Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
35
Favori
51.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boss'u kestikten sonra düşen/alınan settir o.Undeadken öyle gözükeceğini hiç sanmıyorum.Oyunda bulunan çoğu itemi bilmiyoruz ki zaten(ben zaten hiçbir videosunu izlemedim gösterilmişte olabilir) bosstan filan düşüyodur diye düşünüyorum onu karakterin üzerindeki miğfer trailerda gösterilene bir bosstada vardı ona benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

Boss'u kestikten sonra düşen/alınan settir o.Undeadken öyle gözükeceğini hiç sanmıyorum.Oyunda bulunan çoğu itemi bilmiyoruz ki zaten(ben zaten hiçbir videosunu izlemedim gösterilmişte olabilir) bosstan filan düşüyodur diye düşünüyorum onu karakterin üzerindeki miğfer trailerda gösterilene bir bosstada vardı ona benziyor.

wikiye baktım da hocam pek itemlar setler falan gözükmüyor henüz belli değil sanırım dediğiniz gibi boss u kestikten sonra falan düşüyor olabilir. npcleri falan merak ediyorum bu arada dark soul 2 de ornifex isimli npc i yanlışlıkla öldürdüğümde ng+ başlamak durumunda kalmıştım. boss soul verip item aldığımız veya story e bağlı npc ler belli olsada bişeyler öğrensek biraz en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: littlem0

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

wikiye baktım da hocam pek itemlar setler falan gözükmüyor henüz belli değil sanırım dediğiniz gibi boss u kestikten sonra falan düşüyor olabilir. npcleri falan merak ediyorum bu arada dark soul 2 de ornifex isimli npc i yanlışlıkla öldürdüğümde ng+ başlamak durumunda kalmıştım. boss soul verip item aldığımız veya story e bağlı npc ler belli olsada bişeyler öğrensek biraz en azından.

herkeste yanlislikla olduruyor npcleri

• 14 mart 2014 de dolar 2.2 euro 3.08 miş.şimdi dolar 2.94 euro 3.24.Görüldüğü gibi dolar 75 kuruş artmış euro da 15 kuruş peki ne oldu da oyun fiyatları 3 - 4 katına çıktı ? aynı soru elektronik aletler için de geçerli.
  • littlem0 kullanıcısına yanıt
    Araştırsam biraz bulurumda spoiler olmasında diye hiç bakmıyorum,gördüğüm anda yüzümü çeviriyorum.Dediğim gibi ne tür bosslar/itemler filan var bazıları ortaya çıkmış olabilir.
  • Plati.Market. Digital goods marketplace.
    Buy DARK SOULS 3 III Deluxe (Steam KEY) +Season Pass and download
    http://plati.ru/itm/dark-souls-3-iii-deluxe-edition-steam-key-season-pass/2066063

Burdan 110 TL civarına alınabiliyor Deluxe sürümü , steam dan 2 katı fiyatına almaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 23 Şubat 2016; 13:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

http://plati.ru/itm/dark-souls-3-iii-deluxe-edition-steam-key-season-pass/2066063

Burdan 110 TL civarına alınabiliyor Deluxe sürümü , steam dan 2 katı fiyatına almaya gerek yok.
    satın alan var mı acaba? burdan güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 23 Şubat 2016; 15:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlem0

satın alan var mı acaba? burdan güvenilir mi?

Satıcının referansı olmasına dikkat edin ,ben genelde burdan alışveriş yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu siteden ben de alışveriş yaptım ama alınan keyin region free olması önemli. ben gift olarak alırdım ama onu da kısıtladılar artık.
  • lord of cinder ilk oyundaki son boss değil miydi ? onu tekrar mı keseceğiz ?
  • Yeni Trailer resmen ateş ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman6167 -- 24 Şubat 2016; 23:19:15 >
  • Trailer'da saniyelik gözüken boss
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
  • Bu oyunu orjinal almayınca çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

lord of cinder ilk oyundaki son boss değil miydi ? onu tekrar mı keseceğiz ?

??
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    O boss için ballista kullanma zorunluluğu yoktu ve her boss tek kesilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    3. oyunun hikayesi önceki bütün lord of cinder'ların dirilmesiyle alakalı. ilk ateşi sadece gwyn yakmadı ondan başka birsürü lord of cinder var. tam olarak belli olmamakla birlikte bizim oyundaki rolümüz bütün cinder'ları teker teker avlamak. lord of cinder'ların 3. oyundaki uyanış sebebi ise ilk ateşin tehlikede olması. yani ilk ateş hiçbir zaman kesin olarak sönmez sadece közleri kalır veage of dark başlar taa ki seçilmiş biri ilk ateşi tekrardan yakana kadar bu seferde age of fire başlar ve ilk ateş tekrardan söner bu döngü böyle durmadan devam eder. sanırım 3. oyunda amacımız bu döngüye bir son vermek
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    ilk oyunun sonunda bizim yaktığımız neydi peki
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    ilk oyunda Gwyn'i kestik yani onun hallow halini o ilk lordlardan birisi..oyunun zaman çizelgesi karışık aslında yani 2. oyun ilk oyunun peşine gelen 3. oyunda 2. oyunun kaldığı yerden devam etmiyor aralarında asırlar oynuyor ama aynı evrendeler..Haliyle o zaman içerisinde ateşi körükleyen bir çok kişi oldu age of fire adına işte onlar lord of cinders..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

ilk oyunda Gwyn'i kestik yani onun hallow halini o ilk lordlardan birisi..oyunun zaman çizelgesi karışık aslında yani 2. oyun ilk oyunun peşine gelen 3. oyunda 2. oyunun kaldığı yerden devam etmiyor aralarında asırlar oynuyor ama aynı evrendeler..Haliyle o zaman içerisinde ateşi körükleyen bir çok kişi oldu age of fire adına işte onlar lord of cinders..

anladım ds1'de lord of cinder'ı kesip fire'ı yakınca bizde bir lord of cinder olmus oluyoruz diye anlıyorum.
  • Oyunun şuan betası mı var? Oynamaya başlamış insanlar. Youtube'de baya bir video izledim bugün.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.