Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
23
Favori
39.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Platin kasmadığımı biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 22 Haziran 2018; 16:13:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 te pvp yoğunluğu nasıl online da pvp yapan çok mu yoksa nadir mi geliyorlar pvp ye.

• Arkadaşlar Souls serisinde oynamadığım bir bu oyun bir de Demon Souls kaldı. Yaz indiriminde 60 bandına düşer diye bekliyordum. 90 tl çok da eski olmayan bir oyun için değer mi? Oyunun çok iyi olduğunu biliyorum da steam'de remastered olmayanı mı alsam acaba

• Steam'de eski sürümü kaldırıldı, sadece Remastered sürümü bulunuyor. Eğer bunu oynamadıysanız bence alın, diğer ikisine kıyasla çok daha iyi bir oyun.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam Nier ve Ds remastered bekliyordum zaten indirim. 90 tl biraz fazla ama oyunsuzluk çekiyorum şu an alacağım herhalde. Serverlar nasıl dolu mu?

• PS4'deki sayıyı tam bilmiyorum ama PC'de bile 5000 kişi oynuyorsa PS4'de bunun en az iki katı vardır diye düşünüyorum.
  • Biliyorum

• Çok da eski olmayan mı? Daha ne kadar eski olması gerekiyor 7-8 senelik oyun remastered olması oyunu yeni yapmıyor aralık ayına kadar 39.90a düştüğünde alınır nasıl oyunlara bu kadar paralar veriyosunuz anlamıyorum.

• Hocam yeni yazacağıma eski yazmışım, anlamsız olmuş gerçekten kusura bakmayın. Zaten almamaya karar verdim şu anlık.Oynamadığım için daha önce bir an önce oynamak istiyordum ancak biraz daha düşündükten sonra bana da 90 tl fazla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anosrep78 -- 22 Haziran 2018; 22:19:46 >
  • Hocam ben de oynamadım souls hastasıyım ama inmesini bekleyeceğim gerçekten fazla fiyatlar çünkü kıyamıyorum artık paraya millet ön sipariş falan verip 300-400 lira oyuna veriyor tercih ve imkan meselesi ama benim gücüm yetmiyor :) beklemek zorundayım

• blackprague kullanıcısına yanıt
    PC'deki oyuncular için bir güzellik yapıp eski sürüme sahip olanlara fiyatı yarıya indirdiler, konsolda ise tam tersini yapıp fiyatını iki katına çıkardılar. Fiyatını artırmamış olsalardı şu anki indirimle dediğiniz fiyatlara inmişti ama ülkedeki dağıtımcılar çok aç gözlü ne yazık ki.
  • Kutulu halen 230 civarında. Koleksiyon için 100’e düşüne kadar beklemeye devam.
    8 yıllık oyuna bu para verilmez.. Biraz geç oynarız olur biter..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Alan oldukça satıyorlar hocam red dead redemption ilk fiyatından çok enayi aldı yeteri kadar enayi sayısına ulaşınca yarım milyardan çeyrek milyara indirdiler oyunu bir posta enayi daha yolacaklar ikinci postada alınacak kıvama gelir bundan sonra her oyun böyle büyük küçük fark etmez

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Psnprices'a girdim diğer Avrupa ülkelerindeki Dark Souls Remastered indirimine baktım, neredeyse hepsinde %25 indirim var. Aslında bizde de %25 indirim olacaktı fiyat 119'da kalsaydı fakat gel gör ki bu arkadaşlar fiyatı uçurdu, şimdi de aslında normal olan indirimi yapıp çok indirim yapıyorlarmış gibi görünüyorlar. Tam üç kağıtçılar, aynısını GOW içinde yaptılar, oyun 70 € satılıyordu çoğu Avrupa ülkesinde (Dijital Deluxe'den bahsediyorum.) sonra bu arkadaşların yine aç gözlülüğü tuttu, yok efendim kur yok efendim vergi deyip fiyatı 300'e çıkardılar. Sonrasında Days of Play geldi, Avrupa ülkelerinde oyun 50 €'ya indi fakat ne hikmetse bizde 150'ye indi aslında olması gereken fiyat 150'ydi yani bizde diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi %25-30 aralığında bir indirim almıştık ön sipariş fiyatına baktığımızda fakat bu arkadaşlar oyun çıktıktan sonra fiyatı artırdıkları için bu fark edilmedi, forumda da herkes sandı ki bakın ne güzel indirim var. GOW'un indirimi aslında olması gereken indirimdi. Bunlar kafalarına göre kurla fiyatla istedikleri zaman oynuyor, dur diyecek kurum, yargı olmayınca çoşuyor herifler.

Acı olan bu değil bu durumu ölümüne savunanların olması.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi o durum daha kötü, RDR 2, Spider-Man'den sonra bile savunanlar var. Adamlar Sony Türkiye'yi babasının çiftliğine çevirdi hala savunanlar var, gerçekten can sıkıcı. Geçen gün başındaki arkadaşla röportaj yaptılar, sorulan soru şu: Şimdi ben Spider-Man'i 299'a aldım ilerde fiyatı artarsa etkilenir miyim?
    Böyle bir soruyu hangi akla hizmet sordun ki yani, o kadar soru var sorulacak bunu mu buldun sormak için, medyadan da baskı yok insanlardan da baskı yok haliyle adamlar rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 23 Haziran 2018; 9:19:42 >
    Hocam milletimizin matematiği kötü olduğu için hesap yapamıyorlar :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:19:23 >
  • Ekstra bilgiler için teşekkürler, forum bu aralar dengesiz düzeldiğinde konuya ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.