken bulunuyor, hem baflanıor, hemde boyu biraz daha uzun.
  • DLC'leri, 2,5 yıl gecikmeyle de olsa oynamaya başladım. Boss'lar söylendiği kadar varmış. Bloodborne DLC'si kadar zorlayıcı yapılmış.

Şimdilik Sister Friede ve Demon Prince'i geçtim. Melee karakterle, Heavy Long Sword kullanarak, NPC & player yardımı almadan ve rehber okumadan geçtim ama oldukça aksiyonlu ve umutsuz geçen fight'lardı. Birkaç deneme sonrasında, şansın da yardımıyla geçtim.

Sister Friede'ye ilk geldiğimde 5-6 kere denemişimdir. Ertesi gün denediğimde ise, ilk seferde geçtim. Bazı boss'larda mola vermek fayda getiriyor.

DLC'yi yeni oynayacaklar için birkaç şey yazayım:

Öncelikle, DLC boss'larına Undead Bone Shard ve Estus Flask'ların hepsini toplayarak gelmenizde fayda var. Hızlı bir silah (en az Long Sword hızında) ve yüksek Vigor da faydanıza olur.

Boss'lara henüz gelmediyseniz, yazdıklarımı okumanızı önermiyorum. İlk deneyimi bir şey bilmeden yaşamak güzel oluyor.

Sister Friede:

İlk iki safhayı olabildiğince az estus kullanarak geçin. İlk safhada, Friede ortadan kaybolduğu zaman, bıraktığı izin aksi yönüne gidiyor. O şekilde bulup saldırın, aksi taktirde kaçınması zor olan özel saldırısını yapıyor.

İkinci safhada, Father Ariandel'e saldırın. Sister Friede'den uzaklaştığı zaman, birkaç kere saldıracak kadar vaktiniz oluyor. Zaten bir süre sonra, Sister Friede kendi saldırısını kesip heal büyüsü yapıyor. O esnada Ariandel'e daha rahat saldırılabilir.

Üçüncü safhada, Friede'nin büyülerinden kaçınmanız ya da dark defense'ı yüksek bir kalkanla engellemeniz lazım. İlk safhada olduğu gibi görünmezliğe geçip özel saldırılar yapacak. Sizin de o esnada saldırmanız lazım.

Zamanınız kısıtlıysa Gael'i veya diğer player'ları summon etmeyi de düşünebilirsiniz.

Demon Prince:

Bunda da, ilk safhada olabildiğince az Estus Flask harcamaya çalışın. Öncelikle iki demon saldıracak. Birbirlerinden olabildiğince uzak tutarak, arkalarına geçin ve saldırın.

Demon From Below'u sona bırakırsanız, fight'ın Demon Prince safhası daha kolay oluyor. Bu durumunda Prince, fireball ve meteor yerine lazer saldırısını kullanıyor. Lazerden hem kaçınmak kolay, hem de o esnada saldırma fırsatı oluyor.

Tabii ben meteor kullanan Prince'i seçmiş bulundum ve boss'u o şekilde geçtim. Bu durum için diyebileceğim şey, Prince'in her zaman dibinde durmaya çalışın. Meteor saldırısından komple kaçınmak imkansız gibi görünüyor; ancak Prince'in arkasında durulursa ölmeden atlatmak daha kolay oluyor.

Bu fight için, Black Knight Sword veya bleed saldırıları kullanarak Demon'lara daha yüksek hasar verilebilir. Dorhy's Gnawing büyüsü de kullanılabilir.
    Meteorları bloklamak için, fire ile infuse edilmiş Black Iron Greatshield da kullanılabilir. %99.6 gibi bir fire defense'e sahip.

Ben zevkli olması için, bu tür yöntemleri kullanmadan geçtim. Tek denediğim yöntem, zırhtan kısıntı yaparak Havel's Greatshield kullanma oldu (shield da zaten her zaman işe yaramıyor). Ama benim gibi oynayacaksanız, şansa ihtiyacınız olacak

Darkeater Midir:

Bu boss'a henüz gelmedim. Genel görüş, Midir'in en zor boss olduğu yönünde. Geçince editlerim.

Edit: Birkaç kere denedim. HP'sini yarının altına indirdim; ancak flask'lar yetersiz kaldı. Uygun bir build'le, boss'un hareketlerine dikkat ederek oynarsam veya Flask'lere ek heal yöntemlerini kullanırsam geçilir gibi görünüyor.

Slave Knight Gael:

Üsttekilere göre biraz daha kolay bir fight'tı. Yanılmıyorsam 3. denemede geçtim. Oldukça hızlı bir fight; ancak Gael'in saldırı çapı göründüğü kadar fazla değil. Dodge'lama veya uygun bir greatshield kullanımıyla fazla sorun yaşamazsınız.

Son safhadaki şimşeklere dikkat ederseniz, estus flask sorunu yaşamadan geçersiniz. Şimşekler belli bir bölgede çıkıyor ve çıkmadan önce yerlerini belli ediyorlar. Kaçınması kolay.

