Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.
    hikaye, mikaye önemli değil. boosa gireceğiz bam bam bam dese de bir tarafım. DS1 ile başlamaya karar verdim.

cevaplarınız için teşekkürler,
  • DS3'ten sonra remastered sarar mı dersiniz? Siz remasteredı mı yoksa ds3ü mü daha çok beğendiniz?
  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt
    Dark souls a başladınız mı zaten daha başka bir oyun zevk vermeyecek emin olun hiç fark etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaza gelip aldım. Artık elimde olmayan soulsborne ps4 oyunu kalmadı

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1520extreme -- 11 Mayıs 2019; 21:19:6 >
  • ingilizcem olmadan oyunu oynadığım için bazı yerlerde error veriyorum,şimdi oyundan anlayan arkadaşlara bir kaç sorum var.Oyuna başlarken ilk sıradaki karakteri seçtim(knight olması lazım) hep dexten gittim sıralamam şöyle oldu genellikle dex-hp-staminia diye dexi 40 a dayadım.ama silah seçiminde hep kararsız kaldım,elimde Broadsword kılıç var +10a bastım ve sharp gam bastım ama artık silah yetersiz geldiğini düşünüyorum. sizce bir hata yaptım mı bu silah yerine daha iyi hangi silahı kullanabilirim, oyunda dex üzerinden gidenler için en iyi silah hangisidir.Dex için en iyi silah hangisiyse o silahı bulup geliştirmek istiyorum ki boss savaşlarında rahat edebileyim.
    2.sorum ise zırh ayakkabı eldiven kask vs set olarak takmıyorum,hepsi farklı farklı modeller bu bir sorun yaratır mı,önerebileceğiniz bir set var mı, şu set seni götürür şu set iyidir vs.
    şimdiden yardımcı olan kim varsa teşekkür ediyorum.

• Beraber oynamak isteyen olursa beklerim 1 kez bitirdim kesmedi ng devam etmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

• 1-1.30 saat farm yaptim bi tane concord kept dusmedi.3-4 tanr kupa kalmisti platine kasiyordum ama ugrasamicam bu farm olayiyla.dusmuyor meret

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

1-1.30 saat farm yaptim bi tane concord kept dusmedi.3-4 tanr kupa kalmisti platine kasiyordum ama ugrasamicam bu farm olayiyla.dusmuyor meret
    Farmın fıtratında var. Bu konu da bende çok şanslı sayılmam ama farm dediğin pazar günü en az 4-5 saat sürmeli :) Ben az daha zorla derim

• Pontiff bölgesinde takılan varmı halen buralarda?

PvP için katılım sağlayabilirim 140 level ile.

• quote:

1-1.30 saat farm yaptim bi tane concord kept dusmedi.3-4 tanr kupa kalmisti platine kasiyordum ama ugrasamicam bu farm olayiyla.dusmuyor meret
    Farm ile sıkıntı hocam bende çok uğraştım darkmoon yada blue sentinel covenantı takıp yardıma gidince veriyor uzon sürdü ama aldım sonunda platini ç

• Arkadaşlar selam. Demon's Souls'tan beri bütün seriyi bir kaç defa bitirdim ama hep tank hep tank
    3. Oyunu yeni oynuyorum 100 levelim yine tank
    NG yapmadım sonlardayım.
    Wizard, pyro, assassin değilde kalkansız dual kılıç düşünüyorum var mı tavsiyeniz Gannicus damarım kabardı da (:

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    hocam en son konuştuğumuzda bloodborn oynuyodun dfşlgkşd şuan bakıyom o çoktan bitmiş ds3'te platin falan kasıyon senin yorumun ne ufak bi kıyaslama yapabilir misin?
  • SweptureX kullanıcısına yanıt
    Bloodborne ds ye gore daha hizli.onun haricinde genel mantik ayni hocam.bloodborne u sevdiyseniz ds yi de seversiniz.tereddut etmeden alip oynayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 13 Haziran 2019; 16:16:16 >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    ben zaten birkaç kez bitirdim ds 2 ve 3ü :) 2 ay falan önceydi sanırım ds hakkında konuşmuştuk seninle.. ona binaen yazmıştım mesajı :) ds oyunları harbiden fena bağımlılık yapıyor di mi

• quote:

Bloodborne ds ye gore daha hizli.onun haricinde genel mantik ayni hocam.bloodborne u sevdiyseniz ds yi de seversiniz.tereddut etmeden alip oynayin
    DS1 i bitirdim sırada 2 ve 3 var. oyun mekaniklari açısından bloodborne daha çok seveceğimi söylemişlerdi. Bossları tek geçemezsin yardım alman lazım dedikleri için bloodborne dan istemeye istemeye uzak durdum. DS3 tek oynadığını biliyorum. Bloodborne tek oynanıp bitirme ihtimali var mıdır?
    DS den çok keyif aldım kaçırmak istemiyorum.
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:25:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.
    sağ ol hocam. çok yardımcı oluyorsunuz.
    boosu hızlı geçeyim diye hiç dedim olmamıştı zaten. anlamsız zor olmasın yeterli. indirime girdiği an alacağım :)
  • SweptureX kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dun yedigim yemegi unutuyorumcidden ds ve bloodborne fena bagimlilik yapti.bloodborne dlc si arkadasta varmis ona devam edicem

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bloodborne u tek oynayip bitirdim keza dark souls uda oyle.size tek gecemezsiniz diyen oyunun ilk boss unu gecemeyip oyunu birakip oynamamistir yada asiri yeteneksizdir.ds yi bitirdiyseniz bloodborne uda bitirirsiniz👍🏾

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 15 Haziran 2019; 19:22:15 >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.