Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
23
Favori
39.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rpg seven biri değilim ama hep aklımın bi köşesinde var şu oyun nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Erkenden yaşlanmak istemiyorsan uzak dur İlyas abi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok normal hocam, bu ve Demon's Soul oyun dünyasına yön veren oyunlar arasında, resmen Souls türü diye bir tür yarattı From Software. Daha önce oynamadıysanız tavsiye ederim, 2 ve 3 gibi çizgisel de değil, çok ucu açık bir oyun, kaybola kaybola yolunu bulmayı öğreniyorsun.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayan birinin yanlışlıkla Catacomba düşmesi gibi.

• Catacombs neyse iyi kötü vurup öldürebiliyorsun iskeletleri asıl felaket New Londo'da, yeni başlamışın iniyorsun oraya köprüyü geçince hayalet geliyor vuruyorsun vuruyorsun canı gitmiyor, o anki çaresizlik çok fena.
    Bitti de çok şükür kurtuldum bu beladan. 2 çok daha kolay buna göre. Onu rahat oynarım artık.

• 2'de bir Fume Knight var, gerisi kolay. Fume Knight çok fena bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Erkenden yaşlanmak istemiyorsan uzak dur İlyas abi :)
    Yeterli oldu bu açıklama kardeşim ;)

CheKD

Birazda o yüzden acaba bi şans versemmi diye muallakta kaldım hocam ama çok ağır rpg öğeleri taşıyosa hüsran olacak benim için çünkü biliyorumki sıkacak beni, oyunun karakteri geliştirmek için onu topla bunu topla diye bazı şeyleri şart koşması ilerleme için.

İkinci oyunun NG+ mekaniğini öve öve bitiremedi arkadaşım. Onu da deniycem bakalım dedikleri kadar zormu.

Abi bu oyunda toplama mevzusu çok az. Ama gideceğin yollar çok çetrefilli. Ve bazı bölgelere güçsüz girersen çok yoruyor. Ama başarma hissinin verdiği tatmin çok iyi hissettiriyor insanı. Sabırsız biri asla katlanamaz bu oyuna. Yüzlerce kez ölüp yeniden deniyorsun. Bir kaç boss harici gerisi çok kolaydır ama asıl zor olan bölgeler ve tuzakları.

Oyun aksiyon RPG olarak geçiyor bu yüzden ağır RPG denemez fakat dolu dolu bir hikayesi var onu da isteyen oyuncuya veriyor istemeyene vermiyor. Yüzüklerde, büyülerde, silahlarda hikayeye dair dolu detay var, okumak isteyen açıp okuyor hikayeleri. Cngzhn20'nin de dediği gibi ömründen biraz çalar ama güzel oyundur.
    Çok şey kaçırıyorsun garanti ederim. Ama hiç oynamadıysan başta zor geliyor alışınca bağımlısı olursun. Başka oyun zevk vermiyor

• Tamamdır beyler sağolun Olmadı bi denerim eldekileri bitirince.

Hayaletlere kendini lanetleyince vurabiliyorsun. Bu arada ikinci oyundaki en zor boss sir alonne bana göre.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Fume Knight bana karakteri sıfırlattığından dolayı Sir Alonne'da zorlanmamıştım. Sir Alonne'nun hikayesini çok beğenmiştim, Artorias'a benzetiyordum kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

İkinci oyunun NG+ mekaniğini öve öve bitiremedi arkadaşım. Onu da deniycem bakalım dedikleri kadar zormu.
    Ikinci oyunun dlc'leri çok zordur hocam. Normal oyun serinin en kolayı. Hatta bir boss vardı böyle buzlu bir mekanda ve görünmez. Sadece güneş ışığı vurduğunda mı ne görünür oluyordu acayip birşeydi.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    O boss için fırtınayı dindirmen lazımdı sanırım, kaplan gibi bir şeye benziyordu demi, alana girdiğinde direk sola gidersen o vardı.
    Onuda bitirince seri tamam hocam. Bu arada Surge diye bir oyun var. En az bunlar kadar zor. Mutlaka bir bakın. Gelecekte geçiyor diye önyargı var insanlarda ama oynayıp da sevmeyen yok. 2 kere bitirdim ben.

Aynen. Şimdi baktım Aava, The Kings Pet imiş ismi. Kaplan yada köpek tarzı birşeydi.

İki tane vardı ondan, biri beyaz biri siyahtı. En büyük DLC'ler ikinci oyunda var, 3 tane DLC çıkardılar oyun sönük kalınca.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.