Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Sürekli 120tl bandından aşağı düşmüyor indirimlerde bile olsa.
    Sadece grafik cilası yapılmış bir oyuna o fiyatı vermem şahsen.
    Remastered 84 tl ye edüstü sonunda cok sükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve Dark Souls 3 ikinci kez bitirdik. Şimdi ilk oyunda :)

• Drop'a ihtiyacım var.
    Tüm itemleri olan bir arkadaş arıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Varmı invader avına çıkmak isteyen?

• Dün Ringed City'de red eye orb açtığım nda maksimum 10 saniye içinde invade ettim. Bazen açamadan beni invade ettiler.Yargı dağıttık biraz :)

Herkes dark,lightning takılırken gözden kaçan bir şeyden bahsedeyim.

Frostbite, Vordt's great hammer PvP de 2-3 vuruşta frostbite i yapıştırıyor. Hasar veriyor , stamina regen düşüyor , estus dan can kazanma düşüyor , hareketler yavaşlıyor.Şangırt sesi eşliğinde ekranında !FROSTBİTTEN! yazan rakip afallıyor.Weapon art'ı poise artışı. Rakiple trade e girebiliyorsunuz çok rahat.

Yalnız bazen bağlantı sorunu mu,hileci mi bilmiyorum. Vuruyorum vuruyorum ses geliyor frostbite şangırtısı geliyor adamdan hp eksilmiyor. 20 metre ötemde kılıç sallıyor ben uzaktan vuruluyorum o kılıçla.

Bu arada PVE bazında karın ağrısı olan çoğu düşman/boss ta frostbite a aşırı hassas. Lothric,silver ve black knightlar tek vuruşta frostbite.

Twin princes,dragonslayer armour , pontiff suhlyvan , her iki gundyr (karın ağrısı olan champion tabii ki) , oceiros , abyss watchers , crystal sage sizi hikaye gereği invade eden holy knight (namı diğer parry king) hodrick gibi zorlu NPC ler frostbite a karşı gayet hassas ve bayağı hp kaybediyorlar.

• FatherGascoigne F kullanıcısına yanıt
    1 haftadır aralıksız tekrar PvP kovalıyorum.
    Max Levelde bile Pontiff halen kaynıyor.

• Halflight Spear of the Church , Friede & Ariandel , Slave Knight Gael geçtim bugün.

Halflight'da karşıma garibanın biri çıktı boss gibi bile olmadı. Diğerlerini de ezberlemişim artık ezbere yuvarlana yuvarlana , Friede yi backstab ede ede geçtim.

Allahın belası Midir hala kabusum.
  • Ne var bu Havel sette arkadaş!

Max Levelde Pontiff bu elemanlardan kaynıyor halen.

E'xtra Lifeyoutube
    DARK SOULS™ 3 - MAX LEVEL / Havel Hunt
    https://www.youtube.com/watch?v=s29EYTaDQzY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Ağustos 2019; 12:3:48 >

• Oyunu ikinci defa bitiriyorum. Hala oyunun lorunda eksiklerim var, hala oyunun mekaniklarinde çözemediğim detaylar var. Bir oyun bu kadar mı zengin yapılır, bu kadar mı tadına doyulmaz.
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Loru'nda eksiğin mi var?
    Bu oyunun hikayesinde çözdüğün bazı kalıplar var ve onlarında bazı parçaları eksik diyosun.

• Oyunun fiyatı PSN'de 57 TL'ye düşmüş. Season Pass de 44 TL'ye alınabiliyor.

Soulsborne serisinde platinlemediğim tek oyun DkS3'tü. Platinlemek için PS4'e almayı düşünürken, indirim güzel zamanda denk geldi.
    DkS3'ü PC'de bitirdiğimde DLC'ler de yoktu. Onları da oynamış oluruz. Zorluk olarak Bloodborne DLC'si ile eş değer olduğu söyleniyordu.

Bu arada, oyunun PS4 Pro'dan çözünürlük anlamında faydalanmama gibi bir eksiği olsa da, zamanında Blighttown'ı dert etmeden 10 FPS'de oynadığımızı düşününce DkS3 gayet iyi kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2019; 0:21:35 >
  • Selamlar beyler.

Ben de oyunda yeniyim ve biraz yardıma (co-op) ihtiyacım var. (PC) farron keep'teki itemleri toplamam lazım fakat çok zorlanıyorum.
    Hem oyunu öğretecek hem de yardımcı olacak birileri var mıdır.
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Pro'ya özel güncelleme aldı ama oyunun fps değeri 40-45 arası değerlerde ve dengesiz diyebiliriz.
    İlk çıktığı zamanlarda fat kasa makinadaki performansını düşünürsek,hiç yoktan iyidir.

