Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.043
Cevap
30
Favori
110.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

@mathews o kuyuya inmek için yan binadaki kediciği bir ziyaret et. Sattığı yüzüklerden birisi ilgini çekebilir.

@kollaps ben Pursuer'ı tek seferde geçmiştim o kadar zor olmaması lazım. Ballista falan kullanmadım hiç. Her saldırıdan sonra boşa çıktığında 1-2 vuruş yaparak yavaş yavaş kesmeyi dene. Hedefe kilitlenip sürekli sağa-sola hareket edince vurma şansı az zaten.

@Modena07 orası büyü koymak için. Sorcery, miracle veya pyromancy bilmek gerekiyor.

@Kaddazam her meşale 5 dakika ile sınırlandırılmış, yenisini bulman gerekiyor maalesef. Bence saçma bir denge olmuş çünkü ne satıcılardan alınabiliyor ne de yaratıklardan düşüyor. Altı üstü 1 meşaleyi bu kadar kıymete bindirmeye gerek yoktu yani.

saol bende sorcery olunca staff ın yanındaki 5:00 ne işe yarıyor acaba dedim.hiç düz atak dalmayı denemedim.

• diluted kullanıcısına yanıt
     DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU]
  • Öldükten sonra canı azalanlar Ring Of Binding'i arasın. Bu yüzük sayesinde canınızın maksimum %25'i gidiyor.Tavsiyem delirmemek için wikiden, bulunduğunuz konumda bonfire atlamışmıyım diye bir bakın, öteki türlü her ölümde yol tepmekten gına gelir. İlk oyuna nazaran bonfire'lar daha münasip olmuş.
    Cleric'i çok sevdim, Ironkeep'deyim.Cleric oynayan varsa Forest of Fallen Giant's da bulduğunuz Heide Knight Sword sizi iyi götürür.Şuan +5 şeklinde takılıyorum, diğer elimde de elimde de Miracle'leri Charm'a gerek kalmadan yapabildiren bir kalkan var.O da işimi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diluted

Yapımcılar"ah canım benim gel bak eşşek kadar yeşil ok koydum haydi oradan git" demeye başladılar ve benim gibi eski oyunlarla büyümüşlerin canı buna çok sıkıldı. Oyunlar fazla kolay gelmeye başladı, kısalmaya başladı ve resmen bizi aptal yerine koyduklarını hissetmeye başladık.

Ama sonra mesih from software geldi ve efsanevi armored core serisindeki ünlü zorluğunu, benim gibi gothic low fantasy oyun sevenlere getirdi. Hele şükür yapımcılar elimizden tutmadan bir oyun oynayabileceğiz diye sevindik. Aynen de öyle oldu.

Çok güzel yazmışsın ancak böyle oyunların azlığı yüzünden eski oyuncularda formdan düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Öldükten sonra canı azalanlar Ring Of Binding'i arasın. Bu yüzük sayesinde canınızın maksimum %25'i gidiyor.Tavsiyem delirmemek için wikiden, bulunduğunuz konumda bonfire atlamışmıyım diye bir bakın, öteki türlü her ölümde yol tepmekten gına gelir. İlk oyuna nazaran bonfire'lar daha münasip olmuş.
    Cleric'i çok sevdim, Ironkeep'deyim.Cleric oynayan varsa Forest of Fallen Giant's da bulduğunuz Heide Knight Sword sizi iyi götürür.Şuan +5 şeklinde takılıyorum, diğer elimde de elimde de Miracle'leri Charm'a gerek kalmadan yapabildiren bir kalkan var.O da işimi görüyor.

Hocam Bilgi İçin Tşkler" Ring Of Binding" Yazdım Kenara Taktiksel Önemli Bilgileri Kaydediyorum Elimin Altında Dursun Diye,Ne Kadar Çok Önemli Eşya Yada Silahları Yazarsak Herkes İstifade Eder

