Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatımda oynadığım en iyi oyunlar Bloodborne ve Dark Souls serisi. Yani bu oyunları unutup unutup tekrar oynamak için hafızamı silmek isterdim o derece 😬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Hocam ben bloodborne u tek oynayip bitirdim keza dark souls uda oyle.size tek gecemezsiniz diyen oyunun ilk boss unu gecemeyip oyunu birakip oynamamistir yada asiri yeteneksizdir.ds yi bitirdiyseniz bloodborne uda bitirirsiniz👍🏾
    kıymetli yorumlarınız içim teşekkür ederim.
    şansıma oyun indirimdeymiş. aldım gitti
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Karakter sınıfı olmayan oyun şahsen bence bu konuda en başarılı oyun Reckoning dir. Thief açtık ne kombo var ne krtik var hiçbişe yok ne anladım bu işden gidip knight warrior aç gerisi maksat ha karakter varmı var ama işlev yok hiçbirşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne bittikten sonra tekrar baslicam. Ardından indirime girince Dark Souls Remastered çakarım.

• Remasteredi kesinlikle tavsiye ederim 2den daha güzel bence tadı damağımda kalmıştı. :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Bana iki çok kolay gelmişti nedense. :)

İnşallah yaz indirimlerde düşer de alırım valla özledim ya.

• Sürekli 120tl bandından aşağı düşmüyor indirimlerde bile olsa.
    Sadece grafik cilası yapılmış bir oyuna o fiyatı vermem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 18 Temmuz 2019; 22:32:17 >
  • Hocam ilk göz ağrım benim. İlk oyun en guzeliydi doluluk nasıl bilmiyorum hiç. En son 114tl ye düşmüş 84 tl ye görürse yapıştıricam hemen.

Elimde BB , DS2 ve DS3 var. Bu ilk oyunda kütüphane de mutlaka olsun. Oyun 60fps yağ gibi akiyordur. Hatirlayan vardir PS3 de 15fps leri görüyordu ona rağmen bitirdik. Çok sorunlu çıkmıştı zaten.

Fromsoftware da sadece Demon Souls oynamadım. Keşke onu remake yapsalar da oynasak.

• Nisan sonu mayis basi 60 liraya dustu hocam.o sirada kacimirsiniz.yaz indirimlerinde tekrar gelir umarim indirim

Edit:siz remastered icin demissiniz ben ds3 icin zannettim😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 18 Temmuz 2019; 22:20:10 >
  • 1 hafta kadar önce PS3'te halen oynayan özellikle invade atanlar halen varlar, muhtemelen PS4'te aktif oyuncu sayısı fazladır.
    Kesinlikle bende kutulu olarak ilk çıktığından beri çok aradım.DES-DS1(PS3)-DS2-DS3-BB var bir tek Remastered eksik.Fakat 150 aşağısı görmedim,dijital ise hatırlıyorum 84'e düştü fakat daha inermi düşüncesi ile almadım kaldı öyle.

Yaz indirimlerinde benimde aklımda ama 100 ve üzeri kesinlikle etmez.

60 fps ve birkaç Bonfire ekleyip yer değiştirmeye o para çok.

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Aman hocam aklımı aldın.
    60 liraya kaçırdım diye aklım gitti.

• Ps Prices tr den baktım en düşük 80tl diyor. En son da 114tl ye düşmüş. Yaz indirimde 84tl ye düşerse yapıştıricam hemen :)

• Beyler boss soullarim durduk yere kayboldu. Nedendir acaba? Acayip sinirim bozuldu. Zaten zar zor ilerliyorum canımı sıktı bu durum.

• Oto save sistemini açtıysanız kontrol edin,en yakın tarih olanı geri sisteme yükleyin.
    Oyunda belki bir hata olmuştur yada depona bilmeden koymuş olabilirsin.

• Depoya nasıl konuyor hocam? Nasil kontrol edebilirim?

• Bu oyunun en kötü tarafi çok fazla bonfire olmasaydı. Dark Souls evrenine hakim olanlar iyi bilir ilk oyun tüm haritalarla aynı yere bağlanıyordu buda harita tasarimin çok fazla onem verildiğini görmüştük. Bunda pek önem vermemişler ışınlanma işine yoğunlaşan bir sistem yapmışlar. Asıl oyunun tadı tabi ki oradaydı bir bakiyorduk nereden nereye bağlanıyordu ağzımız açık kalirdi.

Bu eksiklerini görmezden gelirsek oyunun verdiği haz tat ve hikayenin sonlanışı harika müzikleri enfes oynanış mükemmel. DLC lerde doyurucuydu.

Anor Londo ya gördükten sonra fena duygulanmistim. Her zaman diyorum yine dicem bu oyunun mutlaka İngilizce bilmeseniz bile hikâyesini okuyun ve npc lerin hikayelerine bakın guestleri yapmaya çalışın. Çok güzel anlar yaşıyorsunuz. Dün gibi hatırlıyorum çıktığı günü ne ara zaman geçiyor böyle. 😧

• Hikayenin sonlanması bakımından çok güzel işlenmiş bir oyun fakat serinin içerik olarak en boş ve kötü oyunu bana göre.

İlk olarak zırh setleri sanki "MECBUREN" yok denilmemesi için konulmuş gibiler. Artı basılıp yükseltme yok,özellikle 2. oyundaki gibi oyunu,oynanışı etkileyen zırh özellikleri tamamen kaldırılmış. Üstelik yeni sayabileceğin zırh setleride çok az. Çoğu 1. ve 2. oyundan birebir oyuna konulmuş setler.

Silahlara yenilik olarak FP sistemine bağlı "Silah Yetenekleri" getirilmiş fakat çoğu birbirinin aynı hatta QuickStep gibi PvP'de özellikle can sıkıcı hareketlerde cabası.

Son olarak büyücü oynayan karakterler yine ilk 2 oyuna göre güçleri çok daha az vede büyü çeşidi olarak zırhlarda bahsettiğim çeşitlilik yok.
    Kullanılan birkaç tane büyü var hepsi okadar.
    Özellikle 2. oyunda büyücü karakterler PvE ve PvP'de yargı dağıtıyorlardı.

Ama şuanda Sekiro'nun Online'dan yoksun olması ve Dark Souls Remastered'da düzeltilmeyen hatalardan dolayı invade atan adamların oyundan el,ayak çekmesi yüzünden oyunun PvP kısmı oldukça aktif.
    Halen açtığımda Pontiff'de 3-4 saatimi gömüyorum oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 23 Temmuz 2019; 12:14:52 >

• Beyler Undead Settlement te ki boss'a bekliyorum oynayan varsa gelsin. Sıfırdan başladım.

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    hocam, fırsat bulursanız remastered kesin oynayın.
  • Beyler Yardıma gelecek var mi Profaned Capital boss önündeyim oynayan varsa gelsin

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.