Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
35
Favori
51.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin Dark souls II kadar uzun bir oynanışı olmayacak.
    Grafiksel ve sanatsal açıdan fiyatını hakediyor fakat hikaye oynanış ve uzunluk bakımından haketmiyor.
    Hikayesi çok daha çabuk bitecek.
    1-2 defa oynandıktan sonra yüzüne bakılmaz aksine bitirdikten sonra dark souls 1 ve 2 özlemi cekilip tekrar eski oyunlara geri donulecek.
    Sanırım 1-2 yıl bekleyip 2-3 tane DLC Expansion vs cıkınca toplu paket olarak alınabilir DS3 o zmn oyun süresi uzar. Onun dışında çok kısa surecek benden demesi.
  • PC'ye 30 fps kilidi ile gelecekmiş. Optimizasyonu leş olan oyunlarda bu tarz hamleler görüyoruz genellikle. Bakalım nasıl olacak...
  • Yildirim Özyiğit kullanıcısına yanıt
    Oyun çıksın, bir oynayalım. Eğer kötüyse hep beraber eleştiririz. Ama daha oyunu oynamadın, hikayesini ve uzunluğunu bilmiyorsun. En fazla 2 3 video izledin. Bu söylediklerin mantıklı mı?

Fiyat olayı ise sadece Dark Souls ile ilgili değil genel bir sorun. Fiyatına göre eleştirecek olursak hiçbir oyun o fiyatı hak etmiyor.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Böyle bişe yapacaklarını sanmıyorum sermayelerini yatırımlarını baltalamak gibi bişe olur PCnin amacı 60fps hatta 144hz monitörlerle dunyanın en pahalı ekran kartlarıyla yuksek fpsde oyun oynamaktır.
    Sen bunu yok sayıp hatta belki adam DS3 için 60fps ve üzerinde oynamak için binlerce dolarlık ekran kartı alıcak ama bosver ya nede olsa 30fps cıkacakmış vazgectm almıyorum diyebilir?
    Buna sadece oyun yapımcıları deil bir çok firma itiraz eder diye dusnuyorum.
    Oyunu steamda suan Delux edition 218TL olarak Satın aldım duruyor.
    Sadece grafiksel acıdan ve vuruş hissiyatından müzklerinden dolayı bu parayı verdim.Ama cok umutlu deilim 1-2 defa bitirip rafa kaldırıp tekrar DS 2ye geri donecegım.Biraz eleştiri yapabilmek için verdim bu parayı olumsuz yönlerinin olumlu yönlerinden cok daha fazla olucaıgnı dsunuyorum.,

Hatta bana göre fallout 4 bile DS 3den cok daha iyi bir oyun :(..
    Bloodbornedaki gibi Dar koridorlarda sıkısıklık hissiyatıyla yaratık kestığımız bir oyun yapmışlar. Evren map belki büyük olabilir ama bunu Gameplay'e dökmemişler.
    Kısaca dark souls3 bloodborne'un biraz daha gelişmiş hali olacak.

Ozellikle Angry review ve Metacriticdeki User score'u cok merak ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildirim Özyiğit -- 10 Mart 2016; 17:43:22 >

• 30 fps kilidi çok saçma olur ama pc satışlarının konsola göre çok düşük olduğunu tahmin ediyorum. seri de asıl olarak konsol oyunu zaten, ilk 2 oyun sadece konsol için yapıldı, ds1'in pc'ye portlanmasını saymıyorum. bu yüzden herşey beklenebilir.
  • Daha önce hiç dark souls oynamamış biri olarak şimdiden oyunun yapımcılarına ve oyunu piyasaya süren firmaya güvenimi kaybettim.Öğrendiğim kadarıyla,sizler daha iyi bilirsiniz;dark souls 2'nin grafiklerini elden geçirip tekrar piyasaya sürüyorlar ancak halihazırdaki dark souls 2 sahipleri bundan faydalanamıyor.Oyunu tekrar satın almaları gerekiyor.Aynı şeyin bu oyuna da olmayacağı ne malum.Bakın darksiders 2'nin de grafiklerini elden geçirdiler ancak zaten oyunun eski sürümüne sahip olanların kütüphanesine oyun bedavaya eklendi.Firma dediğin böyle olur.O yüzden dark souls 3'ü satın alacak olsam (ki alacağım) önümü görene kadar satın almamayı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar ilk oyun 2,5m,ikinci oyun 1m satmış bunlar az rakamlar değil....Konsolda kaç sattığını bilmiyorum fakat ne olursa olsun pcde iyi satmış oyun.Son olarak herkese hitap ede nbir oyunda değil.

EDİT:
    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 10 Mart 2016; 20:59:47 >
  • oyunun facebook sayfası 60 fps confirmed diye paylaşım yapmış bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

oyunun facebook sayfası 60 fps confirmed diye paylaşım yapmış bu arada.