• İlk defa hayatımda tam anlamıyla rpg olan bir oyunu oynadım ve çok sevdim.Oynayışı combat sistemi çok güzel ilk bossta 3-4 kere öldüm ama sonra hallettik.Bu oyunun kitabı var mıdır Türkçe ya da İngilizce farketmez ama tercihen Türkçe olursa güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Pro'ya özel güncelleme aldı ama oyunun fps değeri 40-45 arası değerlerde ve dengesiz diyebiliriz.
    İlk çıktığı zamanlarda fat kasa makinadaki performansını düşünürsek,hiç yoktan iyidir.
    Evet, şuradaki videoda da 45-50 FPS düzeyinde çalıştığı görülüyor. Sadece boş sahneler ve yoğun olmayan bölümlerde 60 FPS çalışıyor.

Oyunun Pro patch'i donanımı tamamen kullanabiliyordur; ancak oyunun detay seviyesi ve open world yapısı yüzünden, CPU 60 FPS'ye ulaşamıyor. Tabii optimizasyon da bir etken, ama konsolların zayıf CPU'larını düşününce From Software'e fazla bir şey diyemeyiz

Input lag ve frame pacing olarak ise gayet iyi durumda. FPS'nin değişkenliğine rağmen akıcı hissettiriyor.

-----------

Oyun olarak ise, üzerinde biraz daha fazla çalışarak ve Miyazaki'ye daha çok danışarak, biraz daha geç piyasaya sürselerdi, Dark Souls 1 ve Demon's Souls seviyesine ulaşabilirdi. DkS 3'ü ilk oynadığımda, ilk bölümlerde Souls serisinin en iyisi gibi hissettirmişti. Lothric Kalesi'nin dibinden geçmemiz ve kaleden gittikçe uzaklaşmamız falan etkileyiciydi. Ancak devamında, world dizaynının nispeten çizgisel olması, bazı bölümlerin tasarımının vasat veya potansiyeline ulaşamamış olması (Catacombs of Carthus, Demon Ruins, Profaned Capital vb.), NPC'lerin bana göre DeS ve DkS 1 kadar ilgi çekmemesi, zırh ve poise'in öneminin azalması gibi detaylar oyunu biraz baltalamış.

Yine de, tek next-gen Souls oyunu olması, High Wall of Lotric, Irithyll of Boreal Valley, Archdragon Peak, Ringed City gibi muazzam bölümler, kaliteli boss'lar, oynanıştaki hız, mob'ların devriye atması gibi özellikler ve PvP için birkaç kere bitirilecek bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Eylül 2019; 12:30:17 >

• Daha once bu konuya nasil oynuyorsunuz bu oyunu yazmistim zorlugundan dolayi. Su an ng5'e basliycam. Saf aksiyon bu olsa gerek.

Hala cok iyi degilim ama gaeli ve cinder lordlarini kesmenin verdigi zevki hic bir seye degismem.

Darkeater midir basimin belası. Fillianore'in yardimi olmadan su ana kadar gecemedim.

Niyetim ds1 remastered'a baslamak simdi.

• Ya beyler şu dark swordu bı dusuremedim ya tekrar tekrar kesiyorum düşmüyor lothrick knigt ı da aynı mimic kafasıda takıyorum hollowum diyemi düşmüyor anlamadım ki 5dark sigilim var temizleteyimmi

• berkshady B kullanıcısına yanıt
    Kaç kere denemenize rağmen düşmedi? Netteki bilgilere bakılırsa, fazla tekrara gerek kalmadan düşen bir kılıç.

Demon's Souls'ta, Pure Bladestone için aynı mağarayı 250 kere geçmem gerekmişti. Çok daha fazla deneyip bulamayanlar da oluyordu

Dark Souls 1'de de, Channeler's Trident, Bladestone kadar olmasa da bulması zaman alabiliyordu. DkS 3 - Dark Sword'ta o tür bir durum olmaması lazım.

Buildin nedir? Dark Sword çıktıktan kısa bir zaman sonra, Reddit bebelerinin F.Soft'a PvP'de dert yanmasından sonra "NERF" yemiş bir kılıçtır kendisi.
    Kısa kılıç arıyorsan LongSword her türlü işini görür.

Gecenlerde pale tongue kasmak icin ugrastim yarim saatte en az 10 15 tane dustu. Mimic kafasi, altın sikke, arti yuzuk kullaniyorum.

Kılıç olarak Irithyll Straight Sword benim favorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maninjacket -- 20 Eylül 2019; 1:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.