Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
35
Favori
51.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir oynanis + aciklama videosu. gayet guzel :)

• ARTİK VİDEOLARİ İZLEMİYORUM SİZDE İZLEMEYİN OYUNDAN SOGUTUYO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ilk bölgeyi ve bossu gördüm birkaç saniyelikte olsa, bakmıyorum artık videolara Ama aşırı spoiler içermeyen bilgileri okuyorum taze taze redditten, bomba gibi geliyor oyun.
  • Bu kadar çok videoya ne gerek var bilemedim şahsen, abarttılar reklam olayını.
    Öncekilerde bu kadar yoğun PR kampanyası yoktu. Oyunun ihtiyacı da yok, bunlara gidecek para oyuna gitseydi keşke demek durumundayım.
  • ... çıkardılar artık. utanmasalar full walkthrough yayınlıycaklar.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Aynen ilk 3 bossu ezberledim gibi birşey oldu :D

Bu arada ds1 deki demirciyi görünce çok sevindim.

Artık bende izlemeyi bırakıyorum.
  • Bsc de yayinlamasin video artik bayiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Oyunun şuan betası mı var? Oynamaya başlamış insanlar. Youtube'de baya bir video izledim bugün.

preview sürüm sanırım o inceleme yapanlara dağıtmışlardır.
  • beyler sormak istediğim bir konu var steam katagorsinde baktığımda eşli oyun diyor bu arkadaşımla aynı anda oynaya bilicem anlamına geliyor sanırım değilmi ?

arkdaş almanyada ikimizin oynıca bu tür oyun arıyoruz.aydınlatırsanız bu konuda sevinirim bilgisi olan arkadaşlar.
  • bunda da denuvo olacak mı acaba?
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Tam bir co op oynama mantığı yok. Arkadaşını yardıma cağırıyorsun. O bölümün bossunu kesene kadar yardım edip sonra dünyasına geri dönüyor. Tabi yardım eden kişide bossu kesince kendine saymıyor. Yardım alan kişi keşmiş oluyor eğer kendi kesmemişse kendide kesmek zorunda. Biraz karışık oldu ama neyse :D Eğer souls serilerinden herhangi bir oyunu oynamadıysan önce onlardan birini oynamanı tavsiye ederim. Çünkü oyun cidden zor. Hoşuna gitmeyebilir bu özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Tam bir co op oynama mantığı yok. Arkadaşını yardıma cağırıyorsun. O bölümün bossunu kesene kadar yardım edip sonra dünyasına geri dönüyor. Tabi yardım eden kişide bossu kesince kendine saymıyor. Yardım alan kişi keşmiş oluyor eğer kendi kesmemişse kendide kesmek zorunda. Biraz karışık oldu ama neyse :D Eğer souls serilerinden herhangi bir oyunu oynamadıysan önce onlardan birini oynamanı tavsiye ederim. Çünkü oyun cidden zor. Hoşuna gitmeyebilir bu özellik.

çok açıklayıcı olmuş hocam ellerine sağlık.benim için zorluğun hiçbir önemi olmadı oyunlarda ama almam dediğin gibi ise.çok tşk ler hocam.
  • Gta 5 in rekorumu kırar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amdfx41

Gta 5 in rekorumu kırar mi ?

Rekor kırabilecek bir oyun değil, çünkü çok az kitleye hitap ediyor ve oynayanların da %90'ı kemik kitle %10'da popüler olmasından dolayı "dur ben de bir deneyeyim" diyenler, ki bu deneyenlerin de çoğu bitirmeden bırakıyorlar. Muhtemelen yine 3 milyon kadar satar, bunun 2'si PS4, geri kalanı da PC-One'ın toplamı olur.
  • Bnde yeni başladım gayet oynattiriyor kendini 3 de kirarlarsa onuda orj alana kadar korsn oynarım:)

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dark Souls için konuşursak oyunu alanların yalnızca %10'u oyunun sonunu görebilmiş. Yani alanların %10'u oyunu oynarken geri kalan büyük kısım ben de deneyim diyip sonra baştan bırakıyor.

• steam den ön sipariş verenler var mı?
  • instant gaming den ön sipariş ile aldım bekliyorum.

ekleme :
    Future
    Future Plc - Connectors, Creators, Experience Makers
    http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls
    bedava dark souls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 9 Mart 2016; 14:11:30 >

• EMBERS

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.