• dükü nukem forever da ip uçlarında şunu söylerdi "eğer yüksek bir yerden düşerek öldüyseniz bu sizin salaklığınızdandır."
    işte bu uyarıyı oyunun her anında kullanan dark souls u seviyorum...
    kestiğin her mob,bulduğun her item in, keşfettiğiniz her metrekarenin ayrı bir keyfi var...
    arkadaşın söylediği gibi aptal mışım gibi davranmıyor oyun bana.. al görevi git kırmızı noktaya bitir yok öyle bi dünya bu oyunda...
    bazı oyuncular diyorki bu kadar çok ölmen oyununu zor mu yapmış oluyor iyi de bu kadar çok ölen ben değilimki sensin ben öldüğüm için oyuna zor demiyorum oyun hiçbir şekilde bana yardım etmediği için zor diyorum...
    sabredip,uğraşıp didinip birşeyler elde etmeyi seven herkes bu oyundan keyif alır öteki türlü daha basit tarz da oyun arıyanlar bu oyuna bulaşmasın bulaşıpta beceremeyip oyunu kötülemesinler biz bu oyunu böyle seviyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Eyw sağolasın.Birde şey sorucam.Nette izlediğim kadarıyla etrafta dolaşan ruhlar ve yerde mesajlar var.Bende bunların hiç biri yok.Online oynamak mı lazım?
  • Modena07 kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece online'da çıkıyor ve hayır, oyunu almadan onları görebilmenin bir yolu yok.
  • Modena07 kullanıcısına yanıt
    hocam onlar online oynayan diğer oyuncuların görüntüleri. mesajlarda diğer o anda online olanlarız bıraktıları yazılar. bahsettiğiniz şeyler tamamen online a yönelik yani.
    konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Tamamdır anlaşıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 28 Nisan 2014; 14:56:45 >
  • STR tabanlı arkadaşlara tavsiyede bulunabilirim şuan için planladığım build için gidişat tavsiye sidir...
    yük taşıma kapasitenizi item desteksiz %95 i geçmeyecek şekilde vitality basabilirsiniz..
    endurance i heavy atakta two hand için 3 atak ve 1 hand silahlar için minimum 4 atak için ayarla ya bilirsiniz...
    item desteksiz %95 yaptığınız taşıma gücünüzü second dragon ring ve third dragon ring ile destekleyip + basıp tabi ağırlığınız birden %70-75 seviyelerine düşecektir..
    STR tabanlı olarak heavy zırh giyenlerde birden kelebek hafifliği etkisi yaratacaktır.. ayriyeten bu yüzükler ile yüksek miktarda hp de kazanırsınız..
    ring of blades ile fiziksel atağınızı 50 puan daha arttırabilirsiniz..
    ring of thorns ile %70 olarak yediğiniz darbeleri vuran kişiye geri yansıra bilirsiniz...
    ihtiyaca göre ring of resist te armorun eksik kaldığı resist özelliklerine destek sağlayabilirsiniz...
    benimkiler öneri tabi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 28 Nisan 2014; 15:07:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• "ring of blades ile fiziksel atağınızı 50 puan daha arttırabilirsiniz"
    "ring of thorns ile %70 olarak yediğiniz darbeleri vuran kişiye geri yansıra bilirsiniz."

agni_tr

Notlarımı Düştüm Hocam,Çok Önemli Bilgiler Diğer Arkadaşlarda Faydalanır.
  • Beyler en sağlam okçuyu yapmak için statları nasıl vermek gerekiyor, profesyonel varsa okçuluk konusunda, yardımcı olabilir. Poison, lightning , bow of want falan vs vs. var da bunları nasıl kullanacağım falan detaylı bilgi lazım teşekkürler..
  • okçuluğu ben de severim skyrimde falan hep okçu oynarım ama bu oyunda okçuluk pek iş yapmıyor galiba.
  • Arkadaşlar Drangleic swordu upgrade etmemize yarayan ''twinkling titanite''ı ' nerde bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 28 Nisan 2014; 16:16:29 >
  • onurxxx5 O kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda, ilk oyunda ve demon's souls'ta, en kral yay ve oklar bile, bazı durumlar hariç, açık ara en zayıf silahlar. Sadece zayıf elemanları uzaktan avlamaya yararlar. +5 bir greatsword atıyorum bir düşmana 357 zarar verirken +15 bir yay, aynı build ile, aynı düşmana en fazla 200 zarar verebilir. O da bir sürü ring falan taktıktan sonra :) Ya büyücü olarak uzaktan avlayacaksınız ya da melee olup kılıç kalkanı kuşanacaksınız.
  • Ben ilk twinkling titanite i "Shaded Forest" bölgesinde , girişte bir abimizden düşürmüştüm.
  • Ben yine de okçu olacam hasarına bakmaksızın..:) Bow of want istiyorum, şekli baya hoş :) İllusory wall'lar var onları kırmaya çalışıyorum bütün interneti bitirdim bulamadım. Forest of bilmemne giants'da bi wall var, tepede adam bomba atıyor, duvarın da dibinde variller var, bi türlü patlatamadım duvarı. Başka yerde de , yerde yazıyorlar illusory wall ahead diye, hiçbirini açamıyorum. İnternette Press X falan diyorlar da, Ben klavye+mouse'da her türlü tuşu denedim açılmıyor ?????!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurxxx5 -- 28 Nisan 2014; 16:58:26 >
    Katılmıyorum. Bu oyunda dexterity den A yada S etkilenen bir bow bulursan çok canlar yakabilirsin. ( Ancak tabiki yine bir greatsword damagesi beklememek gerekir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVILBOY -- 28 Nisan 2014; 16:56:41 >
  • oyunu biraz önce satın aldım araldan, ne zaman gelir sizce? dağıtım bugün başlıyormuş önce ön siparişleri mi dağıtırlar?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.