Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
545
Cevap
23
Favori
39.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ornstein and Smough tek seferde geçmenin hayreti içindeyim. Tabi bunda 60 Fps nin de önemli katkısı var. Ps3 de malum 15 Fps'ydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bende hala şaşkınım. 10 kere denerim diyordum. Son şişeden bir yudum alıp ölmeyi beklerken kestim. Önce Ornstein kesmek lazım. Diğeri şişman olduğu için zor hareket ediyor.

• The_Muallim kullanıcısına yanıt
    Tuncay abi birisi 60₺ a Pri satıyor. Onu gördün mü ? İndirime girse aşağı yukarı aynı fiyatta olur. Tabi çift hak almayı düşünmüyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 21 Haziran 2018; 0:46:14 >
  • Leo Ring gitti geçmiş olsun.
    Malesef belki NG+ yaparsam alırım. :D

• Platin falan kafaya koyduysan zaten en az 3 kere falan oynaman lazım özel silahlar yüzünden, Bloodborne gibi değil bu tek seferde alınmıyor tüm kupalar.
    3 kez bitirmeyi psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum. bunu bitirip ds2 ye geçicem. Onu bitirip Ds3 Ng+ yapıp seriyi hatim etmeyi planlıyorum.

• Bundan sonra da DS 2'ye geçmek, attan inip eşeğe binmek gibi olur. Ama serinin hepsini tekrar elden geçirmek güzel olur, Sekiro öncesi son 5 From Software oyununu oynayıp hazırlık yapmak lazım, daha zor olacak demiş Miyazaki.
    Ds2 nin Ng+ olayı güzel. Çünkü tüm Souls oyunları içinde en zor NG+ onda diye biliyorum. Bir sürü Phantom var. Sekiro ön sipariş ya kaçmaz. O boss dövüşleri acayip heyecanlandırıyor beni. Surge 2 de var 2019 yılında. Nioh 2 de geliyor. Bu türe doyucaz.

• Eyvallah kardeşim. Gördüm arkadaşın ilanını ama bu aralar elimde bayağı oyun birikti. Onları bi bitireyim rahat rahat dark souls a başlayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar master key'i nereden alıyoruz ben bi türlü bulamadım anahtarı.
  • NERO76ERS kullanıcısına yanıt
    Kısayol merdiveni var ya ejderhanın kapının üstünde durup alev attığı köprünün altında merdiveni yere kadar indirdiğin yer bonfire var. Oradan tarif edeyim bonfire kapısından sağa gidiyorsun merdivenden in sola dön yaratıkları öldür sola gidince sandıklar var onları kır yere inen merdiven olacak oradan in karşıda satıcı var o satıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorum umarım. Yıllar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NERO76ERS kullanıcısına yanıt
    Hırsız sınıfına dahil değilseniz Domhnall of Zena'dan 5000 ruh karşılığında alabiliyorsunuz tabii ilk önce iki çanı çalıp Domhnall of Zena'nın Firelik Shrine'a gelmiş olması gerekiyor, konuda hakkında bilgi var, okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Hırsız sınıfına dahil değilseniz Domhnall of Zena'dan 5000 ruh karşılığında alabiliyorsunuz tabii ilk önce iki çanı çalıp Domhnall of Zena'nın Firelik Shrine'a gelmiş olması gerekiyor, konuda hakkında bilgi var, okuyabilirsiniz.
    Bende diyorum neden NPClerde çıkmıyor bu anahtar..şimdi anladım o npcnin firelink shire'a gelmesi gerekiyormuş çünki videoda olan yerde bende yok ben şu an sadece bir çanı çaldım.

• Rehber Tamamlandı.
    Bugün son olarak: Büyüler, Mucizeler, Ateş Büyüleri, Fire Keeper Soul Yerleri, Silah Geliştirme, Emberlar, Silah Geliştirmede Kullanılan Materyaller, Anahtarlar, Boss Silahları, Tüketilebilir Eşyalar, Snuggly the Crow, Günah Sistemini ekledim. Multiplayer kısmını eklemedm çünkü hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değilim, bilgi sahibi arkadaşlar varsa mesaj atabilirler, konuya eklerim.

Konuda bazı yerlerde daha açıklayıcı olmak için PC'deki Türkçe Yamadan yardım aldım. Kullanmama izin verdiği için @Napoleonfd'ye teşekkür ederim.

Konuda bulamayacağınız bir şeyler olacağını sanmıyorum ama ola ki oldu sormaktan çekinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Haziran 2018; 1:3:57 >

• Dh tarihinin en detaylı rehberlerinden birine imza atmışsın hocam tebrik ederim. Çoğu arkadaşımız oyuna zor diye başlamıyordu. Bu rehber sayesinde bir nebze de olsa oyunun zorluğu azaldı. Eksiksiz olmuş. Ellerin dert görmesin. :)

• ds2 nin platı kolaydı da bunda çok fazla detay var aklımda tutamıyorum artık ne yapacağımı covenantlar özellikle çok karışık bazılarına girmek ve covenant leveli arttırmak. Ds3 buna göre nasıl platinumu ?
  • İndirimle 90 TL'ye inmiş alıp almama konusunda kararsızım. Özellikle kutulu sürümünü istiyorum arşiv için...
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Kutulusu bir süre düşmez daha bence, oynamak istiyorsanız güzel fırsat.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.