Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
35
Favori
51.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

180 lira edecek bir oyun değil.

Hiçbir oyun 180 lirayı hak etmiyor. Ne diyelim, Aral rulez...

Büyük düşünür Gayblush Threekweed in şu sözünü hatırlatmak istedim sizlere.

Dark Souls III (2016) [ANA KONU]

• beyler steam sayfasında oyun açıklamasında ''artık sadece amberler var '' diyor acaba amberler derken oyunda humanity yerine geçen itemimi kastediyor yani ember
  • Bir oyunun 180 lira olması ilk defa bu kadar üzdü. Bildiğin hevesim kursağımda kaldı. Diğer oyunları almıyordum ama buna bir şekilde çözüm bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ole lukoje -- 16 Şubat 2016; 16:21:59 >
  • oyun 180 tl season pass 40 tl yani 220tl.fiyat yuksek ama alacaz mecbur fiyatin inmesini bekleyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kampanyası mart ayında bitiyormuş.
    İki ay cüzdana 50 lira atıp ucuza mı getirsek?
  • Playstore da 168 tl ile on siparise acilmis. Seriyi hic oynamadim. 168 tl ye sizce deger mi ?

• 180 tl nedir yahu... dark souls 2 yi anında ön siparişle almıştım gayet iyi bir oyun olmasına pvpsinin eğlenceli olmasına karşın genel anlamda beklediğimi verememişti. grafik downgrade olayı da tuz biber olmuştu bi sene sonra scholar of first sin versiyonu çıktı onu da çat diye aldım, dx11 olması belki oyundan tat alamadığım kısımlara katkıda bulunur fikri ve yeni server olayı beni almaya ikna etmişti. grafik olarak eh işte seviyesinden güzel seviyesine gelmişti ama zaten oyun grafikle alakalı bir oyun değil bildiğimiz gibi, ama videolarda ağzımızın suyunu akıtan atmosfere de hayır demezdik.

gel gelelim dark souls 3'e. bloodborne pc ye çıkmadığından bir kısmımızın içinde ukte olarak kaldı. beğenildiğini bir çok yerde gördüm hatta playstation kiralamayı bile düşündüm ama uzuun uzuun oynanacak pvp kasılacak bir oyun için mantıklı gelmedi. şimdi dark souls 3 te hem bloodborne'un uktesi hem dark souls 2 de olmayan miyazaki faktörü gibi etmenler olunca baya bi heveslendik haliyle ama ne oldu? saçma sapan bir fiyat politikasına kurban gitmiş gibi görünür oldu. witcher gibi 60 70 liralık fiyat bandı tabiki beklemiyorduk ama 180 lira gibi konsol fiyatı da beklemiyorduk umarım yakın zamanda indirime girer de alırız.

muhtemelen sormak için erken ama steam versiyonun diğer sitelerden alınmış sürümünden farkı olur mu arkadaşlar? pvp açısından soruyorum özellikle.

• ibaxdh kullanıcısına yanıt
    Diğer sitelerdekiler de Steam kodu yanlış bilmiyorsam.http://www.allkeyshop.com/blog/buy-dark-souls-3-cd-key-compare-prices/

Şurdan takip edebilirsiniz diğer sitelerdeki fiyatları, 120-130 lira civarlarına bulunuyor şu anda.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, steam keyi olması çok daha iyi. 120 - 130 tl dark souls 3 için vermeye razı olacağım bir para işin doğrusu.
  • 12 nisanda mı 24 martta mı çıkacak oyun? Wikipedia'da 24 martı sadece Japonya için diyor.
  • Cemxxy C kullanıcısına yanıt
    24 martta sadece japonya 12 nisandada tüm dünyada çıkacak
  • steam den 164 liraya ön sipariş verdim. diğer oyunlar bulunduğundan %8 lik bi indirim söz konusu... from software hastası olarak bakalım demon souls ve dark souls daki atmosferi tekrardan yakaladıklarını düşünüyorum.

pvp yapmak isteyenler steamden ekleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 19 Şubat 2016; 13:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlem0

steam den 164 liraya ön sipariş verdim. diğer oyunlar bulunduğundan %8 lik bi indirim söz konusu... from software hastası olarak bakalım demon souls ve dark souls daki atmosferi tekrardan yakaladıklarını düşünüyorum.

pvp yapmak isteyenler steamden ekleyebilirler.

Demons souls atmosferi pagan kültürü zor onu yakalamari anca demons souls 2 de

• Oyun çok zor hoşuna gitmeyebilir, önce Dark Souls 2 denemen ona göre alman daha iyi olur.
  • 180 lira

60 dolara satiliyor hemen hemen diger ulkelerde, dark souls 2 ise 40-50 dolarlar civari, bize gelen fiyati ise 60tl.

demekki burada asagi yukari bir 100-120 lira cukka var arkadaslar. yani ne yapiyorum. oyun yapimcilarindan ozur dileyerke korsan oynuyorum, olmasi gereken fiyata dusuncede orijinal aliyorum
  • steam yerine alternatif sitelerden daha ucuza alınabilir, sonuçta oyunun zevki online ile kat kat artıyor.
  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU] şurdaki hali birisi izah edebilir mi acaba? undeadken falan mı böyle gözükecek bizim karakter anlamadım çünkü sınıflar arasında bu görünüme armora sahip olanını göremedim?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 22 Şubat 2016; 17:11:31 >
  • Bu oyunda da öldükten sonra enerji barı küçülmüş şekilde mi devam edicez vitality mi nedir anladınız siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemallica

Bu oyunda da öldükten sonra enerji barı küçülmüş şekilde mi devam edicez vitality mi nedir anladınız siz

videolarda izlediğim kadarıyla öyle gözüküyordu boss'u kestikten sonra ember restored olduktan sonra hp bar artıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlem0

quote:

Orijinalden alıntı: Cemallica

Bu oyunda da öldükten sonra enerji barı küçülmüş şekilde mi devam edicez vitality mi nedir anladınız siz

videolarda izlediğim kadarıyla öyle gözüküyordu boss'u kestikten sonra ember restored olduktan sonra hp bar artıyordu.

Eyvallah cvp için sağol

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.