İyi öyleyse. Ben de haberi Merlin'de görüp paylaşmıştım. Şu oyuna fps kilidi yakışmazdı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Daha önce hiç dark souls oynamamış biri olarak şimdiden oyunun yapımcılarına ve oyunu piyasaya süren firmaya güvenimi kaybettim.Öğrendiğim kadarıyla,sizler daha iyi bilirsiniz;dark souls 2'nin grafiklerini elden geçirip tekrar piyasaya sürüyorlar ancak halihazırdaki dark souls 2 sahipleri bundan faydalanamıyor.Oyunu tekrar satın almaları gerekiyor.Aynı şeyin bu oyuna da olmayacağı ne malum.Bakın darksiders 2'nin de grafiklerini elden geçirdiler ancak zaten oyunun eski sürümüne sahip olanların kütüphanesine oyun bedavaya eklendi.Firma dediğin böyle olur.O yüzden dark souls 3'ü satın alacak olsam (ki alacağım) önümü görene kadar satın almamayı tercih ederim.

Scholar of the first sin ile sadece grafikler gelistirilmedi. Icerikte ekleme ve degisimler yapildi. Ayrica, DkS2 sahiplerine indirimli, dlc sahiplerine daha da indirimli olarak satildi.

Grafik guncellemesi, oyunun yeni konsollara cikmasiyla alakaliydi. Dark Souls 3 icin boyle bir durum olmayacak.

From Software'in esas fiyaskosu, DkS2'nin buyuk bir downgrade yemesi ve oyunu neredeyse cikisina kadar, downgrade oncesi goruntulerle tanitmalariydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DS2'den kötü olması için epey çaba sarfetmeleri gerekiyor bu kez.
  • Önceki oyunların grafikleri bana çok kötü geliyordu. Özellikle o karakter tasarımı Knight online'da bile daha detaylı. Ama 3. oyunda kaplamalar falan gözüme çok hoş geldi. Baya beğendim grafikleri. Umarım karakter tasarımında da gelişmeler olmuştur. 60-70 lira seviyesine düşünce alabilirim. Şu anki fiyatı haketmiyor.
  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Önceki oyunların grafikleri bana çok kötü geliyordu. Özellikle o karakter tasarımı Knight online'da bile daha detaylı. Ama 3. oyunda kaplamalar falan gözüme çok hoş geldi. Baya beğendim grafikleri. Umarım karakter tasarımında da gelişmeler olmuştur. 60-70 lira seviyesine düşünce alabilirim. Şu anki fiyatı haketmiyor.

hocam bahsettiginiz grafikler icin bu oyunu oynayanlar var bende dahil havasi, gotikligi kolay kolay bulunacak cinsten degil.
  • beyler

• Eastern Armor
  • bu kadar armor set bu kadar çeşitlilik varken oyun 200 saatten kısa sürerse yazık olur
  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 19 Mart 2016; 0:35:45 >
  • Arkadaşlar oyunla ilgili kaygısı olanlara şunu söyleyeyim ; Oyunun yapımcısı Hidetaka Miyazaki Demon Souls, Dark Souls ve Bloodborne'u yaptı ve bu oyunlar mükemmeldi. Miyazaki bir röportajında isminin credits bölümünde geçtiği sürece hiç bir oyunun kötü olmasına izin vermeyeceğini ve kendisinin kötü oyun yapmayacağı garantisini veriyor. Bilmiyorum ne kadar yakından takip ediyorsunuz ama Miyazaki oyun dünyasındaki şu an en farklı ve yaratıcı yönetmenlerden birisi.

--Çok Ufak Spoiler--

İlk oyun hikayenin sonunu anlatırken ikinci oyun devlerin neler yaptığı hakkında bize bilgi veriyordu. Yani ikinci oyun birinci oyunun öncesinde geçiyor ve 3. oyun hepsinden önce geçecek. Devlerin hüküm sürdüğü dönemlere tanıklık edeceğiz. Yani oyunun epey epik bir ortamda geçeceğini ve hikayesinin de diğer iki oyunun hikayesini açıklayıcı ve toparlayıcı özellikte olduğunu söylemek gerek. Bu yüzden oyunun hikaye olarak kısa süreceğini söylemek çok doğru olmaz diye düşünüyorum. Oyunun basın mensuplarına oynatılan versiyonu ise epey kolaylaştırılmış ve biraz editlenmiş hali yani biz o kadar rahat ilerleyemeyeceğiz

--Çok Ufak Spoiler--

Bir de Miyazaki 3. oyunun serinin akıbetini tamamen değiştirecek bir yapıda olduğunu söylüyor yani 4. oyun kesinlikle gelmeyecek demiyor bir ihtimal ilerde belki yaparım diyor fakat kesinlikle 3. den sonra gelecek olan oyun serinin önceki oyunlarından çok farklı bir yerde olur diyor. Yani bizi epey epik bir oyun bekliyor. Epey heyecanlıyım

Hikaye için aşağıdaki erdem3463'in yazısını okuyabilirsiniz. Ben kendi anladığımı yazmıştım yanlış bilgi vermiş olmayayım. İlk iki oyunu oynamamış olanlar hiç bulaşmasınlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcosworthx -- 19 Mart 2016; 15:06:13 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.