Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.043
Cevap
30
Favori
110.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16:00 önce alınanlar o gün dağıtılır, şu sıralar aldıysanız yarın akşam gönderirler.
  • DEVILBOY D kullanıcısına yanıt
    Elbette ama söz konusu zararı verebilmek için dex'in en az 30 falan olması lazım. 30 altı bir dex ile en iyi yay bile zayıf kalır. 30 dex ile bile, dediğiniz gibi bir greatsword veya greataxe'in gölgesinde kalıyor yay ve ok.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    hadi ya bilsem öğlen alırdım. neyse artık çarşamba günü anca gelir o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

Ben ilk twinkling titanite i "Shaded Forest" bölgesinde , girişte bir abimizden düşürmüştüm.

Sağolasın daha varmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

resmen millet co-op yapmak zorunda kalsın tek başına geçemesin diye uğraşmışlar sanki arkadaş. pursuerde mancınıkları kullanmak için bi kişi daha lazım. diğer türlü tek başına geçmek çok zor. ruh sağlığım bozuldu resmen ara veriyorum oyuna uzun süreliğine.

Savaş başladığı gibi üzerine doğru bir hamle yapıyor. Eğer onu parry yapabilirsen, mancınığa geçip vurabiliyorsun o süre içinde. Tek yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Eğer onu parry yapabilirsen

işte onu yapmak mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 28 Nisan 2014; 17:39:15 >
  • bana sadece crack gerek oldu.site bilen veya özel pm atabilen varsa sevinirim.
  • okçuyum, dex e abanıyo gibiyim, soulları neye harcayacağım yahu başka?
  • Bir de birileri beni summon etsin istiyorum ve ya ben onları summon etmek istiyorum beraber oynamak için.Çözümü nedir?
  • Ya şu oyuna zor mor kolay olsaymış diyen arkadaşlar acaba hiç bir inceleme veya video izlemediniz mi oyun hakkında. Zaten bu oyunu oynatan kısım o zorluğu. Oyun piyasasının %90ı basit, düşünmeye sevketmeyen aksiyon oyunlarıyla dolu. Bırakında bu türde oyunlar bizim istediğimiz gibi kalsın. Npc ye cevap verirken 2 kere düşündüren, uzaktan gördüğün karşına gelen düşmanları acaba gözüm kesiyo mu alabilirmiyim aşağı dedirten, oyunda ki bossların sadece görüntüden ibaret olmadığı gerçekten insanı zorlayan hareketleri olan kaç oyun kaldı.
  • oyunun şikayetçi olduğum bi kısmı var o da bosslara giderken yolun uzun ve yaratıklarla dolu olması. şu gemideki boss mesela. yol 5dk sürüyo diyelim, boss tarafından ölürsek hop bidaha koştur. aynı şey bütün bosslar için geçerli. last giant için her defasında merdiven ve asansörden indim 10 kere falan, hele şu pursuer 15 kere öldürdü beni, oraya giderken ise yolda şamar yemeden olmuyo. koşmama rağmen sağdan soldan mızrakları sokuyolar yarı canla varıyorum bossa. bossta zaten en ufak açık vermeden asfalttan kazıyo beni. şuan mesela 3 tane uzun boylu bossların olduğu yerdeyim, oraya gidene kadar kaç tane yaratıkla uğraşıyorum. bide geçitler dar olduğu için kesmessemde olmuyo mecbur kapışıyoruz ve bazen bossa varmadan ölüyorum. tek sorun bu benim için. bossla kapışmak istiyorum defalarca, ama yolda geçen zaman boss fightta geçen zamanın 5 katı nerdeyse. şimdi gelip işte bu dark souls falan demeyin. şikayet ettiğim kısım bossların veya oyunun zorluğu değil. gereksiz yere aynı yolu bana tekrar tekrar koşturması(bknz. last giant merdiven-asansör). o yolları koşmak zor olduğundan değil sıkıcı olduğundan oyundan soğudum.

buarada bi bölgedeki yaratıkları defalarca keserseniz artık tekrar doğmuyolar. şu geminin olduğu mapte yaratık çıkmıyo artık bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 28 Nisan 2014; 18:34:10 >

• Oyundaki ilk boss last giant'mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar Aral Oyunumu Kargolamış
    Araldan Alanlar Baksın Hesaplarına
  • Roronoa Zoro 2 R kullanıcısına yanıt
    D&R da kargolamış. Yarın invade'e başlıyoruz haha
  • Summon olayında sıkıntı var mi ? DS1'deki gibi, ilk summon taşını koymak için belli bir yere kadar tek başımıza mi ilerlememiz lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Summon olayında sıkıntı var mi ? DS1'deki gibi, ilk summon taşını koymak için belli bir yere kadar tek başımıza mi ilerlememiz lazım?

Tam hatırlamıyorum ama çok geç gelmiyor. İlk boss'a 2 kişi çağırıp girmiştim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Summon olayında sıkıntı var mi ? DS1'deki gibi, ilk summon taşını koymak için belli bir yere kadar tek başımıza mi ilerlememiz lazım?

Tam hatırlamıyorum ama çok geç gelmiyor. İlk boss'a 2 kişi çağırıp girmiştim ben.

humman effigy kalmayınca ve aşırı ölmekten yarı cana inince o canla tek başıma girmiştim

• Ilk oyundaki hayaletlerini hatirlattiniz lanet olasıcalar baya bi sıkıntılıydı. Yanlış hatirlamiyorsam onlara hasar vermek icin silahınızı lanetliyordunuz birtakim itemler kullanarak yada kendinizi gecici bir süre lanetliyordunuz hasar almamak icin hep bunlar süreliydi sürekli tazelemeniz gerekiyordu. Oyunun ortalarinda yine bunlarla karşılasacagimi tahmin ediyorum oraya kadar teçhizatı hazırlamak lazim.

Short bow edindim ama elimde gezmek rahatsız ediyor işimi görüp hemen değistiriyorum çünkü bu iblisler kuytulardan kapı aralarindan felan aniden dalıyor kılıç kalkanda her zaman güvendeyim. Dürbünde çok işe yariyor keşif yapmadan yola çıkmıyorum. Bazı bosslar'da summonsuz olmaz kafayı kırmamak lazım.
  • Summon'lar neye göre çıkıyor arkadaşlar. Gemideki boss a ilk gittiğimde yoktu summon ikinci gidişte çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro 2

Arkadaşlar Aral Oyunumu Kargolamış
    Araldan Alanlar Baksın Hesaplarına

Bende hala *Durumu:Hazırlanıyor* görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.