Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
21
Favori
149.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmada skyrim detaylı yazısını gördüm okumadım ve konu nerelere gelmiş Dark Souls diye geldik neler görüyoruz.
  • İlk sayfada siberarmi'nin anlattıklarından oyun epey ilgimi çekmişti aslında. Ama gelen bilgiler sürekli soğutuyor oyundan.
    - GFWL belası
    - 720p çözünürlük
    - 30 FPS kilidi
    Daha ne kadar sinir bozucu kısıtlama olacak merak ettim.
  • GFWL şu an bize kapalı olduğu için almanın manası yok. GFWL kapalıyken multi şansınız olmaz, bu oyun da multisiz olmaz.
    Tam zevki alamazsınız.
    Yoksa geri kalmış grafiklere gene göğüs gerilirdi. Hayret ediyorum GFWL ile kendi mezarlarını kazdılar, çoğu yabancı da sırf GFWL olduğu için uzak duracak oyundan.
  • Hocam GFWL bize kapalı değil Steam'daki GFWL oyunlar bize kapalı. Yoksa Steam'da kapalı olupta GFWL olan oyunlar Multiplayer oynanıyor.
  • Evet ben de öyle biliyorum street fighter oynuyordum çünkü .yani belli bi şekilde ip dns ayarları yapıp alabilen olursa yine oynar multiden yada önceden pre order yapanlar su an kaldırılsa bile oynıyabilcekler .En kotusu türkiyeye gelirse dvd seklinde alip yine steame eklenebilir.Ya kimse demon soulsdan bahsetmiyor o da zamanında çok iyi notlar aldı ama hiç darksouls kadar furya yaratmadı ben de bu seriyi darksoulsla tanıdım 1 yıl önce gamesradar mı neydi sitemnin adı yılın en iyi rpg oyunu skyrime vermiyerek(ki bence de boyleydi ) bu adını ilk kez duydugum oyuna vererk arastirmama sebebiyet vermisti.Benim diycegim odur ki demon soulsu da bi turlu portlasalar aslında her turlu gideri var yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 15 Ağustos 2012; 11:28:13 >
  • Önce Demon Souls'u portlayıp biraz daha tecrübe edinebilirlerdi. Demons ın bölümleri ayrı olduğunda biraz daha rahat portlanırdı gibi geliyor bana. Atıyorum tabi hiç bir fikrim yok
    Demons Souls ilk çıktığında ne çok göz yaşı vardı etrafta,çoğu zor oyun karşısında mutluluktandı gerçi çok da zor değildi abartıldığı kadar, hatta belli buildlerle(başlarda mage/asssisin karışımı mesela) gözünüz kapalı bile ilerleyebiliyordunuz.

@archVillain
    Oyun steam dışında satılmayacak diye biliyorum, satılacaksa idare eder ama GFWL tek başına bile problem. Az çekmedim Dawn of War 2 yi adam gibi oynayabilmek için. Ben oyunu bıraktım onlarda GFWL i bıraktı

• Oyunun en kotu tarafi 1024x720 p cozunurluk 30 fps kilitli gfwl daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Arkadaşım kes demedik mi ?! Gidin başka yerde yapın Skyrim - Witcher sidik yarışınızı. Millet bu konuya DS hakkında haber almak için giriyor sizin yersiz ve gereksiz mesajlarınız için değil. İlla uyaralım mı modları anlamıyorum ki...

Diablo 3 basligi altinda POE ovulse ya da skyrim basligi altinda Dark Souls ovulse sesiniz gikiniz cikmaz hatta bir mesaj da siz kondurursunuz, ama isinize gelmeyen yerde isinize gelmeyen sey soylendiginde hemen rahatsiz olur sikayet edersiniz forumun forum kurallarinin bekcisi kesilirsiniz cok gorduk sizin gibileri :)

Bu övülme değil zeki arkadaşım , övülme olsa 1-2 mesajla biter, bu açıkça DS'den bağımsız 2 oyunun sidik yarışıdır. Madem heveslisiniz bu kadar tartışmaya, açın kendi konunuzu orada tartışın. Bu tarz "benim babam senin babanı döver" mantığında cereyan eden konular hiç bitmez, çünkü bir taraf bitirmeyi beceremez, nitekim şekilde görüldüğü gibi. Umarım anlatabilmişimdir dediğimi, uzatmanın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 16 Ağustos 2012; 0:02:22 >

• Bu tip oyunlarda standart kılıç kalkanlı ve zırhlı karakterler hoşuma gitmiyor. Karakter farklı olmalı.
  • Şimdi benim anlamadığım şey her ne kadar böyle güzel bir oyuna saygım olsa da, Eu ve Us yayıncıları tarafından oyun çok zor !!11!!1 şeklinde sunulması canımı sıkıyor.Merak ettiğim şeyse şu Japonyanın yayıncısı olan aynı zamanda oyunun Dev i olan From Software oyunu Japonyada da mı bu şekilde sunuyor çünkü geçmişe bakarsak Demon Souls hiç bir zaman vuah çok zor tam bir hardcore oyun şeklinde yayınlanmadı.

Son olarak gece gece beni benden alan oyundaki bir armoru paylaşıyım.
     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

GFWL şu an bize kapalı olduğu için almanın manası yok. GFWL kapalıyken multi şansınız olmaz, bu oyun da multisiz olmaz.
    Tam zevki alamazsınız.
    Yoksa geri kalmış grafiklere gene göğüs gerilirdi. Hayret ediyorum GFWL ile kendi mezarlarını kazdılar, çoğu yabancı da sırf GFWL olduğu için uzak duracak oyundan.

Steam üzerinden kapalıdır sadece. Microsoft Point ya da kod/key vs. aracılığıyla alınabilir. Steam dışında multi için sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Son 3 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Son 3 gün.

inşallah güzel hazırlamışlardır
  • Çözünürlük ayaları gün yüzüne çıktı;

Full Screen:    

1920×1080 32bit/16bit,

1680×1050 32bit/16bit, 

1400×1050 32bit/16bit,

1600×900 32bit/16bit, 

1280×1024 32bit/16bit, 

1440×900 32bit/16bit, 

1366×768 32bit/16bit, 

1360×768 32bit/16bit, 

1280×800 32bit/16bit,

1280×768 32bit/16bit, 

1280×720 32bit/16bit, 

1024×768 32bit/16bit, 

800×600 32bit/16bit

Window Mode:

1920×1080, 

1680×945, 

1600×900, 

1440×810,

1280×720, 

1152×648, 

1024×576, 

800×450
  • Oyun malum yerlere düşmüş deneyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Oyun malum yerlere düşmüş deneyelim...

çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Oyun malum yerlere düşmüş deneyelim...

tamunda ya düşmemiş henüz.
  • Multiplayersız Dark Souls'un yarısı yok demektir. Korsan oynamak zevk vermez.
  • şimdilik denemek için indiriyorum pc kaldırmayabilir. memnun kalırsam orj alınır bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Multiplayersız Dark Souls'un yarısı yok demektir. Korsan oynamak zevk vermez.

aynen.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.