Genel olarak, dikkatli ve zamana yayarak oynanırsa, çok sayıda flask arttırılarak da bitirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ekim 2019; 20:45:4 >

• Turkce dil destegi yok degilmi oyunun

• nightdark35 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim ama hikaye için dil desteği arıyorsan bu oyunda bence arama.

• Dark souls 1 ve 2 yi bitirdim hikayeyide anlayalim bira diye baska yerden okuyup durmuyalim diye sormustum. Erteliyim o zaman bu oyunu sonraya

• Oyunu platinlemek için büyüleri toplayayım dedim; ancak Pyromancy'lerden biri için gereken 30 adet Vertebra Shackle'i PvE olarak farmlamak çok zaman alacak gibi duruyor. Catacombs of Carthus'taki farmlama yerinde, Covetous Gold Serpent Ring +3, Symbol of Avarice ve coin'leri kullanmama rağmen, 20 run'da bir tane bile düşmedi. Sonraki run'larda art arda düşmeye başlayabilir; ancak toplamda çok uzun sürecek gibi görünüyor. Demon's Souls'taki Pure Bladestone maceramı aratacaktır

Vertebra Shackle'ları PvP'de de farmlayabiliriz. Ancak bu saatten sonra yeterince online oyuncu çıkmayabilir. PvE yöntemi çok uzarsa o zaman bir denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ekim 2019; 20:42:44 >
    Levelin 200 ve üstü ise girme PvP olayına ama 100-150 arası ise hiç farm yapmakla ile uğraşma.
    Pontiff halen aktif.

• Evet, ben de NG'de oyun boyunca en az 10 kere invade yemişimdir. Hala belli bir yoğunluk var.

Şu an 117. level olduğum için PvP'yi bir denerim. O PvE farm'ı çok sıkıntılı yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ekim 2019; 16:45:1 >
    Hiç yorma kendini ozaman farm ile.
    Tak Mad covenantını,bırak Pontiff'e kırmızı sign, tahmini 1 saat içinde(yeteneğinde burada önemli) 10-15 tane toplarsın.

• Evet gece Pontiff'te 10 tane Shackle'ı kolaylıkla topladım. 10 tane de Catacomb'tan toplamıştım. Bugün tamamlamış oluruz.

Sign'ı bonfire'ın ilerisindeki arenanın önüne koyunca sıklıkla summon ediyorlar.

• Dediğim gibi oyun Meta ve MAX levelde halen oldukça aktif.
    Nedeni ise Bloodborne'un ağırlıklı olarak PvE oyunu olması ve son çıkan oyunun ise tümden Online'a kapalı olması.

• pvp yapmak isteyenler 133 leveli geçmesin :) aktif aralıkta kalırsınız böylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Dediğim gibi oyun Meta ve MAX levelde halen oldukça aktif.
    Nedeni ise Bloodborne'un ağırlıklı olarak PvE oyunu olması ve son çıkan oyunun ise tümden Online'a kapalı olması.
    Evet, Pontiff bölgesinde rahatlıkla 5-6 kişilik PvP fight'lara girilebiliyor. DkS 3'ün başarılı PvP yapısı ve son Souls oyunu olmasının da etkisiyle, oyuncu sayısı korunmuş.

Road of Sacrifices'ta da, Pontiff kadar sık olmasa da, çok kişili PvP'lere girilebiliyor.

Platinum serüvenime dönersek:

Darkmoon Ring ve Darkmoon Blade için gereken Proof of Concord Kept'ler, Vertebra Shackle'dan daha zor düşüyormuş. PvP yöntemi de Shackle'ın aksine zaman alıyor.

Farm'lamaya şimdilik ara verdim. Ring trophy'si için NG+ ve NG+2'yi tamamladıktan sonra tekrar devam ederiz. Zaten NG+ ve NG+2'de en az 4 adet daha Proof toplamış olacağız. Farm işlemini 1-2 saat kısaltmış oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ekim 2019; 23:26:32 >

• Bloodborne(platinledim) ile başlayıp birçok oyuncu gibi bağımlısı olduğum bu türe dark souls 3 ile devam ettim. Eşsiz bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim, an itibarı ile el emeği göz nuru platinimi almış bulunmaktayım;) (Trophy BB e göre çok daha uğraştırıcıydı) From software oyun yapmıyor arkadaşlar yaptıkları şeyler bence sanat eserleri! Tek dezavantajı gerçekten başka oyunlardan artık keyif almıyorsunuz.

Neyse çok uzattım soruma geçeyim;
    Topladığımız itemler (+ lı yüzükler silahlar vs) ile yeni bir oyuna başlama şansımız var mıdır? (İtem transferi seçeneğini varmış sanırım ama başka oyuncu ile yapmak gerekiyor sanırım) Dlc leri oynamadım mesela şu an new game plus 3 ü bitirdim ve bu Lvl da dlc lere başlamak istemiyorum.

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alic3lik -- 15 Ekim 2019; 2:40:17 >

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.